24 nov 12, 01:23:42 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 61 62 [63] 64 65 ... 960
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 9  (Megtekintve 1169551 alkalommal)
0 Felhasználó és 14 vendég van a témában
drszabi
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #930 Dátum: 12 máj 20, 00:20:35 »

Igen Sabaku, mert aki meghalt, az el fogja tudni neked ezt mesélni. ikszdé

mugen: attól, hogy bemeséled magadnak, hogy a fájdalom, amit most érzel, azt te igazából élvezed, attól nem fog kevésbé fájni. Ha viszont valóban élvezed, akkor mazochista vagy. ikszdé
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #931 Dátum: 12 máj 20, 00:25:12 »

~ mugen:
Hát nemtom. Szerintem a fiatal enm fél a haláltól, mert tudat alatt úgy is azt gondolja, hogy 'messze van még'. Az öregebb meg nem.
~ Zizi:
Tyrion mondta azt a trónok Harcában (nem pontos idézet): 'Hogy akarok meghalni? 80 évesen, ágyban, párnák közt, borral a gyomromban és a farkammal egy szűzlány szájában'. Ez most úgy idevágott xD
~ drszabi:
Én a halálközeli élmeényre gondoltam, pl. ha egy pisztolyt szegeznek a fejednek.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #932 Dátum: 12 máj 20, 00:29:22 »

Oké, hárman beírtak elém, de kit érdekel. A hsznak marad az a része, ami nem votl említve egyáltalán. Meg ami nem ahhoz kapcsolódik. Vagy nem anynira. Vagy tök mindegy.  Marad az eredeti. Nagyjából.

Mért kéne élvezni? CSak komyolan el kell viselni és meg kell tőle szabadulni. Okéé, hazsnos lehet arra,  hoyg kevésbé leygen rossz, de uyganmár, kit érdkeel? Egy kicsit fáj mondjuk a  hülye fogam. RÁveetném magam, hogy élvezzem, d emienkk? Egyszerűen le si szarhatom.
Mit élvezzek rajta? AZ az élvezet sem igazán lenen iazi, csak ezzel próbálnám magam menteni a fájdalomtól. ÉS túl sdok energiába kerül, miközben tök felesleges, és sokmidnent nem is javít, ha meg mégis, anank sincs jelentősége, hátrányai viszont igen.

Ha meg valami más rosszról van szó, akkro beteges dolog lenne élvezni. És igazán hamis is. Önáltatás. És megfosztanám magam attól, hogy tényleg foglalkozzak vele, és ezzel együtt hozzá kötődő más dolgokat is a megfelelően kezelhessek vele együtt.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 20, 00:48:39 írta STM » Naplózva
mugen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

gentlenazi

« Válasz #933 Dátum: 12 máj 20, 00:52:40 »

Nem a kis fájdalomtól beszélek hanem amikor pl leszedte a rakéta hajtóanyag az ujjamrol a bort meg a húst akkor az fajt
Az ilyesmiről beszélek .

Sabaku
Ez nem igaz régen féltem a haláltól , de ha "akarnék se tudnék "meghalni:)
Csomó eset van ami ezt tanúsítja , de nem kisertem a sorsot.
De nem csak ezért nem felek hanem mert nincs értelme !

Na mindenki alszik?
Holnap tanulhatok 3 tzre ami hétfőn lesz:((
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 20, 01:18:16 írta mugen » Naplózva

Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)

Olyan nincs,hogy olyan nincs!

Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!

"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
SzG
Osztag Vezető
*

TARDIS lovagja

« Válasz #934 Dátum: 12 máj 20, 06:15:54 »

mugen: jó tanulást.

És siker a 3D-ben! Nevet Minden videóm fenn van 3D-ben. Pl:  http://www.youtube.com/watch?v=oqTJZKXfrMQ
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 20, 06:17:30 írta SzG » Naplózva

The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #935 Dátum: 12 máj 20, 09:11:19 »

Halihó!!

Én nem élvezem ha fáj valamim. Sőt kifejezetten utálom, ha fáj valamim. Kis fájdalomnál meg egyet értek STM-el. Nem szeretem mikor leöntöm magam savval a laborban, de nem rohanok azonnal lemosni, hanem előtt kitöltöm amennyit akartam és utána mosom le. Addig meg nem tulajdonítok jelentőséget a fájdalomnak.

SZG jól tudsz rajzolni Nevet. (Én nem bírom a 3D-t, fáj tőle a fejem.)

Mugen tudom, hogy egy kattintás lenne megnézni a profilodban, de te hány éves vagy?

Ötös lettem vegyipari műveletekből... Nevet:D:D (<- ez a legnagyobb kredites tárgyunk)
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 20, 09:11:53 írta Morita » Naplózva
mugen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

gentlenazi

« Válasz #936 Dátum: 12 máj 20, 09:35:17 »

Földi idő szerint?xd
15éves vagyok.(1996.11.09)
Miért ?Mosolyog)
Én sem szeretem:) csak a kis áramütést az olyan vicces,meg a csípős  ,de nem kisertem a sorsom mert a kis áramütés is tud problémát okozni:)
Naplózva

Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #937 Dátum: 12 máj 20, 09:38:58 »

Csak megkavart a "régen nem féltem a haláltól". Ez kicsit olyan volt, mint mikor unokatesóm 4 évesen azt mondta, hogy ő kiskorában már ült buszon.
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #938 Dátum: 12 máj 20, 09:45:24 »

Morita, van ennél jobb is: egyik ismerősömre kb 14-15 éves korában rátört a rockerség, és mindenkinek osztotta, hogy ő már 6 éve (!!) sátánista. ikszdé Komoly.
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #939 Dátum: 12 máj 20, 09:50:47 »

El tudom képzelni ezt a gondolatmenetet. "Hmmm, vajon egy ember hány éves korában lehet tisztában a sátánizmus fogalmával? A suli udvarán a másodikosok sokszor káromolják az Istent. Akkor ők már lehetnek sátánisták. Ha ők 8 évesek én meg most vagyok 14, azt mondja 14 mínusz 8 egyenlő 6."
Naplózva
mugen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

gentlenazi

« Válasz #940 Dátum: 12 máj 20, 09:55:08 »

Régen alatt 10-11eves korom előtti időszakot tekintem:)
Aes
Az igen, azt hogy csinálta ?
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #941 Dátum: 12 máj 20, 09:57:01 »

El tudom képzelni ezt a gondolatmenetet. "Hmmm, vajon egy ember hány éves korában lehet tisztában a sátánizmus fogalmával? A suli udvarán a másodikosok sokszor káromolják az Istent. Akkor ők már lehetnek sátánisták. Ha ők 8 évesek én meg most vagyok 14, azt mondja 14 mínusz 8 egyenlő 6."

Valami ilyesmi. Gondolom az első beavatási szertartása még 3 éves korában volt, amikor már tudott beszélni kb, és először hallotta az apját az Isten nemi szervét emlegetni. ikszdé
Naplózva
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #942 Dátum: 12 máj 20, 10:00:13 »

Én nem értem... 10-11 éves koromban még javában agyagsütögettem és nyeltem lefele a kindertojás figurákat. Tényleg ennyit változott a világ ilyen kevés idő alatt? Szomorú

Sabaku, nem neked szántam, hanem Zizinek. Mosolyog A neved és az avád mindig bezavar, és fiúnak hittelek, ne haragudj. (: De akkor rád is értettem, vedd így! Nevet
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #943 Dátum: 12 máj 20, 10:02:20 »

Én 10 évesen tudósosat játszottam. A macskámmal itattam meg mindenféle löttyöt, gyógyszer címén. Nem akartam én bántani, csak meggyógyítani. Kicsit vézna macsek volt... Nem igazán fogtam fel a dolgokat annyi idősen. Köztük a halált se.
Naplózva
SzG
Osztag Vezető
*

TARDIS lovagja

« Válasz #944 Dátum: 12 máj 20, 10:08:28 »

Én is 10 évesen(hát nem 10 inkább 12) éves koromban Doktort játszottam. (Izé nem a kórházast hanem a Tardisost)
Naplózva

The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
Oldalak: 1 ... 61 62 [63] 64 65 ... 960
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins