25 jún 04, 11:28:38 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 17
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Pockie Ninja (2 soros szabály!)  (Megtekintve 75774 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Ecklair
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #90 Dátum: 11 ápr 13, 16:19:22 »

Szerintem az összes ruhát nehéz megfelelővé alakítani, bár úgy vettem észre hogy a játék pártolja a saját nemet, tehát én elsősorban fiú ruhákat kapok Shinji miatt, bár volt már kivétel. (Bár még mindig nem értem, hogy itt Haku miért lány)
Én össze-vissza mixelgetem aruhákat, így kijött Zangetsu Nevet (Persze ezért becseréltem egy  Asumát ^^" Valamit valamiért.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #91 Dátum: 11 ápr 13, 17:35:55 »

Na, én is elkezdtem ezt a játékot, bár még sokat nem értek belőle, de már nagyjából tudom mi hol van Nevet
Asumával kezdtem, RTKHUN néven fut a karakterem. Valami tanácsot egy nagyon-nagyon kezdőnek tudnátok adni? Nevet előre is köszönöm Nevet
Naplózva
dexter6
Kezdő Jounin
*

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #92 Dátum: 11 ápr 13, 18:38:37 »

Tanács? Nézz ki egy számodra a meglévő skillekből jó kombót és minden nap zúzd le legalább a las nochest és a valhallát. Eshetnek cuccok valhallában és sok xp jön las nochesből. Érdemes az elején még scrollokat és más tárgyakat

gyűjteni, amik később még jók lesznek. Az elején nem érdemes a tárgyaidat feljavítani armoryban, csak ha már lassabban haladsz, 26-os szint után. Movementből érdemes a napi 100-at felhasználni, mert akkor nem vész kárba.

Mehetsz küldetésekre és slot machine-hoz is majd talán 16-os szinttől. Az elején nagyon gyorsan lehet haladni, érdemes arénában is alkotni, mert ott még jöhetnek jó cuccok, ha legyőzöl mindenkit az adott sorban, akkor lehet kártyát pörgetni

és ott eshetnek jó cuccok. Érdemes fórumon vagy guide-okban is olvasgatni, vannak jó dolgok. Ha megvan kit akarsz végleges karakternek, akkor érdemes olyan kombót összerakni, amit erősít a kari. Pl: shino: ninja items bombára kap bónuszt, (de nem lesz additional attack). Lightning-osok előnyben, mert ott van a thunderfall és a chidori.
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
renato
Vendég
« Válasz #93 Dátum: 11 ápr 13, 19:12:50 »

Ömmm... Las Nochest meg Valhallát merre találom? World Mapon még nem tudok csak egy helyre menni, amúgy lv10es vagyok. És azt hol tudom megnézni, hogy melyik skillre kapok bónuszt? Ja és majd más karaktert váltani lehet, vagy társként bevenni?
Bocs a sok kérdésért, de még nagyon n00b vagyok xD
Szerk: vegyétek semmisnek a postomat, már mindent megtaláltam xD
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 13, 19:59:42 írta renato » Naplózva
Bence12
Akadémiai tanár
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #94 Dátum: 11 ápr 13, 22:48:59 »

Srácok elmondanátok hogy ruhát hogyan lehet +olni? Van 2 ugyanolyan rucim .. leirták korábban de nem értettem ..
Mi a különbség 2 sima ruha között ? Pl van Egy Grimmjowom és egy Rock Leem honnan tudom hogy melyik a jobb ?
Naplózva

Utáltalak  Gyűlöltelek

És Életben Maradtam...
                                    ...Hogy Megöljelek
Cupak666
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

I hate u!

« Válasz #95 Dátum: 11 ápr 13, 23:48:10 »

Vegyük úgy hogy van 3 darab +0-ás Rock Lee-d. Fogod és berakod őket a Synthesis részhez. Elsőnek azt amit +ni akarsz! Aztán mehet a többi +0-ás.
Ha ez sikerült akkor már van is egy +1-es Rock Lee-d. Ha +2-est akarsz akkor megint első helyre a fejlesztendő rucit és 2 darab +0-ás Rock Lee-t. Stb...

Ha ráviszed a kurzort a ruhára akkor ott látod az alap tulajdonságokat, Great Str, Stamina, Agility és ()-ben azt hogy mennyivel nő szintenként ez az érték. Ezt veheted erősségnek. De az is számít mire is kap bónuszt a ruha (lent valahol írja  smirksweat )... Pl ne használj sztem olyan rucit ami gyógyításra kap bónuszt ha te olyan skillt biztos nem fogsz használni.
Naplózva

NaruSaku fan & Hinata hater. Problem? ^.^
Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #96 Dátum: 11 ápr 13, 23:58:30 »

megvan lvl35 Nevet nemsoká remélem meglesz a Senior I rang (a héten tuti mer lassan de biztosan mászok fel)
jó lenne még a 36os fegyó előtt Nevet
van 140k-m de ebből kellene vennem fegyvert ( 60kba max) meg yoro ruhát 2t Nevet szóval kevés Nevet

mondjuk van egy narancs ruhám amit folyamat váltogatok, de nem akar Yoro lenni belőle az istennek se
nari+2s+2s=másik 2s
a vicc amikor hinatából lett hinata Nevet

cuponokból sajnos szarul állok, annyira van kb keretem naponta hogy 240 Liveness mindig meglegyen az explore-ral
a 290 csak 2 naponta jön ki mer medalom nincs elég hogy jarokat nyissak 5t minden nap
-
black marketen vettem 5k-é egy gyűrűt Nevet
mondom van 2 accessory disamblery scrollom, vagy jó lesz vagy a fele visszajön questből Nevet
erre :

nem tökéletes, de egész jó Nevet
és így a régi gyűrűmből lett iron ore Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 14, 09:07:34 írta Negritis » Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #97 Dátum: 11 ápr 14, 14:30:26 »

Ehh... valaki legyen szíves segítsen! xD Hát... az a helyzet, hogy eltűnt a karim, akármelyik szerón nézem, egyszerűen nincs meg.. de ez nem is akkora gond, mert visszahozom gyorsan ugyan arra a szintre, csak elmondanátok mit kell csinálnom, hogy ne tűnjön el? Előre is köszönöm.
Szerk.: Már ez is megoldódott. Most az érdekelne, hogy az Anonymus cuccokból mit tudok csinálni?
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 15, 20:44:59 írta renato » Naplózva
dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #98 Dátum: 11 ápr 16, 10:41:42 »

Hi! Hát az engem is érdekelne, mert van vagy 40 belőle. Valahol írták, hogy mire jó talán, csak már elfelejtettem, mindjárt benézek fórumra, hátha ott felsorolták a felhasználási lehetőségeit. Kezdek oda jutni, hogy ezt a játékot is megunom. Túl

monoton, és semmi változatosság. Minden skillem meg van. Ez a szerezz jobb cuccokat, fejlődj, lépkedj arénában, majd szintezz és indul elölről a dolog nekem annyira most nem jön be. Kb lvl 30 óta csak a cuccokról és a szerencséről szól a

játék. Ez nem egy jó játék ismérve. Ráadásul azt hinné az ember, hogy ahogy egyre magasabb szintre ér, az emberek normálisabbak lesznek. Hát egymás utáni 2 nap löktek ki az auto trainingben a helyemről, pedig azért nincs ennyi lvl 41+

játékos, hogy ne találtak volna üres helyet ,csak tirpákok az ellenfelek és kell nekik a bónusz, és már 5-10% bónusz nem is elég. Ma már inkább egy olyan helyre mentem, ahol semmi bónusz, talán így végre megkapom az 50k körüli xp-met. Ma

csak 30k-t kaptam pont emiatt, hogy kitúrtak, mert persze az idióta rendszer is egy hülye normál szobába rak át, véletlenül se special roomba. Ráadásul még a kövem is elfogyott, kb 8k van, és még jó cuccokat sem kapok.

Annonymous Name Card + 2s + 1s = Hand Grenade (90%) Eternal Focus potion(any type) + 1s + 1s = Konoha secret ingredient ezt a két használható receptet találtam első nekifutásra. Mindkettő működött nekem egyszeri próbára.
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 16, 10:53:36 írta dexter6 » Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #99 Dátum: 11 ápr 17, 20:01:45 »

szép lassan haladok Nevet van most 54 goldom Nyelvesít (egy trágyább 4statos cuccot adtam el Nevet)
meg úgy van +1es yorom hogy amit vettem az még mindig unbound és most épp goldért próbálom eladni

picit monoton aláírom, de engem ezek nem mindig zavarnak
cuccaimat lassan nekiállok lecserélni 3 statosokra
csak nem nagyon látok olyat ami kéne min/max/% atk + speed + agi/sta/str + crit/block/dodge
ez a 4 vagy ezekből 3 Nevet de 1et láttam csak akkor nem volt goldom Szomorú

fegyóm szépen alakulk már 5/8as Nevet max 6/8ig viszem fel Nevet
Naplózva

lollollollol
Újonc
*

« Válasz #100 Dátum: 11 ápr 20, 19:05:08 »

Sziasztok!aztszeretném kérdezni hogy hogyan lehet unboundos cuccokat szerezni? mármint nem ha veszek Trade-al hanem azon kivül Nevet lvl 26vagyok jelen pillanatba és amit kapok revardokat azok is Boundosak mind : S vki help. előre is köszi^^
Naplózva
dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #101 Dátum: 11 ápr 21, 01:10:51 »

Én valhallában szoktam kapni cuccokat, azok többnyire unboundosak, illetve ami slot machine-ok farmolásából esik, outfiteket meg arany felhasználásával lehet szerezni. Van 2 jar, azokból esnek. Lehet mégsem hagyom abba, de mivel

nem sok időm van mostanság, ma volt kicsit több, így erősen szelektálnom kell, hogy mire cseszem el azt a kis időt. Las nochesről átállok valhallára, a jó cuccok fontosabbak, mint a szint szerintem, bár ha vár rád pár jó magasabb szintű cucc,

akkor megéri rohanni. Most lvl 43, és kb még az xp fele hiányzik, e már 2szer sikerült lenyomni grassland hardot. Egyiknél esett 2 cucc, azokat próbálom eladni marketen. Petet feltoltam +1re, de +3ig úgyis mindegy, akkor kap csak új skill

helyet. Kellene az a support vagy aura, amelyik healel. Riceball monsterem van. Valaki tudja esetleg mi a skill neve? Láttam másoknál, vagy 170 körül healelt egy csávót, akivel a grass landet toltuk. Nem kérdeztem meg tőle. Szomorú
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #102 Dátum: 11 ápr 21, 06:29:39 »

valhallát én is csak 7végén tolok és akkor is max 1et Nevet mer drága a carrier bag
slot machineből nem kevés jó cucc jön Nevet
Dex ha van kedved összeállhatnánk néha és együtt tolni amíg futja Nevet
3s+3s+3s=4s
4s+2s+2s=4s
(4s+1s+1s=4s , de van esély h szivat és 3s lesz belőle)
a cuccaim alakulnak még sapi meg kezes kell, van egy 3s cuccom próbálom átrakni pöpecre

nem tudom észrevettétek-e, de a synt ára emelkedik minden nap 10ről indul és minden egyes kísérlet után +10 lesz
tegnap má 600é csináltam a végén Nevet
-
bramble aura ; nekem elvileg megvan de sztem plant kell hozzá
megvan a hozzá szükséges cuccom is, de nem akarja bedobni legalábbis 20 arena alatt 1x se dobta Nevet szóval nemtom
beraktam a prayert mer a 3 aurámból egyik ad arra hogy az hosszabb és egész hasznos lett így Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 21, 07:56:42 írta Negritis » Naplózva

Cupak666
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

I hate u!

« Válasz #103 Dátum: 11 ápr 21, 13:54:53 »

33 szint elején járkálok +4 Tsunade-val. 31-es szinttől nálam meghalt a synt, még az elején 3-4 próbából kijött a jobb cucc (s1->s2, s2->3), de most jó ha 10-15. kidobja, elég idegesítő, hogy van egy raklap outfitem de nem tom felhúzni kékről sárgára mert nincs mivel.

Egyébként ha arénázik, slot machine-ik valaki akkor a csata töltésénél lehet nyomni frissítést az oldalra és nem kell végignézni a csatát, így is megkapja a rewardot mindenki. Csak arénában rang lépésnél nem hozza fel a kis ablakot hogy harcolunk-e a macskával. Ilyenkor végig kell nézni a meccset.
Naplózva

NaruSaku fan & Hinata hater. Problem? ^.^
Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #104 Dátum: 11 ápr 22, 11:12:06 »

arra lennék kíváncsi hogy ha +olom a petet, akkor a skilljeit bukom vagy mi történik velük?
közbe rájöttem hogy működik az aura, de 'csak' annyit ad mint a pre-healing Nevet
gondolom te olyat láttál dex ami a mystical palmosat adta, az ugye az alapján ad amennyi hp-t buktál a pre healing pedig max hp alapján

megvan a Senior II rang Nevet szép lassan haladok felfelé
még kezes és sapka kell a jobbak közül hogy igazán alkothassak
meg vennem kéne lassan egy dragonlinget Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 17
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins