24 nov 15, 04:56:32 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 35
  Nyomtatás  
Szerző Téma: PoKémon (GameBoy és Nintendo DS)  (Megtekintve 114073 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
Yamael
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #225 Dátum: 12 aug 15, 17:50:58 »

curse az az átok Mosolyog
értjük ezt a fire/leaf cuccot (és lichkitung marha gyenge sose használjad), de legendaryk szintjén ez minden páros gamebe ígyvan: heartgold/soulsilver (lugia-hooh, latios-latias; vagy black white nál is.
bulbasaur jól néz ki, meg még ivysaur de a a végsője ritka ronda. Diamond végső viszont jólnézki használhatatlansága ellenére egy ismert dínóra hajaz.
sásákánál schytert érted? az volt az egyik kedvencem animébe, kár hogy nehéz befogni safarin. (egyébként egyszer találtam lucky egget egy chanseyn safarin, legnagyobb fogásom eddig pályafutásom alatt  Pojén
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #226 Dátum: 12 aug 15, 18:11:22 »

Igen azt. Nevet Nekem aszem anno sikerült elsőre, de lehet, hogy a kaszinóban nyertem. (vagy az a kicsisárkány?)

Merause, egyszerű marketing fogás, hogy meg vedd mind a kettőt.

ui Gyaradosnál jobb a struggle, mint a többi támadás. ikszdé

a Flash, az kinél is volt?
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 15, 18:14:27 írta Shiro » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #227 Dátum: 12 aug 15, 18:23:09 »

Fire Red-ben meglehet venni. Meg ugye a befogása is lehetséges.

Gyarados-nak szüksége van Surf vagy Strength, esetleg mindkettőre. Én az utolsó megoldást szoktam használni. Aztán mehet neki Ice Beam vagy Thunder/Thunderbolt is. Illetve Earthquake sem elhanyagolható.
Egész erős kis zsebállatka Mosolyog

Szerk.: Flash-t asszem Route 2-n osztogatják, egy házba. Emlékeim szerint Cut szükséges hozzá, hogy hozzá férj vagy valamelyik városból lehet eljutni oda ilyen alagút szerű izén keresztül.
Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #228 Dátum: 12 aug 15, 19:14:30 »

10pokemont bekell hozzá fogni, igen ha visszaérsz diglet caveből akkor kapható egy pápaszemtől (de viridianból is odajuthatsz, de ahhoz vissza kell gyalogolnod az erdőn meg barlangon át, tehát az hosszabb út). szerintem thrash sokkal többet ér mint strength, igaz hogy beconfusol de full heal azt heló. leghasznosabb skillje a dragon dance )megdobja attackot meg speedet), és arra figyelj hogy attack alapú támadásokat pakolj, tehát ne surft, hanem waterfall, vagy ilyesmit. De most ráekrestem attackja 2x több mint special attack, tehát mindenképp sima physikalt kell rá rakni.
mikor gery befogja, pl ha nem charmanderrel kezdesz, akkor legnagyobb fun pikachu 1 támadásával kivégezni.

és icebeam, thunderbolt, surf ezek mind speciálok ezeket hanyagold róla !
ittvan miket bír tanulni:http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Gyarados_(Pok%C3%A9mon)/Generation_III_learnset#By_leveling_up
kb egyetlen jó fizikai van, earthquake:
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 15, 19:20:48 írta Yamael » Naplózva

A reményhal meg utoljára
Shiro
Moderátor

« Válasz #229 Dátum: 12 aug 15, 20:25:58 »

Egy okos kérdés.

Hogyan számolja sebzést?

Okés hogy van pl egy 100-van as S Attackom, azzal tolok egy specialos támadást aminek 100 power az ereje.

Az ellenfélnek az S. defje meg szintén 100, akkor pl mennyit fog levenni neki?

Most elemi bónuszok nélkül.
Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #230 Dátum: 12 aug 15, 20:53:00 »

szerintem ilyenkor osztodik az attack a defense-el, tehát 100/100=1, és az szorzódik a powerrel. De keresem erre a szabályt, semmi sincs még veszve!
ja és most derítettem ki, hogy a stageba pl attacknál, uyge -6tól 6ig tarthat, 0nál sebzel 100%ot, de ha 6x benyomsz egy attack növelőt, vagy háromszor egy sharply roset, akkor 400%!!!! lesz as sebzés. valljuk be, főleg ha mellettünk van faji előny bődületesen nagy sebzés vihető végbe.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 15, 20:55:12 írta Yamael » Naplózva

A reményhal meg utoljára
Shiro
Moderátor

« Válasz #231 Dátum: 12 aug 15, 21:00:51 »

Rendben köszi.

Ö most megpróbáltam azt, hogy a kis retkemet ráküldtem a egy galambra.

A galamb rászítta Gusztit (Gust) és a kis retek kapott 26 sebzést.

galambot elfogtam.

a galamb S.atk -ja 18
a retek S. def-je 21.

Guszti 40 power

2x-es elemi szorzó.

Végeredményben egy 13-as sebzést vitt be.

Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #232 Dátum: 12 aug 15, 21:21:41 »

pedig amit megtudtam eddig az az hogy saját attack, ellenfél defense meg skill powerje, ebből számolja a sebzést lényegébe ebből a 3 tényezőből, ha nem veszünk semmi típust meg stat növelőt.
tehát a 13nak valahogy kikell jönni, a 40 powerből meg a 18-21ből, majd mindjárt megfejtem kell hozzá kis idő  Pojén

aha ebből kitűnik hogy igencsak számít a pokemon szintje, aki támad erről megfeledkezett az előző írója.
http://pokemon.marriland.com/damage.php
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 15, 21:29:05 írta Yamael » Naplózva

A reményhal meg utoljára
Morause
Vendég
« Válasz #233 Dátum: 12 aug 15, 21:33:27 »

... sásákánál schytert érted? az volt az egyik kedvencem animébe, kár hogy nehéz befogni safarin ...

Nem csak befogni lehet hanem megvenni is, ha megszerzed ott a városon belül a lenti kocsmából egy csókánál az érmetartót, és tele vagy lettával akkor ha veszel 5000 érmét ami aszhem 100k pénz, akkor meg tudod venni a kaszinó melletti boltban, én pölö úgy tettem a 2. scyhteremre a kezemet, mert az elsőt befogtam. Nyelvesít
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 15, 21:34:24 írta Morause » Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #234 Dátum: 12 aug 15, 21:41:22 »

ja vágom hogy meg lehet venni, régen ott küzdöttünk ismerőssel abráért, meg kadabra volt a legerősebb pokemon a gambe számunkra, (nem tudtuk hogy fogható 2.jelvény után  ikszdé, mivel alkazamra nem alakult át a ganaj!)
Naplózva

A reményhal meg utoljára
Morause
Vendég
« Válasz #235 Dátum: 12 aug 15, 21:49:53 »

Ne is mond Kadabra psziho csapásai isten királyak voltak, én alapból 3 ilyen képességet tartottam meg neki + öngyógyítás és ő volt az isten. még Mewtwo-t is bezúztam vele.
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #236 Dátum: 12 aug 15, 22:08:22 »

jólvan mewtwo gyenge kezek között van wildba, De nálam legerősebb pokemon marad a gamekbe, és animébe is. ilyen jött ment archeus nyomába se ér menőségbe, meg arcoskodásba.
jaja kadabra erős, valami self recovery vagy ilyesmi skilljével, kár hogy charizard túltett kadabrámon mindig, csak lucky criticel bírtam megölni úgyis hogy kb 10-15ös szint főlénybe kerültem...(mivel solo kadarbáztam akkor 8éve  smirksweat)
Naplózva

A reményhal meg utoljára
Morause
Vendég
« Válasz #237 Dátum: 12 aug 15, 22:16:59 »

Te viccelsz, alig volt minden pokém 60+ mire betámadtam a 70 mewtwo-t de az a köcsög 3-at kiütött. Nem mertem használni Alakazamot mert (mert most tűnt fel hogy sikerült átalakítanom) azt tapasztaltam idáig hogy az azonos típusú pokémonok saját támadásikra ritka gyengén affektálnak.
Erre előhoztam Alakazamot és néhány psziho csapás pár öngyógyítás meg pokélabda után meg az enyém lett. De amikor bevittem mewtwo-t saját talán jól összerakott skillekkel a ligába hát csak Kadabra kellet neki ellenfélnek és egyből megzabálta.
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #238 Dátum: 12 aug 15, 22:20:22 »

pedig van egy támadása swift, vagy valami másik típusú special sokkal jobban muzsikál, ligába meg alap pszihóval támad kadabra szerintem (ha van egyátalán ilyen, a vénasszonynak meg gerinek alkazamot jósolók főleg 2.menetben), totál esélytelen egy swift vagy bármi más támadású mewtwo ellenében. Ez tudott!  Mosolyog
ja mégse neked van igazad, az a csíter gerí rárak alakazamra egy shadow ballt. mindegy nyerni kell, azért mert 2 kanállal hamarabb megeszik egy tál levest, mewtwo a top1 hunter! ám bár ha te is rádobsz egy shadow ballt, akkor egyből kiütöd, you mad alakazam?!

egy kis összehasonlítás a lényegben: mindenben veri mewtwo, és kadabra még gyengébb mint alakazam.
   Alakazam                            Mewtwo
hp         55                                    106
spec.a 135                                    154
spec.d   85                                      90
speed 120                                    130                                       
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 15, 22:34:00 írta Yamael » Naplózva

A reményhal meg utoljára
Morause
Vendég
« Válasz #239 Dátum: 12 aug 16, 13:51:04 »

Amúgy te hogy voltál a madarakkal? Nekem Zapdos olyan könnyen meglett aszhem 3 ultrát rávágtam és be is fogtam, illetve elég volt a csak nem 10 szinttel kisebb venasaurom hogy megegyem reggelire.
Még articuno sem volt olyan erős, bár rá igazán sok ultrát hozzávágtam, viszont amikor Molterst kellet befognom, azt hittem ott halok. El sem bírod képzelni hányszor fogytak el a labdáim aztán meg vissza mentésre és újra megtámadni. Bevallom neked, ezt az egyetlent nehezebb volt befogni mint arti-t, zapdost és mewtwo-t egybe véve.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 35
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins