24 nov 13, 20:43:24 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 58 59 [60] 61 62 ... 960
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 9  (Megtekintve 1170551 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
drszabi
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #885 Dátum: 12 máj 19, 11:40:02 »

Köszi mugen. ikszdé Hmm Kallennél már nekem is ilyen érzésem támadt. Elképzeltem, pedig nem kellett volna. ikszdé
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Morause
Vendég
« Válasz #886 Dátum: 12 máj 19, 11:53:25 »

Mi lett volna ha ma te lettél volna  helyemben!?!? Persze én ne szóljak egy szót se mert reggel majd összekakáltam maga... de tessék most már nincs para, majd már csak a rohadt kellemetlen kötéscsere és végre béke megint! >.<#
Naplózva
Kallen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

a Niibi hugocskája ~

« Válasz #887 Dátum: 12 máj 19, 11:59:30 »

És te még csak elképzelted..ikszdé Én mondjuk nem láttam a folyamatot, mert addigra már tiszta könnyes volt a szemem. Csak annyira emlékszem, hogy piros volt az ujjam.>.<#

Naplózva

Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~
-Te miért hagytad ott Iowát?
-Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #888 Dátum: 12 máj 19, 12:09:01 »

ikszdé Hát igen, de ezek a körömfelszakadós dolgok engem is érzékenyen érintenek. ikszdé Egyszer focizás közben mezítláb voltam, és betonba rúgtam. És akkor ez nekem is megvolt. Nevet De régen volt, szóval már nemteljesen emlékszek rá.
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
mugen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

gentlenazi

« Válasz #889 Dátum: 12 máj 19, 12:14:31 »

Morause
ez nekem szólt?
én örülnék neki ha most már megműtve lennék:D
De amúgy az csak vicc volt,mert ez csak nálam amolyan elv ,hogy nem szedek fájdalom csillapitót!
5nél többet nem szeretnék bevenni életem során:D
A kötés csere akkor a legrosszabb amikor beletapad:DDD
Most én megpróbáltam kivágni magamnak mint irtam,de nem jött össze és mos jobban beleállXDD

kallen
igen,"hál istennek" vizuális tipus vok és hát báljfkpffujj:D
Én általában égési sérüléseket szerzek:D
egyszer egy tüzijátéknak a hajtóanyaga szedte le az ujjamról a bőrt meg a húst:D
Nekem is feljött a kezemen a köröm egyszer ,de nem esett le és azzal szórakoztam hogy felemeltem és benéztem alá.DDDés olyan volt mintha tűk fognák össze a maradék helyen:D,de ez elég régen volt:D

Beatreex
Hát én se  nézek,de infón osztálytársaim néztek és volt pár durva.D

Dr.sz
Mit kösz?Nevet:D
Hát igen van amit jobb nem elképzelni:D

De am ezek csak megerősitik az embert:D

Naplózva

Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)

Olyan nincs,hogy olyan nincs!

Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!

"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #890 Dátum: 12 máj 19, 12:17:09 »

Hát ezt az infót az emberekről, akiknek a gép tőből tépi ki a kezük. Nevet Viszont most már sztem hagyjuk ezt a témát lassan.
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #891 Dátum: 12 máj 19, 12:18:59 »

mugen nem neked szóltam hanem Beatreex-nek szólt mivel ő írta hogy még a disznószem látványa is kényes helyzetbe hozza, és erre mondtam akkor mi lett volna ha a helyembe kell lennie és végig kéne néznie ahogy széttrancsírozzák a lábát!
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 19, 12:20:05 írta Morause » Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #892 Dátum: 12 máj 19, 12:54:43 »

Nekem is problémás a lábkörmöm, egyszer összeszorította egy cipő, és a körmeim kicsit belenőttek a bőrömbe. Ügyesen kiműtöttem magamnak nagy fájdalmak árán, és levágtam a csúcsait. Aztán olvastam valahol, hogy nem szabad visszavágni a csúcsait, mert akkor megint benő. smirksweat Na azóta folyton visszavágom, de aztán hallottam, hogyha nem vágom vissza akkor csak egy kis fájdalmat kell kibírnom mert megint belenő, de utána már nem lesz gond vele. Na ezt megcsináltam, baromira fájt, biztos belenőtt a húsomba, de azóta tényleg nincs baj vele. ikszdé

És sok sikert a műtéthez! (:
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Morause
Vendég
« Válasz #893 Dátum: 12 máj 19, 12:58:51 »

Én már szerencsére túl vagyok rajta! Nevet Most már rám csak a pihenés vár.
Naplózva
Beatreex
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

"Én önmagamban egy fordított dimenzió vagyok."

« Válasz #894 Dátum: 12 máj 19, 13:05:18 »

Morause: Fogalmam sincs hogyan reagálnék a te helyedben, nem is szeretném megtudni. Az biztos, hogy ha saját magamról van szó, akkor az kevésbé érint érzékenyen mint ha másnál látom ugyanazt. Pl. egyszer véletlenül levágtam egy darabot az ujjamból és dőlt belőle a vér, hát akkor az jobban zavart hogy összevéreztem az asztalt és a fehérrépát dobhatom ki. De amikor egy barátnőm megmutatta a karját hogy milyen szépen megégette a sütő, majdnem rosszul lettem. Nem tudom miért, ilyen vagyok Nevet
És gyógyulj meg! Mosolyog
Naplózva

"Az emberek könnyebben bocsátanak meg annak, aki téved, mint annak, akinek igaza van." Joanne Kathleen Rowling

"My dad always says be nice to the people on the way up because you’ll need them on the way down." Colin Morgan
mugen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

gentlenazi

« Válasz #895 Dátum: 12 máj 19, 13:29:59 »

Már simán lehetne "beteg" topic:D
 dr.sz
Szerintem is:D
NIncs mit-nincs mitXDDD

Morause
ja,na m1XD
én most szarul vágtamki szal,mostmár muszáj lesz hamarabb mennem a dokihoz:D
Mert nem tudok harcművészkedni ha levágják a lábujjam.
Te magán vagy állami orvoshoz mentél?
Mennyi ideig nem mész iskolába?
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #896 Dátum: 12 máj 19, 13:40:06 »

Köszi Beatreex Mosolyog... és értem, hallottam már ilyenről... a fatherom is ilyen csak fordítva. Ő tűzoltó volt tehát sok véres hullát kapart kocsikból, esetleg égő házból stb. és nem zavarta, de ha meglátja a saját vérét minden kínja van!

mugen a kérdéseidre a válaszom, elsősorban én vidéki vagyok. Van néhány kilométerre egy város, oda szokott a héten 2 alkalommal jönni a megyei főorvos sebész, tehát állami! Az a jó oldala hogy ott helyben elintéznek ha van hozzá elég anyag max vissza küldenek később ha lesz, de itt mindig van! Nevet

A suli meg már mind1, én érettségizem tehát már nincs többé suli mivel írásbeli levan tudva márcsak következő hó végén kell lerendezni a szóbeliket és ennyi. Max ennek a hónap végén elmegyek megnézni hogy sikerültek az írásbelik!
Naplózva
mugen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

gentlenazi

« Válasz #897 Dátum: 12 máj 19, 13:48:21 »

Morause
az tök jó:D
Mennyi ideig nem akarsz  lábra állni?Nevet
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #898 Dátum: 12 máj 19, 14:05:44 »

Lábra bírok állni így is csak úgy nézek ki mint vmi II. vh-ás hadirokkant. Más különben ha nem tudnék járni elég nehéz lenne WC-re járni, enni menni stb. Ne képzeld ilyen durvának, csak addig félelmetes amíg nem tudod mit akar rajtad a doki csinálni, illetve az injekció!  Szerencse
Naplózva
Kallen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

a Niibi hugocskája ~

« Válasz #899 Dátum: 12 máj 19, 14:12:49 »

Nekem is feljött a kezemen a köröm egyszer ,de nem esett le és azzal szórakoztam hogy felemeltem és benéztem alá.DDDés olyan volt mintha tűk fognák össze a maradék helyen:D,de ez elég régen volt:D

Most így ezt olvasva a hideg futkos a hátamon.>.<#

Éljen, sikerült megtanulnom főzni!:D Carbonarás spagettit csináltam kis segítséggel, egyik kedvencem. Múltkor amikor anya csinált, mindent feljegyeztem az elkészítésről és nem is volt olyan nehéz és mindenkinek ízlett.^^  *büszke magára*
Naplózva

Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~
-Te miért hagytad ott Iowát?
-Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
Oldalak: 1 ... 58 59 [60] 61 62 ... 960
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins