ricko
a női kari Unohana lesz
annyiban van igazad hogy fire villagebe bomb ichigo a legjobb, mivel a fire village ad fire bonust, viszont ahhoz olyan buildet is kell csinálnod ami alkalmas hozzá(bloodboil,balsam,liquid,fireball/sunset alap ugye)
és ez eleve nagyon sok finomhangolást igényel mind a maradék skillek mind a cuccok terén
cupak
mé nem lövöd el az arénát?! onnan jön a medál és a rank mind1 kb ,csak ha kapsz missiont akkor lényeges
én pl mindig ellövöm, eleve kell a 290 livenesshez is a dolog, szóval sztem marhaság nem ellőni
nameg nem gyenge cuccok jöhetnek onnan ki, és lesz olyan missionod amiben már 4 appretience kell, ahhoz viszont a column-t csak onnan tudod beszerezni hogy a kivégzett sorból azt nyitsz
nekem ma 4 yoro ruha bukott be, de nem kesergek

lesz majd ez így se

eclair
nem tudom honnan lett hirtelen ennyi pénzem

főleg unbound cuccok eladásából, amit endless vagy slot machine dobott

(most épp 200kért van kint cuccom)
nameg az se mind1 hogy volt egy marha 150ké rakott ki sárki petet én szépen megvettem kiraktam 200gé

nyitottam 18g-s köcsögöt sasuke volt benne eladtam 250gé

így spóroltam medálokat, ezé is nincs most sok bound ruhám

ami unbound azt én mindig eladom, és próbálom magam kihozni a cuccaim
amúgy még annyit hogy a main item szintje határozza meg hogy az eredményből mi lesz
szal 3s(lv41-50)+3s(11-20)+3s(lv51-60) = 4s(41-50)
és ugye így lehet upolni is cuccokat
valamint még hasznos a refine dolog, ha van 4s cuccod akkor azzal ki lehet hozni azt amit szeretnél (mondjuk múltkor 200 couponom bánta

de meglett

)