25 ápr 10, 01:48:14 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 17
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Pockie Ninja (2 soros szabály!)  (Megtekintve 72311 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Cupak666
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

I hate u!

« Válasz #120 Dátum: 11 máj 06, 23:51:32 »

Nah úgy látszik át kell rágnom magam a guildokon még egyszer.Köszönöm az infokat...

Az arénás dolognál csak az volt a megfigyelésem, hogy ha reseteltem akkor azokat dobta ki akik score alapján azonos eredményen vannak, vagyis alacsony score-nál nem erős karik lesznek. De lehet hogy tévedek, csak ezt tapasztaltam.

Ami a föld elemet illeti, azzal nincs próblémám. Jó is az a Mud wall  ikszdé , de reseteknél soha nem jött ki a release vagy rossz volt a skill kiosztás. Én meg nem vagyok olyan türelmes, hogy megvárjam h unlockolva legyen....

Naplózva

NaruSaku fan & Hinata hater. Problem? ^.^
Ricko14
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #121 Dátum: 11 máj 07, 06:04:16 »

És ha Lightning-ra épitek akkor milyen Skillek kellenek amik adják a +15%? meg szerintetek KAkashi vagy Sasuke a jobb Lightning -ba .Most kezdtem uj karit S7 Itachi15 névvel aki gondolja vegyen fel most egy HOllow Shinjim van szépen haladok vele
Naplózva

Cupak666
Chuunin
*

I hate u!

« Válasz #122 Dátum: 11 máj 07, 13:31:31 »

Ahogy láttam a karakterek leírását szerintem Kakashival jobban járnál, de nézd meg magad és dönts te: http://ninja.game321.com/forum/viewthread.php?tid=4601&extra=page%3D1

A skill típusok oszlopokba vannak rendezve szóval a Lighting Release alatti skillekre érvényes a +15%
Naplózva

Ricko14
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #123 Dátum: 11 máj 08, 14:02:14 »

Nem tudjátok ha +0---->+1 lett a Bomb Ichigo -(fire village-s 1.karim) akkor az mit javit rajta h +1 lett az outfit nagyobb a támadási érték vagy mit  és hogy van 2 gyűrűm azok is 3s nek számitanak mert mindkettő 39 Szintézis value-vel van ?? előre is kösz:)
Naplózva

Cupak666
Chuunin
*

I hate u!

« Válasz #124 Dátum: 11 máj 08, 15:10:14 »

Növekszik a 3 alap statja. Így erősebb gyorsabb és több HP/SP-je lesz.
Hát ha 39 a synt value-ja akkor igen 3s-es a cucc, de egyébként könnyebb megállapítani ha megnézed mennyi stat-ja/option-ja van.  Pojén

Végre valahára kaptam egy 4s cuccot abból próbálok kihozni egy kesztyűt, de még nem sikerült és jelenleg szegénység van.

Negritis:
Az pre-heal a petnél melyik kategóriába tartozik? Aim,passiv,aura?

Már megvan.
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 08, 17:25:29 írta Cupak666 » Naplózva

itachi22
Újonc
*

« Válasz #125 Dátum: 11 máj 14, 00:49:07 »

Csá all léci magyarázatok már el nekem köviden és tömören egy 2 cuccuot ma kezdtem ezt az egész cuccost

1 Hogyan lehet öszehozni egy Sasukés meg egy Itachi kostümöt csinálni
2 Hogyan lehet +-olni
3 Mire érdemes gyurni az Itachi meg Sasukes karakterekkel
Naplózva
PMárkó
Újonc
*

« Válasz #126 Dátum: 11 máj 14, 11:41:27 »

Sziasztok én a szerver 1-en játszok és PMarko a nevem ha valakit érdekel keressen meg.Már egy ideje játszok és 35-ös szintű vagyok,de még nem jöttem rá hogy hogyan lehet a piacon ruhákat eladni,mert venni tudok csak eladni nem.Ha

valaki tudna nekem segíteni ebben a témában azt nagyon megköszönném.És még azt szeretném kérdezni,hogy a petnél a pre healing az aura vagy passive képesség?
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 14, 11:50:25 írta PMárkó » Naplózva
Cupak666
Chuunin
*

I hate u!

« Válasz #127 Dátum: 11 máj 14, 11:59:20 »

1, Csinálj narancs ruhát. (ez már párszor le van írva sztem) és azt addig kombinálod s1-es cuccokkal még ki nem jön a kivánt ruha.

EDIT:

Szürke + 2s + 2s = Kék (70%)
Kék + Kék + 3s = Nari (70%)
Kék + 3s + 3s = Nari (80%)
Kék + 3s + Lucky Gem = Nari (90%)
Nari + 1s +1s = Másik véletlenszerű! nari
Ez alapján tudsz nari ruhát csinálni. A Katalizátorok helyettesíthetők más tárgyakkal csak figyelj oda hogy mennyi a Synt value-ja. Pl s1-es cucc helyettesíthető Hand Granade-val.

2,
Legyen a pluszolás tárgya egy Ita:

Itachi+0  +  Itachi+0  +  Itachi+0 = Itachi+1,
Itachi+1  +  Itachi+0  +  Itachi+0 = Itachi+2 stb.

3
Mindkettőhöz speed buildot ajánlanak. De ebben nem tok segíteni.

PMárkó:
Csak Unbound cuccokat lehet eladni a marketben, vagyis amit te kapsz Jar-ból azt a ruhát te nem fogod tudni eladni. (kivéve ha nem gold-os Jar-t nyitogatsz.)
Az "I want to sell" fülre kattintva kilistázza az összes Unbound cuccod.

