24 nov 13, 20:56:03 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 59 60 [61] 62 63 ... 960
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 9  (Megtekintve 1170572 alkalommal)
0 Felhasználó és 18 vendég van a témában
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #900 Dátum: 12 máj 19, 14:28:22 »

Mugen, te meg honnan vetted ezt a "Élvezem, ha fáj" elvet? ikszdé Ez akkora marhaság, ma már léteznek olyan fájdalomcsillapítók, amik nem teszik tönkre a májadat vagy a gyomornyálkahártyát, közben pedig elvégzik, amire rendeltették őket: fájdalmat csillapítanak. Ez a kemény, macsó vagyok hozzáállás csak arcoskodás szerintem, mi értelme van eltűrni a fájdalmat, ha csillapíthatod is? Jó, mondjuk annyiban van haszna, hogy az akaraterőd erősödik, keményebbnek érzed magad, de azon kívül csak felesleges szenvedést okozol magadnak. Bár, a te elveid. Mosolyog

Szerintem se túl durvák ezek a történetek. Múlthét szombaton traumatológia órám volt, na, amit ott vettünk, azok az esetek tényleg durvák. A puruttya extra tényleg durva. Néhány körömbenövés-leesés, vagy szuri kényes területekre semmi ahhoz képest. :S
Bár így, hogy Kallen rögtön kaja témát hozott fel ezután a téma után, kicsit érdekes lesz az ebéd. ikszdé
Naplózva
Zizi100
ANBU Kapitány
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!

« Válasz #901 Dátum: 12 máj 19, 14:44:39 »

Azta. Én még csak most olvastam, hogy mik történtek itt! :O
Gratulálok a sikeres műtéthez Morause!
Elég durva, hogy egy kis köröm mennyi bajt tud okozni. Szerencsére az enyém ritkán nő be, akkor is csak felszínesen.

Niki: a megfejtés mazochizmus. Nevet Üdv mugen a klubban! xD Amúgy én azt élvezem a legjobban, ha az ínyem fáj, ne kérdezzétek miért. Hümm-hümm

Kallen: Ügyes vagy! Nevet Én egyszer csináltam egy "tortát" anyám születésnapjára. (azért van idézőjelbe, mert tulajdonképpen csak egy lapos kakaós piskóta volt az egész. xd) Végülis az íze jó lett. Nevet
Naplózva

Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!!
- Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo*
Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #902 Dátum: 12 máj 19, 16:18:38 »

Nekem is kinéz úgy látszik egy szájműtét... az alsó bölcsességfogam csinálja most a bajt Szomorú Beragad a szám fáj ... :S
Hálistennek sosem nőtt még be a körmöm, hogy műteni keljen O.o
Naplózva
mugen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

gentlenazi

« Válasz #903 Dátum: 12 máj 19, 16:42:53 »

Kallen
Gratulálok!Mostmár férjhez mehetsz!:D:D

zizi
ikszdé
A legjobb fájdalom az az áram,de tényleg,ilyen masszázs szerü:D  kiskoromban bele dugtam 1 rézdrótot a konektorba és tök jó érzés volt kivéve,hogy utána 1napig olyan volt a mutatóujjam mintha megégett volna:D:D:D
De amikor alaptoptöltőm tönkre ment és gyorsan akartam megjavítani akkor szájjal huztam le a szigetelést és szájbakrt az áramXDDDD Nevet
AMúgy tuttad ,hogy a csípős is egy fájdalom,nem egy íz?!Azt is szeretem Nevet mondjuk azt 6 éves korom óta:D

morause
Azért annyira nem kell magyarázi nekem is volt már:D igaz hogy csak 2x....
De gondolom mindenkinek más.

Nikucia
Naaa,ezt most sértő volt! Lesütöttszemek
NEM macsóságból vagy tudatlanságból teszem hanem elvből aminek 1ik oka az ,hogy minnéljobban elviseljem a fajdalmat,vagy éppen a "káros reflexeket" kiküszöböljem
PL:ütnek erre a relex hogy félre ugras ahelyet hogy alkalmaznád a megtanult teknikát,
A vég élom az ,hogy tudjam,hogy melyik támadást éri meg kivédeni,ert ha vmi nem kártékony akkor megüt nem tud változtatni a haladási irányán és én meg leütöm:D
éss ez is fájna attól még hogy nem okoz kárt,de erre az időre már megtaanultam Nevet ikszdé

a másik meg az hogy jobban érzem tőle magam:D

Na és fogászaton se kérek pedig ott volt,hogy kifúrták szinte az egész fogam:D
és jégsprével húzták a csontfogam:D mert nem kértem injekciótXD
Az is vicces:D
lilus
Akkor sok sikert hozzá!
Naplózva

Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)

Olyan nincs,hogy olyan nincs!

Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!

"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
Morause
Vendég
« Válasz #904 Dátum: 12 máj 19, 17:11:02 »

Hát komolyan mondom, ez a mai nap egyre durvább. Anyámék egymás után hozzák be kotlós alól a kis csibéket... olyan aranyosak hogy az hihetetlen, ott csipognak meg esetlenek stb. minden színben előfordulnak, nagyon vicces kis jószágok!
Naplózva
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #905 Dátum: 12 máj 19, 17:24:46 »

Nálunk most kitalálták a ház lakói, hogy az ablakom, amit felújítás közben szépen betörtek az már 3 éve be van törve. Nem zavar senkit, hogy én laktam itt és csak feltűnt volna az a bazi nagy repedés az üvegen Hümm-hümm Mint ahogy fel is tűnt csak nem 3 éve xD mert nem tört be előtte.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 19, 17:26:09 írta Lilus » Naplózva
mugen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

gentlenazi

« Válasz #906 Dátum: 12 máj 19, 17:45:52 »

Az igen!Ezt a gyors reakció időt!
Bezzeg ha az ő ablakuk lett volna akkor 3 évvel elötte már észrevették volna!
Naplózva

Zizi100
ANBU Kapitány
*

Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!

« Válasz #907 Dátum: 12 máj 19, 17:55:41 »

mugen: áhh, én az áramot kifejezetten nem szeretem. xd, amúgy, csoda, hogy kiskorodban nem b*tt agyon.

Morause: nekünk is már egy jóideje kikeltek a pipik. Alig 1,5 hetesek és már szép nagy a szárnyacskájuk, de a fejük, még olyan kis pihés. *.* De sajnos csak 6 kelt ki a 12-ből. (mondjuk ültettünk másik kotlót xd) Amúgy, a kiscsirke, meg a kiskacsa a legaranyosabb, meg a boci! *.* Meg... meg... meg... *cukiságtúltengés az agyban mikor rágondol a cuki állatokra* ERROR

Lilus: milyen figyelmes szomszédok. Nevet A mieink észrevették, hogy kivágták a kapu előtti fenyőfánkat... de már későn. Neeem
Naplózva

Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!!
- Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo*
Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
SzG
Osztag Vezető
*

TARDIS lovagja

« Válasz #908 Dátum: 12 máj 19, 18:06:09 »

Ti és a veszélyes életeitek. ikszdé Egy újabb hétvége amikor nem csináltam azt amit akartam mert sok minden közbe jött. Pedig milyen kár a szombatért. Nem mondom, hogy nagyon rossz nap volt csak elfoglalt.  

ui: Minden betegnek jobbulást!  Piál
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 19, 18:12:26 írta SzG » Naplózva

The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
Beatreex
ANBU újonc
*

"Én önmagamban egy fordított dimenzió vagyok."

« Válasz #909 Dátum: 12 máj 19, 18:08:25 »

A mi szomszédaink mindig elállják a kocsijukkal az utat. Minek van garázsuk és kocsifeljárójuk? Mindig az út közepén állnak meg, és nem tudunk a saját kocsinkkal kiállni >.<#

Lilus, jobbulást a fogadnak! (öh, ez furán hangzik Nevet ) A bátyámnak amikor nőtt a bölcsességfoga, bedagadt a fél arca Szomorú Nekem szerencsém van, még néhány éve megállapították nálam, hogy egyik bölcsességfogamnak sincs meg a csírája, szóval nekem nem lesz egy darab sem. Ennek örülök Nevet Megvan mind a 28 fogam Nevet
Naplózva

"Az emberek könnyebben bocsátanak meg annak, aki téved, mint annak, akinek igaza van." Joanne Kathleen Rowling

"My dad always says be nice to the people on the way up because you’ll need them on the way down." Colin Morgan
mugen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

gentlenazi

« Válasz #910 Dátum: 12 máj 19, 19:12:57 »

zizi
ugy,hogy halhatatlan vagyok! Ördögi
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #911 Dátum: 12 máj 19, 19:42:03 »

Vagy úgy, hogy enynit bárki képes túlélni egy kis szerencsével. Ha másként gondolod, próbálkozz még, és meglátjuk, lesz-e lehetőséget még beszámolni róla Faceg
Naplózva
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #912 Dátum: 12 máj 19, 19:42:56 »

Nem három éve tört be csak megy itt a szarkavarás. Merthogy újították a házat és a munkások törték be, jelentve lett, ki is cserélték az üveget. Csak most biztos valamelyik jóakarónk kitalálta hogy mi hazudtunk mert az az ablak már 3 éve törött. Speciel az én ablakom, elég feltünő volt a repedés nem hiszem, hogy három év alatt nem tűnt volna fel, holott mindennap látom... Hümm-hümm
Köszönöm Beatreex de lehet majd műtét lesz belőle csak gyáva vagyok még orvoshoz menni Szomorú
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #913 Dátum: 12 máj 19, 19:47:37 »

Alapjáraton véve engem is vágott már meg az áram mikor menet közben belenyúltam a gépem tápjába... viszont akkor repültem is hátra fele rendesen!

Lilus hol élsz? "Barátok Közt"? ikszdé... áhh bocs ezt nem hagyhattam ki, de ez enyhén olyan mintha arra fele is lenne egy idegesítő Magdi anyus. Mosolyog
Nem szeretem az okoskodó embereket, mindegy hogy szomszéd vagy sem, én a helyedben jól elküldeném őket az "alsóbb" égtájakra hogy foglalkozzanak a maguk dolgával!
Naplózva
mugen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

gentlenazi

« Válasz #914 Dátum: 12 máj 19, 19:50:00 »

Kemény vaaagy!menj orvoshoz!:)

STM
Már többször rázott meg az áram !

Puzsér az arc lattatok? "reflektál"

Naplózva

Oldalak: 1 ... 59 60 [61] 62 63 ... 960
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins