Yosi
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Konohagakure no Sato
|
|
« Válasz #12555 Dátum: 10 jún 15, 16:40:19 » |
|
Tenten-Shika-Tayuya nekem müködött elégg jól tenten(s) küldiétm meg gai elöküldiéhez tenten részt ezzel csináltam meg és kipróbáltam 2 csapatot elég jók csak nem tom meiket válasszam hogy tovább menjek Anbura a 2 csapat: Choji-Kin-Anko Ino-Kin-Anko szerintetek meket válasszam? mind 2 vel arratam quickbe elöre is thx
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12556 Dátum: 10 jún 15, 17:03:14 » |
|
Ha mindenképpen ezekkel akarsz menni én az első javasolnám, ott nincs clash és jobban is hangzik. Mistich próbáld meg a Jirobu-Shika-Rehab. Gaarát /Temarit. Saját team de sztem működhet. Veszteni nem fogsz vele semmit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12557 Dátum: 10 jún 15, 17:43:54 » |
|
egy próbát megér,neki is látok gondolom a taktika az valami olyasmi lesz,hogy Shikával rápakolom mindre a meditate-t,aztán elkezdem fojtogatni őket,közben Jiroubuval a középső skill-t,Gaara-val meg gondolom mindhármat xD szerk.: Ino-hoz tudtok valakit még?őt előbb elfelejtettem^^ szerk 2.: ez a team amit írtál k***a jó....nagyon jól működik,csak jó ellenfeleket nem kapok^^ köszi
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 15, 18:09:48 írta Mistich »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12558 Dátum: 10 jún 15, 18:21:42 » |
|
Szívesen. Inohoz én nem szokásos Gaara-Ino-Lee/Sakurát szoktam használni bár hatásos azis, csak én nem bírom kivárni mire vége a meccsnek. Ino-Chouji-Shizune csapatot kedvelem, itt Choujin van a hangsúly de esetleg még jó lehet az Ino-Lee--Haku.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12559 Dátum: 10 jún 15, 18:40:49 » |
|
remek,aszittem megkapom a szokásos sakura-gaara-ino team-et xD Lee-vel kapukat vagy a másik cuccost?ez a másik Ino-s team sem hangzik rosszul ha a küldetés Shikamarus részét megcsináltam mind2-t megpróbálom^^
szerk.: Juugo az gondolom nem hang ninja xD mert quick-be kaptam egyet hál istennek...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 15, 18:55:23 írta Mistich »
|
Naplózva
|
|
|
|
sadowkage
Gennin
Nem elérhető
C:\Documents and Settings\Mag Lászlóné\Asztal\kép
|
|
« Válasz #12560 Dátum: 10 jún 18, 11:05:05 » |
|
sziasztok! lenne 1 kérdésem... amikor meg akarom nyitni a naruto-arena ablakot (a játékot) azt írja "You need the latest flash player in order to play this game. The flash player can be found at www.adobe.com." fel raktam már ezerszer mégis kiirja... veletek ilyen nem szokott előfordulni? vagy ha igen mit csináltok vagy mit tanácsolnátok? köszi...
|
|
|
Naplózva
|
Sanin Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer <a
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #12561 Dátum: 10 jún 20, 01:30:47 » |
|
Helló! Rég voltam már fent, gondoltam bekukkantok. Shadowkage, nekem is szokott ilyen lenni, de ezt általában akkor irja ki mikor tele van a szeró. Ha folyamatosan ezt irja, akkor sajna nincs ötletem sem. Hogojo, Neked meg itt a legyözhetetlen team: Sakon-Kabuto-Chiyo, de viccet félretéve, olyan team hogy legyözhetetlen, nem létezik hisz mindennek van gyenge pontja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
all_in
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12562 Dátum: 10 jún 27, 12:14:54 » |
|
nah látom ebben a topicban is nagy a punnyadás:S valaki tudna mondani egy jó teamet egy akatsuki taggal.amugy jöhetnének az uj karik mert elég régote nem voltak és én sennin narutot várom csak olyan sok jusut használt h elég nehéz lesz megcsinálni .az én tippem uj karikara :a hat pein sennin naruto konohamaru(s) ibiki(s) több nem jutt eszembe Join Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 27, 12:17:09 írta all_in »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #12563 Dátum: 10 jún 27, 13:07:29 » |
|
Hello! Nah szóval, egy Akatsukis taggal itt a jó csapat: Deidara-Ten-Ten-Kurenai. Ezekkel simán tudsz nyerni, ha engem kérdezel nekem nagyon bevált, szal biztos neked se lessznek gondjaid vele. Remélem segitettem, sok sikert hozzá, és minden egyebet. Ja és igen, már jöhetnének új karik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jujguy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Captain Teemo on Duty!
|
|
« Válasz #12564 Dátum: 10 jún 27, 14:45:26 » |
|
lécci egy jó csapit és egy jó taktikát hozzá valaki leírna nekem pm-be? a sasukés küldihez kéne
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 27, 15:08:07 írta jujguy »
|
Naplózva
|
Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12565 Dátum: 10 jún 27, 14:50:49 » |
|
Naruto-Sasuke-Sakura. Sasuke sharingan,Naruto klónok,Sakura az a 2 fekete chakrás skill,aztán üsd amíg él taktika xD egy hete végeztem Asuma előküldijével,de a másikkal is lassan haladok * Win 15 battles with Nara Shikamaru versus any Sound Ninja. (11/15) * Win 15 battles with Yamanaka Ino versus any Sound Ninja. (13/15) * Win 15 battles with Akimichi Chouji versus any Sound Ninja. (13/15) Illetve Kurenai rendes küldijében Kibával kell már csak 6 köd ninját elvernem.Azaz 3-mal már végeztem de ezzel nem lehet haladni xD Anbu-n is ilyen kevés köd ninja van?vagy van ANBU-n Kisamével vagy akármelyik köd ninjával küldetés?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jujguy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Captain Teemo on Duty!
|
|
« Válasz #12566 Dátum: 10 jún 27, 15:03:06 » |
|
én a szöszke-neji-sakura teame hasznbálom és több mint egy fél orája játszok velük egy mwccset mert sakurával mindíg vísszaadom az életüket ehez egy jó taktikát pls?
|
|
|
Naplózva
|
Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen
|
|
|
all_in
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12567 Dátum: 10 jún 27, 16:34:34 » |
|
dawe köszi a team-et mert végre meg lett yugito és ismét meg van az összes kari. amugy tudok ajánlani két jo teamet nii yugoto-aoba(s)-tenten minato-kisame BD-kiba(s) elég jó team én ladderbe is tudtam használni Join Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 27, 16:49:20 írta all_in »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kebi-kun
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12568 Dátum: 10 júl 02, 19:58:26 » |
|
Fejlődésre Temari-Tenten-Zaku-t tudom ajánlani, ladderben 10-es streak-et csináltam, és 13-ról 17-re fejlődtem vele, a végén egy Anbu-tól kaptam ki. Szeretnék kérni egy használható csapatot Sakura-val, ha valaki tud valamilyet, ami bevált neki, kérem írja pm-ben, mert vele a küldikben eléggé szenvedek. Előre is köszi !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hakuzz
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12569 Dátum: 10 júl 02, 22:54:04 » |
|
A Nejis küldetésre,mikor Kidoumarut kapom meg,nemtud valaki vmi csapatot ? már vagy egy napja nem jön össze a 4es streak köszi
|
|
|
Naplózva
|
Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
|