EDIT: A pre-heal AID tipusú, a leírás szerint csak a rizs gombóc (riceball) tudja. Ezt nem tom cáfolni, mert nekem pont az van.
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 14, 13:05:52 írta Cupak666 » Naplózva

Cupak666
Chuunin
*

I hate u!

« Válasz #128 Dátum: 11 máj 14, 21:56:59 »

S1 = olyan felszerelés amiben egy stat/option van. Pl. Speed 2.8%
S2 = 2 stat/option.  Pl. Block 20 és Attack 1.2%
Van még S3 és S4 gondolom kitalálod miért 3 és 4.
Outfit, ez a "karaktered" ami végül is ugyanúgy egy felszerelésnek foghatsz fel. Ezt is cserélgetheted.

A nari  (narancssárga) alatt az Outfit színét értettem. Van Szürke/kék/Narancssárga színű Outfit. Fent írtam, hogy lehet csinálni.
Naplózva

Cupak666
Chuunin
*

I hate u!

« Válasz #129 Dátum: 11 máj 15, 11:33:28 »

>.<
Fogsz egy Szürke ruhát(neve lesz szürke). Azt addig kombinálod S2-es cuccokkal még Kék nem lesz(a neve).
Ha ez megvan akkor azt a Kék ruhát addig nem kombinálod S3-as cuccal még Narancssárga nem lesz a neve.
Ha megvan a Narancs ruha akkor azt már elég S1-es cuccokkal kombinálni (Narancs + S1 +S1 = random Narancs). Egy idő után ki fok jönni a Szöcske vagy Itachi.
15. szinttől tudsz kombinálni. A raktár jobb oldalán lévő legfelső gombra kattintva.

Szürke + 2s + 2s = Kék (70%)
Kék + Kék + 3s = Nari (70%)
Kék + 3s + 3s = Nari (80%)
Kék + 3s + Lucky Gem = Nari (90%)
Nari + 1s +1s = Másik véletlenszerű! nari
Mégegyszer nem fogom leírni. Tessék visszaolvasni! *káromkodás*

Végre +6-os lett a Tsunade. (Vajon melyik felsőbb hatalom unta meg az állandó csuklást?)

Nem triplaposzt, csak kitöröltem közüle egy teljesen értetlen ember szabálytalan hszeit. Bocsi Cupak666^^

Moderátor

« Utoljára szerkesztve: 11 máj 15, 11:50:10 írta Aes Sedai » Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #130 Dátum: 11 máj 15, 11:48:57 »

Itachi22! Ha még egyszer megszeged a két soros szabályt, ki leszel tiltva egy időre. Mostanra már felfoghattad volna ennek a szabálynak a lényegét.

Moderátor
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #131 Dátum: 11 máj 15, 13:30:39 »

Engem nagyon idegesít az auto attack pvp rendszere , mert egy rakás szar. Nem a fejlesztéseden múlik a harc kimenetele , hanem attól , hogy a gép mit össze nem szerencsétlenkedik. Példa:
Chakra szintem a felén van , én következem:
- Ellenfélnek 203 Hpja van , nekem 133HP.
- Gép támad és SIMA ÜTÉST ÜT!
- Ha én lennék az oprerátor , akkor befagyasztanám és Rasengan! De neeeem a gépnek nincs annyi esze. -.-"
Naplózva
Cupak666
Chuunin
*

I hate u!

« Válasz #132 Dátum: 11 máj 15, 13:51:25 »

Ez nem "ész" kérdése. Minden skillnek van bizonyos %-a, hogy azzal támad-e vagy sem. Rasengan esetében 26%. Megoldást jelenthet több támadó skill használata, bár ez elsülhet rosszul is.
Az tény, hogy nem a legtökéletesebb rendszer, ezzel egyet érte.

Annyit tudok tanácsolni, hogy ahol tudsz nyom egy frissítést. így kevésbé húzod fel magad. (Arena, Duel, Slot Machine, Apprentic meccseknél.)
Naplózva

Ecklair
ANBU újonc
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #133 Dátum: 11 máj 15, 18:22:48 »

Cupak: Attól még teljesen igaza van, én már nem egyszer kiakadtam ezen, hogy minden tulajdonságom jobb mint az ellenfelemé, de mégis kikapok mert van amikor csak álldogál a karakterem - itt jegyezném meg, hogy jelenleg ez White Ulquiorra és a 31-es szinten toporgok, bár tegnap nagy nehezen befogtam két "csicskást"
Egyébként tetszenek ezek az apró fejlesztések,látszik, hogy igyekeznek jó irányba pofozni, de ez a rendszer...hát semmi sem tökély.
Ja igen: Még mindig nem jöttem rá, hogy a Petnél hogy kell használni a lakatot. Ötlet? (Ha volt már akkor elnézést, bizonyára átfutottam rajta)
Naplózva
Cupak666
Chuunin
*

I hate u!

« Válasz #134 Dátum: 11 máj 15, 18:59:47 »

Egy szóval sem mondtam, hogy nincs igaza. Csak próbáltam arra utalni, hogy a harcrendszer %-kal dolgozik és nem mérlegel semmit.

Az álldogálás elkerülésére sok módszer van. Speed buildos felszerelés. Quickstep és/vagy The Eight Inner Gats skill(ek) használata. Ne használj olyan skill-t ami plusz időt ad a körödre. Pl.: Chidori, Great Strenght.

Másrészt pedig ne nagyon támaszkodj a Dodge, Hit, Block stb hülyeségre.
Koncentrálj az Attack-ra, speed-re Agi-ra, én még a fontosabbak közé sorolnám a Defense-t is.

A Petet berakod a Pet Kennelbe és rákattintasz a skillre és feljön hogy "Lock".
Naplózva

Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 17
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins