Na jött valami friss,csak éppen az új karik hiányoznak belőle.
Nagyon nem értem mit változtattak mert csak átfutottam,de az biztos h már nem lehet invulnerable-be menni miközben stunnolnak.Gondolom ennek sokan örülnek.
Szerk.: Na megsasoltam jobban miben változtattak:
Drain:Ez amikor az ellenfél veszít x db y chakrát.Most ú lesz h egy ilyen skill kétfajta chakra közül tud elszívni és h a 2 chakra típus közül melyiket szívja el az pedig találomra történik pl Neji 8T64P skillje vagy 1 taijutsut vagy 1 bloodlinent vesz el az ellenféltől találomra.
Tehát Neji ; 2 chakratípus : taijutsu és bloodline; mennyiség:1db; és random és így tovább az ilyen skilleknél.
Stuns:Mostantól ha jól vettem ki nincs olyan h teljes stun.Csak egyes fajta képességeket lehet stunnolni pl
Naruto rasenganja stunnolja a fizikai és chakra skilleket.Míg Shikamaru a shadow binddal stunnolni tudja a chakra és range skilleket.Így mükődik ez ezentúl.
Steals:Itt is meg van határozva pontosan h milyen chakra típusokat lehet ellopni az ellenféltől,ez is véletlenszerűen történik.pl Shino chakra leechje vagy 1 taijutsut vagy 1 ninjutsut vagy 1 genjutsu chakrát lop el.
Remélem jól értelmeztem a módosításokat,nagyjából ezek lennének.És bocsi ha valakit nem érdekel,de talán segít annak aki annyira nem értette meg.