drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #870 Dátum: 12 máj 18, 21:05:33 » |
|
Én is mikor egy rotweiler elkapott, egy pár helyen össze kellett varrni. Pl.: volt egy elég nagy asszem a fejem tetején is, sztem a heg még lehet látszik, bár szerencsére a hajamtól nem . Aztán van 3 kisebb a karomon is, meg van egy picit nagyobb a combomon, de az meg nem nagyon látszik. Mármint ha fel vok öltözve
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #871 Dátum: 12 máj 18, 21:13:35 » |
|
Igen vadhús és benőtt köröm... de ijeszgettek hogy hasonló volt sok focistának és aki későn akarta a problémát kezelni annak ráment a lábujja, és nekem mivel a nagylábujjam az, igen a mozgáskoordinációmat kitudná billenteni, ezért gyakorlatilag újra kéne tanulnom járni hogy megszokjam az új egyensúlyt... pont mint a DB-be mikor Son Goku farkát leszedik akkor pár percig ügyetlenkedik mert nem jó az egyensúly érzéke mivel elvesztette hozzá egy fontos szervét! Illetve kösz hogy szorítotok értem, rendesek vagytok...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #872 Dátum: 12 máj 18, 21:15:20 » |
|
Mitörtént a lábaddal,kivánom hogy minden rendben menjen! nekem most is belenőtt a köröm,folyton belenő! már 2x mtötték,bár nem nagy műtétnek kell elképzelni:D dE ha azt akarom ,hogy ne nőjön be akkor a körömágyat kétodalról kikell operálni,az meg randa,de muszálylesz mert itt is az lehet,hogy ha megint hagyom h benőjjön és 3-4 hónapra rá megyek akkor elkorhadxd és nyissz. az emberi test oly gyenge!
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #873 Dátum: 12 máj 18, 21:32:06 » |
|
Nekem is egyből a db ugrott be, hogy son goku is így járt. Hát gondolj erre, adjon ez erőt, és legyen sikeres a műtéted. Mugen neked is.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #874 Dátum: 12 máj 18, 21:40:39 » |
|
Óóóó én nekem még időpontot kel kérjek,de már be van nőve. most,hogy mondod megnyomkodtam és kvára fájxddvicces. holnap talán kivágom vmennyire.:Dami egyenlő a 0val:D köszi. De én halhatatlan vagyok az már biztos!.. csomó "tünet"van rá
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #875 Dátum: 12 máj 18, 22:37:25 » |
|
Úgy látom, nem csak én küszködök benövő körmökkel a nagylábujjamon. Nagyon kellemetlen kis szarság egyébként, bár nekem nem ennyire drasztikus, hogy orvosi közreműködés is kellene. Mivel magamnak nem tudom kioperálni, anyu szokta két hetente (mert kb. az az időintervallum kell a körömnek, hogy szépségesen belenőjön a bőrömbe), előtte beáztatom, hogy jó puha legyen, megtörténik az operáció, másfél hétig minden klappol, utána pedig elkezd bepirosodni, és a legapróbb mechanikai nyomásra durvaanyázok az összes küszöbnek és járdaszegélynek. Egyébként neked hogy kezdődött, Morause? Néha belenőtt, kivágtad, minden szuper volt, és ez körforgásszerűen ment egészen addig, amíg el nem durvult a helyzet, vagy nem foglalkoztál vele, elhanyagoltad, és emiatt kellett a műtéti megoldást választanod? Téged nagyon sajnállak, de magamat még inkább, ha egyszer engem is ilyen "marhaság" miatt kellene megoperálni. Ha már fájdalmas élmények, elmondom az egyik legkellemetlenebbet, amiben részem volt: elsőben minden héten jártunk úszni (nem mintha én nem sellőlánynak születtem volna ), és a fürdőben összeszedtem egy vírusos szemölcsöt a bal talpamon. Eleinte nem is igazán zavart, csak egy fél év elteltével elkezdett nőni, aztán meg már fájt ráállni, az utolsó heteket pedig sántítva éltem meg. Elmentünk a kórházba, természetesen volt pofájuk egy augusztusi időpontot megadni (jelzem, június elején mentünk oda, tőlük aztán a lábam is lerohadhatott volna :S ), így kénytelenek voltunk magánorvoshoz menni. Az az őrült bácsi meg ott helyben, akkor le is szedte a lábamról a szemölcsöt. De értitek, semmi lelki rákészültség, egy kis drukk... egyből lelézerezte a csávó! :O Természetesen abból nem is éreztem semmit, hanem az érzéstelenítő injekció a talpamba. :O Bázz, még ma is érzem a tű szúrását, ha nagyon rágondolok. Képzeljétek el, milyen, ha egy szúrósabb kőbe léptek bele, aztán ugyanezt képzeljétek el egy b*szott nagy tűvel. Életem legkegyetlenebb élménye volt, brr. Szép nagy kráter alakult ki a szemölcs helyén, mert rohadt mély gyökerű volt a kis mocsok, ma meg már csak egy körömnyi fehér folt van a helyében, pedig azt mondták, egy mélyedés marad utána. Úgy tűnik, az erdélyi sós víz megtette a kúráló hatását.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #876 Dátum: 12 máj 18, 22:53:09 » |
|
Nálam egyszerűbb a történet... a genetika egy átkozott dolog. Nem elég hogy testi, de lelki dolgokat is örökölsz a szülőktől. Én édesanyámtól a körömrágás-tépést. Persze manapság kevesebbet űzöm de a kezemen még azért lerágom, egyszerűen leszokni sem tudok mert észre sem veszem ha csinálom. Mindenesetre 2010 augusztusában kezdődtek édesanyám problémás veseműtétjei (ami a mai napig tart) amíg ő a kórházba volt én letéptem a körmöm, ez viszont rosszul sült el ezért év végén a sebészetre mentem. Majd 2011 január első szombati napján megvagdosott, és most újra az a probléma csak most téli szünet előtt óta tart... fociztunk és a körmöm visszaugrott be husiba!
Tudom hogy rég elkellet volna mennem orvoshoz, de nem tehettem én 2 éves gimnáziumra iratkoztam be és az éven van érettségi gondoltam ha elmegyek akkor megint 2 hét kell míg megint használható a lábam. Két hét ott olyan mint egy átlag tanulónak 1 hónap! Tehát nagyjából ennyi mivel az írásbeliket letudtam most van időm.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 18, 22:54:48 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #877 Dátum: 12 máj 18, 23:20:50 » |
|
Nekem is volt mindkét nagylábujjamon. A bal lábamon az első műtét után rendbe jött, a jobb lábujjamat viszont még egy vagy két alkalommal (nem emlékszem már pontosan) megint műteni kellett. Előtte többször próbáltam én is kivágni magamnak, volt, mikor sikerült, de aztán megint visszanőtt... Szerencsére azóta már nincs ilyen problémám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #878 Dátum: 12 máj 18, 23:40:19 » |
|
Hát Morause, egy kalappal a műtéthez! Én is körömrágós voltam ovitól asszem 4.-ig. Ez alatt az idő alatt annyira legyengült a körmöm ellenálló képessége, hogy bármikor vissza tudtam hajlítani. Nekem is volt már szemölcsöm, szintén uszodában szedtem össze, csak [ha jól emlékszem] akkor órán.>< Az én legfájdalmasabb élményem a nagylábujjam körmével történt. 6 éves voltam, anyával kimentünk a játszótérre. Nyár volt, így papucsban mentem. Felpattantam a mókuskerékre és nagyon gyorsra bepörgettem, közben leszálltam és levettem a papucsom mert útban volt. Aztán odajöttek gyerekek beszélgetni meg játszani és én addig billegtem amíg valahogy becsúszott a lábam a mókuskerék alá és az egyik gomb letépte a nagylábujjamról a körmöt. Volt aztán nagy visítás meg ügyeletre szaladgálás. Azóta nagyon kényesen odafigyelek a körmeimre és még horrorfilmben sem merek odanézni a körmöt letépnek vagy ehhez hasonló.x'3
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 18, 23:41:45 írta Kallen »
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #879 Dátum: 12 máj 19, 08:59:42 » |
|
Hát ennyi... vége a műtétnek már 1 órája! Szerencsére nem kell vele kórházban feküdnöm, de már kezd az érzéstelenítő hatása elmúlni. Most egész nap fájni fog úgyhogy rohadt jó, de legalább már beszedtem a fájdalom csillapítót, úgyhogy fog vmit enyhülni. A műtétről meg annyit hogy bementem, kikereste az doki segédje hogy mi volt tavaly... ugyanazt végezték el megint, de most kicsit durvább volt, azt mondta hozzánőtt a körmöm gyakorlatilag össze forrt a husival vagy mi, és nehéz volt kivágni, 3-4 különféle szerszámot használt, aztán volt néhány recsegés, ropogás és kész is... utána már csak kötözni kellet! De a nehezén még nem vagyok túl... még hátra van a kötéscsere ami lesz még durva!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 19, 09:00:47 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #880 Dátum: 12 máj 19, 09:36:28 » |
|
Engem tavaly szeptember vége felé elütött egy kocsi ami miatt szilánkosra tört a bal lábam sípcsontja. Nem műtötték meg szerencsére . Az a fajta vagyok aki mindig aggódik hogy '' fájni fog? Kérem csinálja úgy hogy ne fájjon! '' . Azóta már tudok majdnem mindent csak a járásom fura még valamennyire. Egyszer meg a bal lábam sarkát bekapta a bicikli küllő és kitépte csontig a bőrt és húst. Akkor meg hülye voltam mert nem akartam orvoshoz menni vele .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #881 Dátum: 12 máj 19, 10:23:06 » |
|
Múltkori esetnél 1hónapja kábé belenőtt ,de nem annyira és csak reggel suli elött vettem észre.És mivel késésben voltam biciklivel kellet,hogy menjek.Oké mondom tekerésközben nincs kedvem a fájdalomhoz---->gyógyszeresdoboz. Olvasom milyenek vannak---Cataflan oké rávan irva fájdalom csillapitó beveszem tök szuper,beérek a suliba és kb olyan hatást ért el mintha belennék lőve,mert a sok eszemmel étgyomorra vettem be:D ÉS igy irtam meg a fizika tz-t:D
Mondjuk én életemben aszem 3x vettembe 1cataflan és nyaraláskor amikor begyulladt a fülem kettő vmi másika,d azok ehhez képes semmik voltak:D CSak z allergia gyógyszerem szedem,azt se a szezon elejétől csak ha előjön onnantól.D,de ugytünik semmit se ér mert kb olyn mintha nagyon megféztam volna.... és nincs erősebb Morause ez nem érXD Te használsz fájdalom csillapitót?! meddig nem mész suliba?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Beatreex
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
"Én önmagamban egy fordított dimenzió vagyok."
|
|
« Válasz #882 Dátum: 12 máj 19, 11:05:47 » |
|
Jó ég, mik történtek már veletek? A vége felé már féltem elolvasni a hozzászólásokat Velem szerencsére nem történtek komolyabb balesetek meg hasonlók, még a legdurvább az volt amikor egy kb. 1 centis szálka tövig beállt a körmöm alá, brr Utána pár napig nem tudtam rendesen írni.
|
|
|
Naplózva
|
"Az emberek könnyebben bocsátanak meg annak, aki téved, mint annak, akinek igaza van." Joanne Kathleen Rowling
"My dad always says be nice to the people on the way up because you’ll need them on the way down." Colin Morgan
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #883 Dátum: 12 máj 19, 11:27:57 » |
|
Na most lett elegem abból ,hogy fáj:Dés elkezdtem kivágniXD Majd kiderül ,hogy jobb lett e vag rosszabb,de legalább nő a tűréshatárom:D
Beatreex Ezek nem olyan durvák:D Nézz meg egy ilyen összeállitást amiben ilyesmik vannak ahol mondjuk tőből kitépi a karját egy gyári szalag meg ilyesmi...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Beatreex
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
"Én önmagamban egy fordított dimenzió vagyok."
|
|
« Válasz #884 Dátum: 12 máj 19, 11:39:44 » |
|
mugen, persze, majd ilyeneket fogok nézegetni ebéd előtt Meg úgy általában Akkor se mertem odanézni, amikor bioszon disznószemet boncoltunk
|
|
|
Naplózva
|
"Az emberek könnyebben bocsátanak meg annak, aki téved, mint annak, akinek igaza van." Joanne Kathleen Rowling
"My dad always says be nice to the people on the way up because you’ll need them on the way down." Colin Morgan
|
|
|
|