24 nov 30, 05:28:54 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 838 839 [840] 841 842 ... 906
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Aréna (2 soros szabály!)  (Megtekintve 1036366 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
STM
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #12585 Dátum: 10 júl 07, 01:15:45 »

sziasztok meg sem birom sebezni az elenfellem ez miért van?

(csak mert törölve lesz)

Azért mert gyenge vagy. És mirét vagy gyenge? Mert nincs benned elég... GYŰLÖLET */_\*

Valószínüleg azért, mert nem megfelelően próbálod hazsnálni a játékot.
Olvasgass egy kicsit ezen az oldalon, ha magadtól nem sikerült kitapasztalnod elsőre. (remélem ez így itt nem reklám Nevet)
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 07, 01:16:19 írta STM » Naplózva
lambomax
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12586 Dátum: 10 júl 07, 11:49:42 »

Na ma elkezdtem ladderezni is végre valahára.Sikrült feljutnom geninre  Nevet
Bár rögtön az első meccsemet elvesztettem,utána viszont már csak nyertem.Most még megnézem milyen küldik vannak,azt majd később neki látok annak is.
Naplózva

Sakkosy
Újonc
*

« Válasz #12587 Dátum: 10 júl 11, 13:11:36 »

Sziasztok egy kis segítséget szeretnék kérni!

Körülbelül 2-3 éve játszom a Naruto-arénán a Felhasználóm az e-mailemmel együtt feltörték és ellopták Sakkosy volt a felhasználónevem.Körölnel 1800-1800 volt a játékszám + ugyanennyi quick game most Capabor néven megyek kb fél éve elhatároztam hogy újrakezdem.Már megint majdnem megvan az összes kari csak 2 hiányzik Kazekage gaara és Kankuro (S) Kazekage küldetését csinálnám már körülbelül 2 hónapja de sose adja be azt a hülye kimimarot.31-es szintű Sannin vagyok csak azért nem megyek fenntebb mert ott még kevesebb esély van hogy beadja kimimarot. Ezért ha itt van sannin szintű valaki Írjon ide és segítsen nekem használja quick game-be kimimarot. Előre is Köszönöm
Naplózva
exuslucy
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12588 Dátum: 10 júl 11, 22:59:14 »

én már 1 jó ideje nem játszottam gondoltam újra kezdem (kiváltom az ujj karikat utána megint abbahagyom >.<#)
nem hittem volna hogy ilyen szépen haza tudják vágni a játékot cirka fél év alatt .... ez a stunba való védekezés melyik értelmiségi ötlete volt? legalább írnák át akkor a stun skilleket az egy dolog hogy arra az egy körre védekezne de mért is álljunk meg itt mikor véget is érhetne a stun smirksweat igy a több körös stunos karik mind kuka (mire visza tölt a skill jöhet ujra az invul) de mily meglepő gaara kivétel ismét bow
gondoltam meg osztom veletek a véleményem >.<#

Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
Naplózva
Justin[HUN]
Chuunin
*

« Válasz #12589 Dátum: 10 júl 13, 14:07:08 »

Hát ez az stun alatti védekezés engem is bosszant nem tudom mi értelme volt ezt megcsinálni hamár stun akkor legyen teljesen vagy ne legyen egyáltalán
Naplózva
Sakkosy
Újonc
*

« Válasz #12590 Dátum: 10 júl 14, 11:42:40 »

Nem tudom melyik karik vannak meg neked gondolom aze elejéről néhány itt van néhány jó párosítás:Sakura,ino,gaara
Sakura ino,Sasuke        Sakura ino Kidoumaru        Shino,Dosu,gaara   Shino,gaara,Young Kakashi

Próbálgasd ezeket amelyik bejön neked azt használd;-)
Naplózva
Mursa-kun
Chuunin
*

nagyon bölcs.

« Válasz #12591 Dátum: 10 júl 14, 15:05:33 »

Hali, megint elkezdtem játszani, eddig azért nem volt kedvem mert én hülye 20-as szintről le reseteltem magam a rossz statom miatt, de most újból elkezdtem gamelni, és jelenleg a Sakon-CS2 Sasuke-Naruto (s)-el ladderezek, kissebb nagyobb sikerekkel, valaki esetleg tud vmi nagyon ütős ladder TM-et? Missing-nin-en mindneki megvan leszámítva Shizunét (nemvolt már kedvem megcsinni) és Rehab Gaarát (érthető ^^) előre is köszi!

Szerk: jelenleg vadul quick meccsezet Rehab Gaara-ért Ördögi de attól még jöhet a ladder/streak team Nevet

Tyühűűű végre megtaláltam a nekem kellő ladder teamot Mosolyog Anko-Kin-Neji jó team csak a taktikára kell rájönni ^^ ankoval használni kell a DOUAL PIN-t és akk azután a 2. skillt, és akk egyből megölöd a cél személyt, és Nejivel meg Kinnel én gyilkolózok Ördögi am sztem rendezhetnénk egy bajnokságot nem? Mosolyog

Duplaposzt egybevonva!

Moderátor
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 14, 15:51:29 írta Aes Sedai » Naplózva
Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #12592 Dátum: 10 júl 15, 02:31:41 »

Bajnokság? Én sose voltam még bajnokságon, nem tudom milyen, de támogatom és ha lessz, megyek én is.Nevet Egyébként már jó ideje nem játszottam mégpedig azon egyszerü oknál fogva, hogy megvan mindenki, és unom. ikszdé De privátozok ha van jelentkezö.^^ Msnem a profilomban.^^ kacsint
Naplózva

Mursa-kun
Chuunin
*

nagyon bölcs.

« Válasz #12593 Dátum: 10 júl 15, 09:28:41 »

Amúgy nemtom most, hogy már mik a jó teamok :S az a baj, hogy én még régebben játszottam amikor azért az emberek nemvoltak így elszúrva, és ez a stun alatti védekezés télleg irritáló ^^" és temarinak a 3. skillje... miért kellett ezt elszúrni? nah mindedj, és Hakunál a stun már nemhat mindnekire hiába vannak fent az üvegtükrök? Ohh My God mert a támadás mindig ment nekem mindenkire, de a stun nem, szóval nem igazán tudok már kiigazodni, és jelenleg a Tenten-Zaku-Temarival megyek, és még így is elvernek sokan, ilyen jó lett Kankuro? Mert 4 meccsből 3ban találkozok vele...
Dawe: felvettelek kacsint

Nah jól nézünk ki >.<#

de szerencsére én győztem Nevet
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 15, 10:36:14 írta Mursa-kun » Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12594 Dátum: 10 júl 15, 10:48:30 »

Kedves Deidara (S) kérlek sürgősen tanulmányozd át a Fórumszabályzatot, mert így nem leszünk jóban!

Moderátor
Naplózva
Justin[HUN]
Chuunin
*

« Válasz #12595 Dátum: 10 júl 15, 11:04:40 »

Bajnokság jó ötlet nem tudok hogy szerepelnék ott de már unatkozom ezért én is támogatom hogy legyen ha lessz jelentkezem én is Nyelvesít kíváncsi lennék egy ilyenre

Ha többen souloznak is a naruto-arena mellett akkor ott is rendezhetnénk egy bajnokságot
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 15, 11:06:29 írta Justin[HUN] » Naplózva
Mursa-kun
Chuunin
*

nagyon bölcs.

« Válasz #12596 Dátum: 10 júl 15, 11:27:15 »

Nos akkor már 3-an megvagyunk akik benne lennének a bajnokságban, sztem azért 10 ember kellene :S aki tud hívjon embereket és akk meglehetene oldani!:) ésés, akk csinálnánk neki vmi pöpec táblát hogy, naruto-arena bajnok vagy vmi ilyet Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 15, 11:29:24 írta Mursa-kun » Naplózva
Justin[HUN]
Chuunin
*

« Válasz #12597 Dátum: 10 júl 15, 11:31:00 »

Csak én is már elég rég játszottam mindkét arénán mert megvan mindenki unatkozom és azt várom hogy jöjjenek már ki végre az új karik majd gyakorolni kéne ha összejön ez az egész Nevet

Meg hát úgy majd elég nehéz lessz kivitelezni a bajnokságot ha az aréna folyton szarakodik valamiért nem jön be stb sokan szoktak emiatt panaszkodni  Gondolkozik
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 15, 11:33:15 írta Justin[HUN] » Naplózva
Mursa-kun
Chuunin
*

nagyon bölcs.

« Válasz #12598 Dátum: 10 júl 15, 11:54:57 »

hát Justin biztos sok erőfeszítésbe telt amíg összeszedtél mindnekit Nevet és, sasuke jó karakter? mert ő a kedvencem és nagyon érdekel Ördögi reményeim szerint még ma felfejlődök missing-ninre, és aztán megcsinálom Shizunét, majd megyek fel Anbura, mondjuk lehet akármi, ma már 3-adjára lettem 15-ös szintű xD
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 15, 11:56:06 írta Mursa-kun » Naplózva
Justin[HUN]
Chuunin
*

« Válasz #12599 Dátum: 10 júl 15, 11:59:35 »

Sasuke (s)szerintem legalábbis az én véleményem szerint jó karakter és jól mondod sok erőfeszítésembe telt míg mindenkit megszereztem voltak akik könnyen megvoltak elsőre mint pein de voltak akikkel nagyon sokat szenvedtem -.-
Naplózva
Oldalak: 1 ... 838 839 [840] 841 842 ... 906
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins