24 nov 15, 10:24:31 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 35
  Nyomtatás  
Szerző Téma: PoKémon (GameBoy és Nintendo DS)  (Megtekintve 114136 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
Kazekage sama
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #255 Dátum: 12 aug 19, 00:00:15 »

Kb. ennyi a lényege utána már.
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #256 Dátum: 12 aug 19, 00:02:54 »

Értem köszi.

Közben elkezdtem a kristályt (azt olvastam, kicsivel több minden van benne, mint a fémes verziókban)

Naplózva

Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #257 Dátum: 12 aug 19, 00:06:15 »

Annyival hogy Ho-Oh, Lugia is benne van a japán verzióban meg Celebi is. Plusz a másik kettőhöz képest más pár feladat. És persze Suicine a fő legendary benne.
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #258 Dátum: 12 aug 19, 00:40:26 »

Ez most a rút kiskacsa akarna lenni? Pojén

http://pokemondb.net/pokedex/ducklett
http://pokemondb.net/pokedex/swanna
Naplózva

Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #259 Dátum: 12 aug 19, 01:39:48 »

Van itt Kyuubi, mécses, fagylalt is meg mindenféle mesebeli sárkány + a nem lát, nem hall, nem beszél majmok is. Szóval ez nem annyira nagy poén. Viszont elég erős. Nevet
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #260 Dátum: 12 aug 19, 09:18:02 »

Jó a kyuubi az benne van legalább nyolc másik animében is. De a rút kiskacsa azért ritkább ilyen szempontból.

Egyébként meg benne van Fujin és Raijin is (a szél és a villámlás istenei)

Na meg persze Son Goku is, vagyis inkább Sun Wukong.   ikszdé

ui: kristály verzióban egyébként jó választás volt a menyét, amit a poén kedvéért Itachinak neveztem el.  Pojén
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 19, 09:19:13 írta Shiro » Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #261 Dátum: 12 aug 19, 09:42:36 »

Sajnálom de az nem lehetséges, vagyis nem tudom mert nem láttam rá olyan eszközt ami átkonvertálja gba mentésnek. Igazából eleve úgy kellet volna játszanod mert így csak az indigo ligás pokémonokat gyűjthetted be. Bár mivel nem vmi felkapott dolog ez így kétlem de utána kell nézni.
Naplózva
Bastian
Moderátor

« Válasz #262 Dátum: 12 aug 19, 10:18:11 »

Én most rapid Emeraldot tolok Androidos telón, emulátorral, és ott is csak az emulátorral lehet menteni. Mondjuk elég fura és előnyös is, mert megvan a mentésem a Harci Piramisból egy másik starterrel, utána új játékot kezdtem és így is gond nélkül váltogathatok a korábbi játékmeneteim közül. Egyébként, azért Rapid Emerald mert 4x gyorsabb sebességre állítottam az alapnál. Így öröm a végigjátszás.  ikszdé

UI: Sajnálom a mentésedet Shiro  Neeem
A Kristály, amúgy jobban bejött mint a fémes elődjeik. Kidolgozottabb, mozognak a pokémonok képei, néhány pokémon színe meg lett változtatva(pl Raikou), és Ho-Oh és Lugia is befogható. Suicune meg majd megjelenik valamelyik toronyban, ahol be lehet fogni. Csak menteni kell előtte, mert egyszer kinyírtam és rámentettem  smirksweat Raikou és Entei természetesen még mindig szabadon császkál.

Sun Wukong az Inernape?  Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 19, 10:18:50 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Shiro
Moderátor

« Válasz #263 Dátum: 12 aug 19, 12:02:39 »

Igen a Purgarilla az.  Nevet

Van még itt húsvét szigeteki szobor, a japán mitológiából Kirin, Yukionna, Kyuubi, Baku, Nekomata, Suzaku ö izé még csillámpóni is. smirksweat A kappa valahogy nincs ott.

ui Ditto az nem Barbapápáról lett mintázva?
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 19, 12:04:10 írta Shiro » Naplózva

Bastian
Moderátor

« Válasz #264 Dátum: 12 aug 19, 12:55:24 »

Lássuk csak ha jól gondolom Shiro, akkor:

Húsvét-szigeteki szobor(Nosepass, az orr iránytű ikszdé)
Kirin(Girafarig/Suicune)
Yuki-onna(Froslass/Jynx)
Kyuubi(Ninetales, micsoda meglepetés ikszdé)
Baku(Drowzee/Musharna)
Nekomata(Espeon)
Suzaku(Moltres)
Csillámpóni(Keldeo ikszdé)

Szinte mindent felsoroltál, de a Namazu(Whiscash) kimaradt. Az óriásharcsa, aki mozgásával földrengéseket idéz elő. Japánban nem is adtak le egy epizódot, amiben használta volna az Earthquake-t, mert akkor éppen földrengések sújtották az országot. Azóta az Earthquake-t egyszer sem használták az animében. Az anime áldozata továbbá még a Porygon család(szerintem mindenki halott róla mi történt), valamint a Plazma csapat, akiknek a dupla epizódos megjelenésüket el kellett halasztani az áradások és a földrengések miatt (2011. március 17.) Azóta sem adták le ezeket az epizódokat és szerintem nem is fogják.

UI: Ditto szerintem egy rózsaszínm megrágott rágógumiról lett mintázva.  Nevet
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #265 Dátum: 12 aug 19, 13:48:18 »

annyiban folytatódik a firered hogy dob elég sokat a következő elite four meg boss szintjén, kb 20lvlt; meg új rainbow szigeteket ad, 4-5-6-7 asszem.
és azt megfigyeltétek hogy garyn kívül, [és én kb emeraldon kívül mindent végigtoltam]; egyben sem a riválisod a boss? sőt az újakban olyan gyíkarcúakat kapsz hogy gymeket is később pusztítják végig nálad. red volt az igazi boss, kristályba is egyetlen kihívást jelentő trainer kingdrás szeméten kívül.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Bastian
Moderátor

« Válasz #266 Dátum: 12 aug 19, 16:24:38 »

Úgy tűnik, amúgy hogy Emeraldig bezárólag megmerték játszani, hogy az adott teremvezető a fajtája egyik, ha nem a legjobb pokémonját használja, erős támadásokkal, mint a Hydro Pump vagy a Blizzard. Ez a mostani játékokban hiányzik. Black and White 2-ben az utolsó teremvezető elleni harc ideje nem tarthat tovább másfél percnél, de lehet sokat mondok, ráadásul gyenge támadásokkal rendelkeznek.
Ott nagyot csalódtam. Szomorú

Azért nem csak a Kingdrás néni volt a szemét, voltak még jó páran, a kedvenceim:

Gary "Motherf***ing" Oak: Mindig előtted jár és mikor a pokémonjaid gyengék és mennél healelni őket a Pokémon Centerbe, akkor üt rajtad. Legalább kihívás volt legyőzni és akkor még nem utoljára láttuk.

Bugsy: Scytherrel vagánykodik a sok bogár között. Nem szabad hagyni, hogy a Fury Cutterrel sokat üssön különben kicsinál.

Whitney: A halálos Rollout Miltankkal azt hiszem sokaknak meggyűlt a baja. Ez már felért egy nagy kihívással. Képzeljük el, hogy mi lett volna ha még Taurosa is lett volna.

Morty: Gengar és a Hipnózis jó barátok. Csak mi nem nagyon értékeltük ezt a kapcsolatot. Meg Gengarral tolni. Szemét  >.<#

Chuck: Poliwrath és a DynamicPunch. Nem volt egyszerű.

Jasmine: Ha a Steelix mellett lett volna Skarmoryja is, akkor rendesen megkeserítette volna a napjaimat. A Steelix mindenesetre sokszor kicsinált.

Pryce: Ha nem csapod le a Piloswinet elsőre, akkor rád küld egy szép kis Blizzardot. Még jó, hogy Mamoswine még nem volt ilyenkor.

Claire alias Kingdrás szemét: Az egyik legnehezebb csata a játékok történetében. A Hyper Beames Kingdrát kevesen élik túl, meg még rád dobja a Smokescreent, amitől a pontosság lemegy és pont akkor megy mellé a támadásod, amikor éppen kicsinálnád a dögöt.  >.<#

Red: Őt az tette a legkeményebb kihívássá, hogy valami irdatlan magas szintű pokémonjai vannak. Senki nem akart szerintem +20 szintet fejlődni, hogy legyőzze. Hála a jó égnek, nekem sikerült szolid 65-s szintű pokémonokkal leverni. Ha nincs Sötét típusú pokémonod, akkor az Espeona rendesen megcsap, a Snorlaxéhez sem árt majd egy erős Harci típusú.  >.<#
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 19, 16:25:45 írta Bastian » Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #267 Dátum: 12 aug 19, 16:39:57 »

ja el is felejtettem milk tank, mekkora über tehén, ráadásul új generációkba másik nemű pokemonokat megszívatja csúnyán (de lehet régibe is már régen toltam). de amiket leírtál fele egy vicc, chuck 2 pokémonjával az évezred csalódása.
whitney és claire, ez a kettő elvették fogadok sok ember ifjúságát az aljas és erős lényeikkel...Kingdra legimbább pokémon amit eddig láttam, mivel csak a dragon sebezné extrán de nem szerezhetsz addig, kénytelen vagy normal meg ilyen senkiházi támadásokat bevetni.
amúgy ez a red, aki a mangába a főgóré volt, csak animében ash lett? vagy hogyan jött létre red, egy ash alteregó aki 8x menőbb? vagy csak szigorúan a gamek miatt született.
Naplózva

A reményhal meg utoljára
Bastian
Moderátor

« Válasz #268 Dátum: 12 aug 19, 16:51:02 »

Chuck, Bugsy és Pryce lehet túlzás volt, de Morty a Gengárjával szerintem erős volt.  Mosolyog

Egyébként valóban Ash lett az animében Redből, mint ahogy Blueból lett Gary.  A Ketchum vezetéknév meg az angol mottóból lett Gotta catch 'em all!-->Szerezd meg hát mind. Red túl menő lett volna az animébe, neki a mangában még Mewtwoja is volt. A gyerekek meg sírtak volna, hogy Red mindenkit elver, helyette lett Ash a noob, aki mindig leadja az erősebb pokémonjait és mindig elfelejti, hogy egyes típusok ellen mi a hatásos....
Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #269 Dátum: 12 aug 19, 16:59:57 »

jaja akartam is linkelni hogy mi a különbség ash meg red között az az 5 összehasonlítás, csak fél oldalnyi szöveg a link.
nemtudom ilyen gengarokra sose adtam sokat, sima starterrel hamar legyőzöd, vagy olyannal ami nem harci fajzat.
na most kedvet kaptam manga elolvasásához hogy ilyen rajkó volt ez a red
meg hogy red meg ash mért kaptak piakchut: ash mert elaludt a veréb, red meg mert a többivel túl könnyű  Pojén
mondjuk ez tökéletesen igaz yellow gamere, ahol első jelvényt sem bírod megszerezni pikachuval...(bár animében itt is csaltak, mivel volt egy pidgey meg ez, tehát nem sok ráció volt a sikerben; hozzáteszem elázott onix de ash nem nyert mert jó szívű)
Naplózva

A reményhal meg utoljára
Oldalak: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 35
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins