24 nov 14, 22:02:12 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 56 57 [58] 59 60 ... 960
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 9  (Megtekintve 1171469 alkalommal)
0 Felhasználó és 20 vendég van a témában
drszabi
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #855 Dátum: 12 máj 18, 13:10:02 »

Én kedveltem azért a prügyi duót. A legutolsó számuk elég jó volt sztem, meg szegények legalább kitörhettek picit. Na bevallom egyzser én is néztem egy szappanoperát, a második esélyt. Asszem gabriella sapnic volt benne a főszereplő. De nem ő volt benne a legjobb, hanem volt egy gonosz kis mexikói törpe Nevet csávó, na az nagy arc volt.
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #856 Dátum: 12 máj 18, 14:00:24 »

Én is szerettem a Prügyi duót, nem tudom miért de úgy sajnáltam őket mindig, annak a zongorista gyereknek olyan sajnálni való arca van, olyan nem tudom.. de mindig amikor az arcára néztem akkor úgy megsajnáltam, hogy szurkolni kezdtem nekik. Pirul Nevet De végülis ügyesek is voltak, a srác szépen zongorázik, a másik meg jól énekel, tuti viszik még valamire. (:
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #857 Dátum: 12 máj 18, 16:02:18 »

YAY! Kimentem locsolni a kertbe! Ez annyit jelent, hogy minden száraz maradt, csak én voltam átázva ikszdé. Ha megkapom a slagot, akkor képtelen vagyok azt csinálni, amire kértek. xD Locsoltam házfalat, szomszédházfalat, az ugató szomszéd kutyát...a mérges szomszédot xD. Na, olyan messzire nem megyek el. De át kellene öltöznöm.xD

Naplózva

Beatreex
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

"Én önmagamban egy fordított dimenzió vagyok."

« Válasz #858 Dátum: 12 máj 18, 17:03:02 »

Ez ismerős, én is valahogy így csinálom ikszdé Ahogy mondtad, házfal, szomszéd kutya, a szomszéd rózsái... Nevet Bár ez utóbbinak lehet hogy örül is a szomszéd Nevet Legutóbb meg ezt hallottam apukámtól: "A kocsit ne, a kocsit ne!!!" ikszdé
Naplózva

"Az emberek könnyebben bocsátanak meg annak, aki téved, mint annak, akinek igaza van." Joanne Kathleen Rowling

"My dad always says be nice to the people on the way up because you’ll need them on the way down." Colin Morgan
mugen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

gentlenazi

« Válasz #859 Dátum: 12 máj 18, 17:15:27 »

Én is  igy már amikor locsolok:D
Meg amikor "célba lövök"
Szomszéd ablak szomszéd,XDneeem pontosan lövök:D
Naplózva

Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)

Olyan nincs,hogy olyan nincs!

Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!

"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #860 Dátum: 12 máj 18, 17:42:21 »

Én slaggal anno mindig szivárványt csináltam, meg locsoltam vele a kutyát, ha melege volt.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Beatreex
ANBU újonc
*

"Én önmagamban egy fordított dimenzió vagyok."

« Válasz #861 Dátum: 12 máj 18, 17:47:34 »

Szivárványt én is szoktam Nevet A kutyámat viszont nem locsolom, a kis butusra ha akár csak egy csepp víz is ráesik, már fejvesztve menekül Nevet Egyik alkalommal, amikor befejeztem a kert locsolását, el kezdtem hívogatni a kutyámat, de hiába szólongattam csak nem jött. Már kezdtem azt hinni hogy valahogy megszökött, és indultam volna megkeresni, amikor végül előbújt a tuják alól ikszdé Gondolom biztosra akart menni hogy befejeztem a locsolást ikszdé
Naplózva

"Az emberek könnyebben bocsátanak meg annak, aki téved, mint annak, akinek igaza van." Joanne Kathleen Rowling

"My dad always says be nice to the people on the way up because you’ll need them on the way down." Colin Morgan
^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #862 Dátum: 12 máj 18, 18:10:48 »

Ez édes Nevet.

Ehhj...megint felmentem fb-re, elfelejtettem kinyomni a chatet, erre meg rám írnak ><.

Idegesít
amikor
valaki
szavanként
v
a
g
y
betűnként
küldi
e
l
az
üzenetét
-.-".
Naplózva

Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #863 Dátum: 12 máj 18, 19:24:18 »

Engem nem idegesít, de az illetőt úgy képzelem el, hogy a mondandóját hebegve, lihegve mondja, és az már inkább zavaró. Bár az se jó, ha annyit ír egybe, mint egy regény...
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #864 Dátum: 12 máj 18, 20:42:19 »

Üdv srácok... bekell vallanom, bevagyok most picit tojva, megint megműtik a lábam több mint 1 év után ugyanazért (tehát tudom mire számítsak) de azért a tűtől még mindig fosok!
Nagyon nem akarom ezt... Neeem de muszáj ha nem akarok újra megtanulni járni mert más különben levágják a lábujjam!
Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #865 Dátum: 12 máj 18, 20:47:58 »

Talán benőtt a körmöd vagy mi gondod van?
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #866 Dátum: 12 máj 18, 20:50:00 »

Uhh. Hát én nem voltam még 1 éve, szóval elmondanád még egyszer, hogy mi a baj a lábaddal?
 Azért ez durva. És ha levágják a lábujjad, akkor újra kell tanulnod járni? Mármint ezt nem tudtam, hogy akkor ennyire felborul az ember egyensúly érzéke, vagy nem tom micsodája, amitől újra kell tanulni járni.
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #867 Dátum: 12 máj 18, 21:00:05 »

jaj szorítok neked hogy minden rendben menjen a műtéttel ! Hajrá! Mosolyog
Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

King of Heroes

« Válasz #868 Dátum: 12 máj 18, 21:01:10 »

Szorítunk neked  Nevet
Amúgy én is túlestem már egy kemény műtéten: ki kellett vegyenek a vastagbelemből 50 centit  Nevet De már jól vagyok  kacsint
Naplózva

SzG
Osztag Vezető
*

TARDIS lovagja

« Válasz #869 Dátum: 12 máj 18, 21:03:19 »

Szorítunk neked! Nevet

TsunadeHime: Erre csak azt tudom reagálni, hogy  Szerencse
Naplózva

The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
Oldalak: 1 ... 56 57 [58] 59 60 ... 960
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins