24 nov 15, 06:40:51 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 35
  Nyomtatás  
Szerző Téma: PoKémon (GameBoy és Nintendo DS)  (Megtekintve 114084 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Kazekage sama
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #240 Dátum: 12 aug 16, 14:03:38 »

Lehet hogy véletlen de én is anno vele sz.rakodtam a legtöbbet.
Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #241 Dátum: 12 aug 16, 16:53:03 »

nekem mindig nehezen sikerültek a madarak, skkal nehezebben mint új generációkban Bármelyik legendary.
legjobban zapdossal szívtam, meg articuno, volt hogy 50 ultra ball se volt elég rájuk. amúgy articuno jó alternatíva liga ellen, blizard azt cshő. pl leafgreenbe mewtwot 2 ballbol elkaptam, meg whiteba blackbe is kb az összes legendaryt. de mondjuk hoohval szívtam heartgoldba, és gyakran minden támadása elfogytával megölte magát egy kétélű skillel aminek nem tudom a nevét  Pojén (valami s betűs )
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Bastian
Moderátor

« Válasz #242 Dátum: 12 aug 16, 21:17:22 »

Én is Zsákfossal és Árpikunóval szívtam, nagyon-nagyon sokat. Egyikre kellett 55 Ultra Ball  smirksweat Ellenben Moldrei befogása lazán megvolt 7-13 ultrával. Tökéletes ellene a Thunder Wave majd becserélsz egy Flash Fire képességgel rendelkező pokémont Mosolyog

@Yamael: Struggle  Nevet

UI: A helytelen madárnevekért reklamációt nem fogadunk el  ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 16, 21:18:06 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #243 Dátum: 12 aug 17, 05:45:12 »

Milyen Moldrei? Talán Moldred.  ikszdé

A kicsi sárkányt megvettem a kaszinóban, a sáskát pedig sikerült megfogni szafarin. Már csak az utolsó helyre kéne valami, ami lehet egy tobozoska lesz, ha találok olyat.

A sáskának érdemes a szabja csárdást megtanulnia?

Naplózva

Bastian
Moderátor

« Válasz #244 Dátum: 12 aug 17, 06:29:21 »

A szablya csárdás tökéletes a sáskához, aminek az így is magas támadóereje duplázódik minden használat után(max 3 használat)

A Gugli szerint tobzoskák léteznek és a tobozoska helytelen. Itt meg fordítva  smirksweat Tobzoska nagyon hasznos, jó fizikai támadóerő és védelem, és az elektromos ellen mindig jól jön egy Föld típusú. Amúgy melyikkel játszol? Arany, Ezüst vagy Kristály? Vagy egyik sem?  ikszdé

Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Shiro
Moderátor

« Válasz #245 Dátum: 12 aug 17, 07:10:03 »

Milyen kristály? Nevezzük szépen a nevén azt az alumíniumoxidot. ikszdé De egyébként a tűzpirossal.

Rendben oké, akkor a kergevágással elég szép sebzést fognak összehozni.
Egyébként úgy emlékszem, az elemei négyesig nincs is olyan ellenfél amihez kéne ilyen statnövelő, mert kb úgyis mind ilyen egy ütéses ellenfél.

Ui: úgy emlékszem pár napja meg pont a tobzoskát írta át tobozoskára, én meg mondom eddig rosszul írtam, jó akkor legyen tobozoska. Erre most meg a tobzoska a jó.

ui2: A return nevü skillnek mi értelme? Valamint a heppinessz dolog mire jó, vagy fireredben még nincs sok értelme?
Naplózva

Bastian
Moderátor

« Válasz #246 Dátum: 12 aug 17, 08:12:38 »

Alumíniumoxid. Zseniális  Nevet  ikszdé

A Return, annál többet sebez, minél nagyobb a pokémon boldogsága. A maximum ereje: 102. Párja a Frustration, ami annál többet sebez, minél kisebb a pokémon boldogsága. Általában, ha van egy pokémonod ,aki úgymond megállíthatatlan és nem nagyon ájult el és magas szinten is van, annak a boldogsága közel a maximumon van.
Mivel normál típusú támadásról beszélünk, érdemes lenne beszerezni egy erős normál típusú pokémont pl (Kangaskhan, Snorlax, Tauros, Pidgeot, aki repülő is), azért mert úgy megkapná a STAB-T(Same Type Attack Bonus= +50% attack/special attack növekedés a használóval megegyező típusú támadásoknak) így 151-t üthetne, amivel lekörözné a Strenght erejét.  Mosolyog

UI: Nagy boldogsággal levő szintlépéssel alakul át Eevee--> Espeonná nappal és Umbreonná éjjel és Golbatből is úgy lesz Crobat stb. Ha megkapod a National Pokédexet( Legyőzted egyszer az Elit 4-t, birtokolsz 60 pokémont(evolúciók is számítanak) és a Szigetes küldetéseket megoldottad (One Island, Two Island stb... ), akkor lehetővé válik, hogy átalakuljanak az imént említett pokémonok elvileg a későbbi generációk pokémonjaivá.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 17, 08:26:44 írta Bastian » Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #247 Dátum: 12 aug 17, 16:36:45 »

Freezát csak a liga után lehet elkapni, vagy már előtte is?

ui: örökkőn  kívül még mi állítja meg az átváltozást?
Naplózva

Bastian
Moderátor

« Válasz #248 Dátum: 12 aug 17, 16:51:08 »

A Freezához vezető barlangba csak a Pokémon Liga után lesz szabad belépni. Azt hiszem Cerulean Cave vagy mi a neve.

ui: a "B" gombnak beállított gomb megállítja az átváltozást, ha megnyomod amikor kezd átalakulni Mosolyog
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #249 Dátum: 12 aug 17, 16:55:37 »

Amikor valaki változik át, akkor meg kell nyomni a B gombot.

Crobat-nak Poison Fang vagy Sludge Bomb? Jelenleg 31lvl és 3pont különbség van Attack és Sp. Attack között, az első javára. Alapból az Attack-ja sokkal előrébb lenne.
Teli nyomtam Calcium-al, hogy erős legyen a csontozta, illetve, hogy gyorsabban változzon át a Golbat-ból.

Persze még egyik se elérhető a számomra, de ha a későbbiek folyamán is erősítem a csontozatát jó lenne tudni, hogy melyiket adjam neki.
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #250 Dátum: 12 aug 17, 17:05:21 »

Tudom, csak gondoltam, hátha van valami kényelmesebb megoldás is.

A gyalázás nagyon üt.  Ördögi
Naplózva

Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #251 Dátum: 12 aug 17, 17:20:31 »

A Sludge Bomb sokkal erősebb és pontosabb és nem is érintkezős támadás vagyis nem szúrnak, ráznak vissza.
Naplózva

Bastian
Moderátor

« Válasz #252 Dátum: 12 aug 17, 17:24:44 »

@laci1005

A Poison Fang 50-t sebez és 30% eséllyel az áldozat durva mérgezést kap(a mérgezés növekszik, mint a Toxicnál)
A Sludge Bomb 90-t sebez és 30% eséllyel simán mérgezi az áldozatot.

Szerintem Sludge Bomb egyértelműen  mert hiába Special Attack így is közel Earthquake szintű ereje van egy Crobatnél.  Mosolyog STAB-l a Poison Fang 75-t, a Sludge Bomb 135-t sebez. Van különbség.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 17, 17:25:21 írta Bastian » Naplózva

Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #253 Dátum: 12 aug 17, 17:33:34 »

És Sludge Bomb TM míg a másikat majd valamikor megtanulja... lvl 49, 39, 42, 45   (generációk növekvő sorrendben)
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #254 Dátum: 12 aug 18, 21:54:19 »

Egy kis segítséget kérnék

Sikeresen elkentem az elemi négyesnek, meg az act bossnak a száját. Viszont a credits után újraindul a játék, az elejétől.

Az egészet ott rontottam el, hogy nem a játékból mentettem, hanem az emulátorból. S most már hiába csinálom meg az első oldalon leírt instrukciókat, azt csak új játék esetén tudom alkalmazni.

Meglehet oldani valahogy, vagy új játék mindenképp?

Gondoltam arra, hogy ugye a játék az egy 128k-os *.sav fájlba menti, míg az emu az 65k-os *.smg-t használ.
Elméletem szerint ha meg lehet oldani valahogy, hogy az emu is a 128k-os *.sav fájlba mentse, akkoor megoldodna problematika.

ui: A bajnokság után egyébként még mennyivel folytatódna a történet? Mert ha csak annyi, hogy elkaphatom Freezát, meg még plusz száz akárhány új szörnyecskét, akkor inkább hagyom és belekezdek a következő részbe.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 18, 21:57:27 írta Shiro » Naplózva

Oldalak: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 35
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins