Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #13530 Dátum: 12 szep 18, 20:19:01 » |
|
Nagyon megköszönném az accot, ha megoldható volna. Aki ismer, tudja, hogy nem vagyok becsapós, csak a jelenlegi helyzetem még swappal is lehetetlennek tűnik. Még is ki használ manapság jouninon Yamato-t? xD Soulra még van egy 30-asom, végül is, megmutatom majd, melyik milyen, meg leírom holnap kik vannak meg, aztán meglátjuk, mert az Espada-s t inkább vészhelyzetben cserélném el, de végső esetben azt is megbeszélhetjük. Viszont nem sok karakterkülönbség van, ha van MSN-ed, vagy Skype, vagy akármi, írd le, és felveszlek holnap. Egyébként az Espada-n kívül, a másik egy Arrancar, ugyanis a gyerek, akié volt, visszacsúszott vele 30-asra. Bocsi az offért. Egyébként Ady11 szedte el az én accom, és sajnos azt már fújhatom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #13531 Dátum: 12 szep 21, 19:34:59 » |
|
Előző postomban írtam hozzá teamet, de tartsd be a két soros szabályt, mert a végén bannolni fognak. Egyébként ladderhez ami manapság jó alapokból, az a Tenten-Zaku-Tayuya. Taktikára nincs nagy szükség, végül is extreme air cutter Zaku-val, meg ugye Tenten, és Tayuya aoe, az egy körben rögtön 75 damage, ha jól beadja. Másik team, amivel egész jól el lehet lenni (altal 16-5-ös stattal mentem fel chunninra) Az a Dosu-Sasuke-Kin. Eléggé gyatrának tűnhet, és van egy kis chakra clash, viszont nagyon is jó, taktika se olyan nagy cucc. Dosura felrakod az 1. skill-t, Sasukeval sharingan, és ha van egy tai-od, egy nin-ed, meg egy másik chakra-d, rögtön Dosuval és Sasuke-val megöltél egy embert. Én elég lazán ledaráltam velük egy pár AoE teamet már, legutóbb például egy 4tail kyuubi-Kiba-Dei teamet csaptam szét velük. Nem tudom most hírtelen, hogy a Démontesók megvannak-e már neked, de ha igen, jó ladder team lehet még a Kidomaru-Lee-Daemon Brothers. Taktika oda: Lee-vel prep rögtön 1. körben, és mindig a 2. skillje kell, vagyis a kapuk. Aztán Kido-val lehet ugye 50es piercinget csapni, leevel 25 egy tai-ért, és 2 randomért a tesókkal is lemegy 25, vagyis ha elég makker vagy, akkor lazán kinyírod az ellenfeled pár kör leforgása alatt.
Remélem tudtam segíteni, és bocsi, hogy kicsit hosszúra sikeredett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto xd
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13532 Dátum: 12 szep 22, 15:39:08 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 22, 15:42:48 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto xd
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13533 Dátum: 12 szep 22, 16:15:13 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 22, 16:26:45 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #13534 Dátum: 12 szep 22, 17:12:43 » |
|
No, ez ügyes post volt, de azért válaszolok. Hát csapatot már adtam az előző hozzászólásomban is, de akkor leírom ismét, hátha ebből majd, ha visszatérsz, megérted. Tenten-Zaku-Tayuya,(Taktikát ne kérj, ott van a hozzászólásban)Dosu-Sasuke-Kin, amihez a taktikát szintén leírtam az előző hozzászólásomban. De ahogy észrevettem, nem olvastad el figyelmesen a hozzászólásomat. Gratulálok. Clanból van egy pár, ami magyarokat bevesz, viszont ha nem tudjuk a N-A -s nevedet, akkor ez megint csak lehetetlenné válik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Awokado
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13535 Dátum: 12 okt 16, 18:45:39 » |
|
Sziasztok! Valaki tudna nekem segiteni abban, h melyik karakterek tartoznak a Missing-nin-ek közé? Most csinálom Asuma (S) küldetését, és abban kell 10 et megölni, 2 megvan belőlük, de nem tudom melyik karakterek adták be. Előre is köszi!
|
|
|
Naplózva
|
Awokado, pomidory i Hrabia Pumpernikiel ;-)
|
|
|
Ricko14
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #13536 Dátum: 12 okt 19, 21:11:13 » |
|
Egyszerű akik szökött ninják Missing-Nin is erre utal "Eltünt Ninják" szóval : Kisame ,Kisame(S),Kisame BD,Itachi összes fajtája végülis ha belegondolsz az összes Akatsukis mivel mind menekült ninja. Asumanak ha kell valami jó team akkor : Kid Kakashi(copizod asuma zöld és kék cuccát) -Asuma -Tayuya (én ezzel csináltam meg )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Makika
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13537 Dátum: 12 okt 23, 17:40:22 » |
|
Sziasztok!! Clan-ba tartozni szükséges?? Ha igen, tudtok egyet, ami még jó? Szint lépés csak akkor van, ha clan-ba tartozok? Elég rég játszottam, de most újra elkezdtem ( missing-ninja vagyok). Előre is köszönöm.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 23, 19:42:58 írta Makika »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #13538 Dátum: 12 okt 23, 20:16:50 » |
|
Üdv! Clan-ba tartozni nem feltétlen szükséges, viszont nem árthat. Ha nagyobb clan-t találsz magadnak, tudnak adni jó pár durva csapatot. Én a HGC-ben (Hungaryangamersclan) vagyok, keress utána a clannak. Van weboldala, és chatboxa is. Továbbá van egy pár jó játékos is, és nem nagy a követelmény sem. (Minimum 17. szint, +5 streak.) De szerintem simán bevennének. Linkeld majd be a profilod, és megnézem, mit tehetek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Makika
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13539 Dátum: 12 okt 24, 17:15:32 » |
|
http://naruto-arena.com/profile/adrikaaa/ Nem tudom, hogy az előbb végül elküldte-e ezt Ebben a témában két soros szabály van. Nem írom le az mit jelent, nézz utána. Ha nem tartod be, a hozzászólásaid törlésre kerülnek.
Moderátor
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 24, 17:33:53 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
speedes1
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13540 Dátum: 12 nov 13, 17:55:11 » |
|
Sziasztok,újra elkezdtem játszani de nincs kedvem szenvedni a genin küldetésekkel,esetleg valakinek nincs egy olyan fölösleges felhasználója amin ezek fel vannak oldva és legalább chuunin szinten van? Előre is köszi a választ
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
|
« Válasz #13541 Dátum: 12 nov 13, 18:09:46 » |
|
Nekem van egy. Régen asszem 21-23 szintig vihettem, legtöbb kari megvan. Keress meg privátban, megadom az elérhetőséget. Az új accom egész jól indul de sokat változtattak 2 év alatt, Kankuro sokkal ütősebb volt.korábban. +7-es streaket meg quick game 21 streaket lehúztam ladderban -8ig.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
speedes1
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13542 Dátum: 12 nov 13, 18:17:04 » |
|
Írtam Amúgy régebben tényleg sokkal jobb volt,én is pár éve 26-osig vihettem talán és eléggé sok kari megvolt. Csak hát a jelek szerint inaktivitás miatt törölték és nincs kedvem az elején lévő sz*rokkal sz*rakodni xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shidori93
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Fű Falu
A 7 Tűz Démona
|
|
« Válasz #13543 Dátum: 13 jan 05, 18:20:23 » |
|
Sziasztok! Ha van még aki Naruto-arenazik az keressen meg ott, ha gondolja. Jó lenne összeszedni a magyar bagázst ami maradt. Szóval ha van aki még játszik és gondolja az írjon ott egy pm-et. A nevem: Mistich
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #13544 Dátum: 13 jan 05, 19:41:50 » |
|
Magyar bagázs? Jelen! HUNdawe96 néven találsz meg Shidori, ha gondolod Skype-omat megadom, és akkor ott folytathatjuk tovább a csevegést. Bár én most megint reseteltem, nem rég megcsináltam a Jinch-et, igaz elég rossz ratioval. Annyit kérdeznék még, hogy Mistich a kariját neked adta? Mert gondolom te nem az eredeti Mistich vagy, őt ismertem. Sokáig egy clanban voltunk, segítettünk egymásnak, meg minden. Nekem most pár ember kellene swappra, ugyan is van 2 accom, amit ki szeretnék maxolni. Tehát a N-A-s elérhetőségeim (kariaim nevei) -HUNdawe96 -EpicDawe -Avatar_Dawe Főképp a HUNdawe96-ot használom mostanság.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|