24 nov 30, 08:43:18 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 839 840 [841] 842 843 ... 906
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Aréna (2 soros szabály!)  (Megtekintve 1036509 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Mursa-kun
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

nagyon bölcs.

« Válasz #12600 Dátum: 10 júl 15, 12:04:35 »

amúgy kinek melyik küldetés volt a legnehezebb? nekem eddig a Rehab Gaarás és a hang 4-es kariké... nah azzal szenvedtem, Rehab Garra megmég mindig nincs meg ^^"" Gondolkozik
Naplózva
Justin[HUN]
Chuunin
*

« Válasz #12601 Dátum: 10 júl 15, 12:22:26 »

Most így hírtelen egyedül Nii küldije jutott eszembe azzal nagyon sokat szenvedtem meg tán Kakuzuval is azt hittem sose lessznek meg de vágül hála istennek sikerűlt hát reméljük hamarosan neked is meglessz mindenki hidd el jó érzés én legalábbis örültem neki xD
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #12602 Dátum: 10 júl 15, 15:17:51 »

Asuma előküldije,meg főküldije!! az valami borzalmas volt xD ( a főküldi még most sincs kész,bár az inkább pech..)
Énis jelentkezek,kell egy utolsó is xD már ha lesz az egészből valami Mosolyog
lassan lehet újra elkéne kezdeni játszani,jó ideje abbahagytam^^
Naplózva

Justin[HUN]
Chuunin
*

« Válasz #12603 Dátum: 10 júl 15, 15:28:25 »

Nah már van 4 ember még kell pár amúgy magamat ismerve szerintem én már az elején nem mennék tovább szal az utcsó biztos én leszek ha megvalósúl ez az egész  Nevet
Naplózva
lambomax
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12604 Dátum: 10 júl 15, 16:16:32 »

Én is jelentkeznék.Bár nincs még egy karim se az alapokon kívül,de már nem sokáig.Mire elekzdjük arra megpróbálok párat megszerezni  Nevet Egyébként vicces mert mindneki azt mondja h ő lesz az utolsó.De akkor ki lesz az első? Nevet

Egy kis optimizmus nem ártana... Nevet pl.: én leszek az első stb. ....
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 15, 16:17:47 írta zoli00014 » Naplózva

Justin[HUN]
Chuunin
*

« Válasz #12605 Dátum: 10 júl 15, 20:38:08 »

Hát az meg már nagyképűség lenne ha valaki egyből ezzel állítana be Nevet de mindenki magából indúl ki majd ha összejön ez az egész akkor ki fog derűlni hogy ki hol fog végezni Nevet
Naplózva
all_in
Chuunin
*

« Válasz #12606 Dátum: 10 júl 15, 20:47:32 »

hali skacok én is jelentkeznék.am szerintemküldik attol fügnek miylen szinten csinálod mert pl sennin jiráyát jouninon szerintem k..szott nehéz de sanninon pedig 30perc allat meglett de viszont sasuke(S) küldijét nem lehet megcsinálni anbn 4oro anbu szinten:/ nekem ez a véleményen

am justin naruto arénán h h ilyen statod soulon meg qrva jo?
Naplózva
Justin[HUN]
Chuunin
*

« Válasz #12607 Dátum: 10 júl 15, 20:53:21 »

Így sikerűlt Nevet a soullal kicsit többet foglalkoztam Nevet a naruto nagyon akad azzal azért nem de nem is szeretek nagyon ladderozni azért nem viszem már a soult se Nevet

De amúgy látom vannak jelentkezők erre a bajnokságra lassan márcsak meg kéne rendezni Nevet
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 15, 21:32:56 írta Justin[HUN] » Naplózva
Axelkun
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12608 Dátum: 10 júl 16, 13:43:07 »

Én szoktam vele játszani. Mostantól naponta!
De az ezelőtti karaterem genin volt és már törölték.
De az a lényeg hogy a mostanival is azért haladok..,.... Akadémiai tanuló vagyok Nevet Nevet Nevet
amúgy nekem tetszik ez a játék és már egyre jobban megy.
Private-ban is sokat játszok.
Meg ladder-ba is....
Amúgy jók az új karik is stb...
Jó lenne ha még több karakter lenne. pl... konohamaru ikszdé vagy tobi, pein többi teste és még mellé az igazi pein.
De még akár nagyon sok embert sorolhatnék akik még jobbá tennék a játékot.
Nah mindegy.
Nekem így is tetszik.
"Nem az akadémiai konohamarura gondoltam ikszdé"
Naplózva

Akadémiai tanuló
*

« Válasz #12609 Dátum: 10 júl 16, 17:21:46 »

Ha lenne bajnokság én is mennék szívesen. Nekem a legnehezebb Sai(s)-t és Gaara Rehabot volt megszerezni. Szerencsére most már az összes karakter megvan. Bár azért egy kicsit szenvedtem Sennin Jiraya-val.
Most Jinchuurikire megpróbálok felmenni, de nem nagyon akar összejönni.
Naplózva

Join Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
all_in
Chuunin
*

« Válasz #12610 Dátum: 10 júl 16, 18:05:48 »

én annak idején még amikor mindenkit zuztam arénán gaara ehab kiba kankuro teamel mentem fel és tsunade kyuubi naruto shizune de ezeket a teameket szépen el....ták:S
Naplózva
kondi
Újonc
*

« Válasz #12611 Dátum: 10 júl 19, 08:31:56 »

Hello.Én most genin vagyok, de még csak 3 karaktert sikerült megszerezni. Mert ha egyszer veszítek akkor az összeseddigi eredményem elveszik ( pl. nejivel nyertem 3szor , egyszer vesztettem , és újra kellett kezdenem az egész küldetést 0-ról) Ez mindenkinek így van, vagy én vagyok a béna ? ( :
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 19, 08:41:30 írta kondi » Naplózva
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

Never lost a fair game - or played one.

« Válasz #12612 Dátum: 10 júl 19, 09:05:50 »

Azért vész el az eredmény, mert az a küldetés, hogy Win x battles in a row with Neji. Magyarul nyerj x csatát sorban Nejivel, tehát ha pl. 4-et kell sorban nyerned, de a harmadikat elbukod, nyilván újra kell kezdeni.
Naplózva
lambomax
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12613 Dátum: 10 júl 20, 15:01:42 »

Na jött valami friss,csak éppen az új karik hiányoznak belőle.

Nagyon nem értem mit változtattak mert csak átfutottam,de az biztos h már nem lehet invulnerable-be menni miközben stunnolnak.Gondolom ennek sokan örülnek. Nevet

Szerk.: Na megsasoltam jobban miben változtattak:

Drain:Ez amikor az ellenfél veszít x db y chakrát.Most ú lesz h egy ilyen skill kétfajta chakra közül tud elszívni és h a 2 chakra típus közül melyiket szívja el az pedig találomra történik pl Neji 8T64P skillje vagy 1 taijutsut vagy 1 bloodlinent vesz el az ellenféltől találomra.
Tehát Neji ; 2 chakratípus : taijutsu és bloodline; mennyiség:1db; és random és így tovább az ilyen skilleknél.

Stuns:Mostantól ha jól vettem ki nincs olyan h teljes stun.Csak egyes fajta képességeket lehet stunnolni pl
Naruto rasenganja stunnolja a fizikai és chakra skilleket.Míg Shikamaru a shadow binddal stunnolni tudja a chakra és range skilleket.Így mükődik ez ezentúl.

Steals:Itt is meg van határozva pontosan h milyen chakra típusokat lehet ellopni az ellenféltől,ez is véletlenszerűen történik.pl Shino chakra leechje vagy 1 taijutsut vagy 1 ninjutsut vagy 1 genjutsu chakrát lop el.

Remélem jól értelmeztem a módosításokat,nagyjából ezek lennének.És bocsi ha valakit nem érdekel,de talán segít annak aki annyira nem értette meg.

« Utoljára szerkesztve: 10 júl 20, 15:39:43 írta zoli00014 » Naplózva

Justin[HUN]
Chuunin
*

« Válasz #12614 Dátum: 10 júl 20, 20:26:13 »

Az adminok most ezzel arra akarnak törekedni hogy minnél jobban elszarják az arénát vagy mi a f..sz van? Mert ez már idegesítő hogy folyton hülyésegeket csinálnak mint pl a stun alatti védekezés most ezt is visszafonták akkor alapból be se kellett volna rakni...nem értem ha annyira unatkoznak inkább csinálják az új karikat ne idegesítsék az embert :@
Naplózva
Oldalak: 1 ... 839 840 [841] 842 843 ... 906
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins