mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #825 Dátum: 12 máj 17, 18:50:03 » |
|
Hanii Igen én is általában igy szoktam:D már amikor TV-zek:D Nikuccia Van RTL ??:O ÉN pont ,hogy a tudományos csatornákat nézem meg felvételről dr.house-t:D Loah 1etértek!
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #826 Dátum: 12 máj 17, 18:57:39 » |
|
Ja, ha itt lennél könnyebb lenne? Ne is mondd, Minagi, régen néztem, amikor még a műsorvezetők és a műsorok normálisak voltak úgymond. Meg a zenék is, most az egész Fluor Tomiikáával és élettárS(P)ával van tele, meg egy rakás magyar kakisággal.. Régen ez nem így volt, meg a vj-k jól feldobták a műsort, Zola, Ada, Kisó, Steiner Kristóf (na de attól még jófej volt na... )...még talán Ben idejében is jó volt... De amióta utoljára Zola elment, azóta egy nagy semmi az egész viva...
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #827 Dátum: 12 máj 17, 19:02:53 » |
|
Ezek közül az emberek közül egyet sem ismertem. Nekem még Balázs meg Lilu van meg, bár az lehet még Z+ volt nem is VIVA, ez van, öreg vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #828 Dátum: 12 máj 17, 19:03:43 » |
|
de pár éve drasztikusan romlott a színvonaluk..
Ezt hogy érted? Romlott a színvonaluk? Miért, pár éve nemcsak leadták a rablócápa étkezési szokásait, hanem elvittek téged az Indiai óceán egyik partszéli öblébe, hogy személyesen láthasd, amint zúzza befele a krilleket, vagy hogy? Nekünk régebben egyáltalán nem voltak ilyen plusz csatornáink, csak az ingyenesen is fogható adókat láttuk, így nem is nagyon tudom, milyen lehetett a régi színvonal. De én maximálisan meg vagyok elégedve ezekkel a műsorokkal. Amíg nem agyatlan marhaságokat akarnak lenyomni a torkomon, hanem okítani és érdekes dolgokat mutatni, amelyek tetszenek, addig nézni fogom őket. Jaj, találtam róla (rablócápali) egy képet. Nem tök olyan, mintha csak azt mondaná: Mm, gyere, béjbi, adj egy csókot, mm!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #829 Dátum: 12 máj 17, 19:05:43 » |
|
Én a vivát akkor untam meg amikor már alig adtak rajta zenét.... meg az egész televíziót meguntam :S semmi érdekes csak szutykok mennek rajta. AMit szeretek az az Investigation Discovery de az csak a nagyszobában van mert ott van a media box... Nálam csak ezek a moslékládák mint RTL TV2 mennek azokat meg nem szívlelem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #830 Dátum: 12 máj 17, 19:07:47 » |
|
DEpont oolyaan:D
Ja szutyok műsorok mennek főmüsoron
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #831 Dátum: 12 máj 17, 19:14:00 » |
|
Ja, ha itt lennél könnyebb lenne? Háát, ha látom is mit ír, meg mit kell csinálni akk mégiscsak másabb. Én se nagyon szoktam már tv-t nézni. Esetleg meccset. Ezeket az NatGeo-t és társait én vhogy sose néztem, mások mindig mondták hogy jó, meg hogy láttad ezt, vagy azt, de én nem nagyon . Meg ha véletlenül oda volt kapcsolva akkor el is nézegettem, igazából szeretem a természetet, de vhogy mégse néztem őket.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #832 Dátum: 12 máj 17, 19:15:17 » |
|
Igen én a megasztárt az x faktort nem tartom értelmesnek. Unalmas, hogy már legenda csak egy van aha nem mert már vagy 10... -.-" Ugyanaz a kaptafa semmi extra. Én már valami újat találnék ki a helyükben. Majd megőrülök amikor hétvégén otthon vagyok és anyáék ezeket a szutykokat nézik és mesélik nekem hogy ki mennyire jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #833 Dátum: 12 máj 17, 19:15:57 » |
|
Ja Lilus, az ID tényleg jó. Mindig nézem azt a ritka betegséges filmet. Aztán mindig beképzelem, hogy nekem is olyan bajom van. heo, igen voltak ott ők is tudtommal, csak akkor én még 1-2-3 éves lehettem kb. :'D
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Beatreex
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
"Én önmagamban egy fordított dimenzió vagyok."
|
|
« Válasz #834 Dátum: 12 máj 17, 19:35:54 » |
|
Hm, most a NatGeo-n a CocaCola gyárat mutatják Egész érdekes, ha nincs jobb dolgotok akkor nézzétek
|
|
|
Naplózva
|
"Az emberek könnyebben bocsátanak meg annak, aki téved, mint annak, akinek igaza van." Joanne Kathleen Rowling
"My dad always says be nice to the people on the way up because you’ll need them on the way down." Colin Morgan
|
|
|
Pacee
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Warning! This animal is dangerous!
|
|
« Válasz #835 Dátum: 12 máj 17, 19:40:40 » |
|
Hmmm TV xD nem nagyon szoktam nézni én sem... Ha nézem is akkor Discovery, Comedy Central, AXN(ritkán), NatGeo, Animal Planet, kb ezeket bár ott sem mennek mindig értelmes műsorok
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását.\"\\
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #836 Dátum: 12 máj 17, 19:49:59 » |
|
Én már nem is nézek nagyon TV-t. Max A Madagaszkár pingvinjeit meg az Avatart, azt kész. Esetleg a Kungfu Panda a rendkívüliség legendáját, de csak ha nincs jobb dolgom xD. Jó az, csak tanulnom is kell délután .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #837 Dátum: 12 máj 17, 20:08:02 » |
|
Akkor fogadjuk meg ,hogy visszaszokunk a tévézésreXD Amugy az mekkora poén ha leszoksz a cigiről...és át szoksz a szivarra. Van rá statisztika ,hogy mennyi időt kell ahhoz dohányozni ,hogy leszokásnak minősüljön az ha megfogadod ,hogy nem szivsz többet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #838 Dátum: 12 máj 17, 20:08:24 » |
|
Én általában mikor suliból hazajövök akkor kajálok egyet és lefekszek egy fél órát tévézni. Általában Teresát vagy Marichuyt nézek. Nem vagyok tipikus szerelmi novella rajongó csak egyszerűen leköt . Azután leülök 2 órára a gép mellé utána meg tanulás. És még estére 2 óra és elég. Ennyiből áll .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 17, 20:11:23 írta Kentonsama »
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #839 Dátum: 12 máj 17, 20:11:17 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|