Agaton
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12570 Dátum: 10 júl 03, 12:09:53 » |
|
Problémám van a játékkal, tegnap óta, ha játszani akarok, mielőtt pont elkezdődne a csata, mindig ezt írja ki: Your opponent failed to enter. (Gondolom azt írja, hogy az ellenfelemnek nem sikerült belépnie.) Nektek volt ilyen? Mit tegyek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12571 Dátum: 10 júl 03, 12:11:47 » |
|
indítsd újra a játékot. ha azután se jó,akkor nem tudsz mit csinálni valami szerverhiba van. próbáld meg egy fél óra múlva körülbelül,addigra helyre szokott állni^^
hogy legyen 2 sor,az mér van hogy mindig olyankor kapok hang ninját amikor nem használok megfelelő embert?xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
GabE48
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #12572 Dátum: 10 júl 04, 05:58:19 » |
|
nem tom hogy ez idevaló-e de nekem nem tom mért de mindig azt írja ki nekem hogy Your opponent failed to enter :(oszt annyi de a soul-arena meg megy mi lehet a probléma?? előre is kosz a segítséget
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kebi-kun
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12573 Dátum: 10 júl 04, 10:02:49 » |
|
Hali ! Ha tudja valaki,hogy ez miért van, kérem pm-be írja le, előre is köszi ! Belépek Naruto-Arena-ba (Start playing stb...stb...) és akkor rányomok egyet a quickre, keres 5-10 percig utána végre talál valakit, jön a mangekyou sharingan, erre kiírja, hogy "Battle Cancelled , Your opponent failed to enter" és ezt már 3 napja folyamatosan eljátsza vagy már 20x próbálkoztam...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hakuzz
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12574 Dátum: 10 júl 04, 11:42:03 » |
|
miért tőrlödnek a kommentjeim?pedig benne vagyok 2 sorba mindig...
|
|
|
Naplózva
|
Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #12575 Dátum: 10 júl 04, 11:44:24 » |
|
Az előbb nem voltál benne. Lehet elnéztél valamit. ^^
Moderátor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hakuzz
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12576 Dátum: 10 júl 04, 17:57:54 » |
|
Előző hozzászólást nem idézünk, moderátor munkáját nem kifogásoljuk! 1024×768-as felbontáson 2 sorosnak kell lennie a kommentnek! Moderátor
de a többiek meg nincsenek benne 2 sorba,nem értem bocsi
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 04, 20:00:45 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
Agaton
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12577 Dátum: 10 júl 05, 12:59:23 » |
|
Nem tudom a fentiek észrevették-e de mind ugyanazt vetették fel, hogy nem tudnak belépni a játékba, szóval szerintem ez szerverhiba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
narutoli
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
"Narutoli"->###->@@-><"Narutoil"
|
|
« Válasz #12578 Dátum: 10 júl 05, 18:34:00 » |
|
Nekem Hidan,Deidara,Neji(S),Kakashi(S),Kakuzu,Sasori,Asuma(S),SAi(s),Yamato(S)nagyon sok megvan a második oldal teljesen (Minato is) Legnagyobb szintem 31
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
narutoli
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
"Narutoli"->###->@@-><"Narutoil"
|
|
« Válasz #12579 Dátum: 10 júl 05, 18:36:09 » |
|
Because of a technical issue the game was mostly unplayable in the last 48 hours. The issue has now been resolved. Ez van kiírva 48-órás izé volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Justin[HUN]
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #12580 Dátum: 10 júl 06, 09:26:32 » |
|
Remélem hamarosan jönnek új karik mindkét arénán mert már unatkozok és jó lenne valamit csinálni de ha jönnek is remélem nem ilyen 1 meg 2 mert szerintem dühös leszek de attól mégjobban ha egyáltalán nem is jönnek -.-
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lambomax
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12581 Dátum: 10 júl 06, 16:52:39 » |
|
Na végre ú döntöttem elkezdem a naruto arénát is.Eddig nem nagyon akartam,mert nem láttam az összes részt narutóból,azt meg nem szerettem volna ha előre megismerem a karaktereket,ú h még nem láttam az animében.De jelenleg a 92.résznél járok,azt a kb 70 részt meg már hamar bepótlom. A lényeg h majdnem mindenkit ismerek már a játékból. Jelenleg academy student vagyok-értelemszerűen,ha most kezdtem A kövi szintre kérnék segítséget pár jó csapattal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12582 Dátum: 10 júl 06, 16:58:46 » |
|
Naruto-Sasuke-Sakura:ANBU-ig simán jó Chouji-Rin-Sakura:ezis bőven jó addig...annyi a feladat hogy Sakurával meg Rinnel töltöd Chouji életét,azzal meg zabálod a kapszulákat..utána mindhárom ellenfelet le tudod ütni Choujival:) Sasuke-Naruto-Kankuro:Chuuninig ezis elég jó Gaara-Ino-Sakura:nagyon sokan szeretik ezt a csapatot,bár engem rohadtul tud idegesíteni xD szerintem így kezdésre elég ennyi^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lambomax
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12583 Dátum: 10 júl 06, 17:08:10 » |
|
Köszi szépen a gyors segítséget! Még egy kicsit gyakorlok quickbe,kipróbálom a csapatokat azt elkezdek utána ladderezni. Mégegyszer köszi a csapatokat! Szerk.:Na kipróbáltam a csapatokat.Mindegyikkel nyertem De majd meglátjuk mennyire leszek sikeres ladderbe velük holnap.Legjobban a Gaara-Ino-Sakura csapat jött be.A Chouji-s team annyira nem tetszett bár simán nyertem vele.A Kankuros csapattal pedig még most sem hiszem el h nyertem,mert nagyon vesztésre álltam.Úgy nagyjából ennyi.De köszi mégegyszer a csapatokat elég jóknak tűnnek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 06, 17:52:34 írta zoli00014 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Treyman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12584 Dátum: 10 júl 06, 18:39:01 » |
|
Ladderbe vigyázz, mert sok olyan van aki megszerzi az összes karaktert, reseteli magát, aztán meg ladderba húzza magát a ranklistán és néha olyan karakterek jönnek be, akikkel még soha nem találkoztam (mármint harc közbe)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|