25 ápr 10, 01:48:49 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 17
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Pockie Ninja (2 soros szabály!)  (Megtekintve 72312 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
dexter6
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #105 Dátum: 11 ápr 22, 16:58:33 »

Skillek maradnak, amik voltak, persze ehhez gondolom azt kell előre rakni, amelyiknél vannak. Én így csináltam, és a 2 +0-ás volt a 2 katalizátor. +3 alatt nincs sok értelme felhúzni őket, mert addig semmi előnyöd nincs belőlük, de persze

minek tartogassa az ember őket a táskájában. Nincs valami lehetőség, hogy szétszedjük őket? Van egy +1-es méhecském, de nem akarom használni, ha lehetne szétszedném 3 db +0ásra, de gondolom ez nem lehetséges.
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
dexter6
Kezdő Jounin
*

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #106 Dátum: 11 ápr 24, 22:47:44 »

Sziasztok. Részemről ennyi volt a játék. Mérlegeltem a dolgot, és ha nincs napi 3 órám játszani, akkor semmi értelme foglalkozni vele, mert csak folyamatosan vissza fogok esni ahhoz képest, ahol vagyok. Las nochesben lvl 51 többnyire már

ment, így legalább 35-40 perc volt 1 kör, valhalla grasslands pedig már 4 részből áll, szóval az is még több idő visz el, és nem mindig lehet elég magas szintű játékost találni hozzá. Mindent egybevetve inkább skippelem a játékot, pedig nem is

olyan rossz így végül belátom. Nevet Szóval további jó játékot mindenkinek!
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #107 Dátum: 11 ápr 25, 03:00:46 »

sajnálom hogy így tettél
én meg S1es tapasztalataimmal indítottam a legújabban (S6 talán)
és hát alázás Nevet már most 18as vok és +0 Narutoval rohangálok
a petem és a cuccaim még kívánnak javítást valamint a fegyóm is gyatra, DE hihetetlenül jól haladok egyéb téren Nevet
Naplózva

Ecklair
ANBU újonc
*

« Válasz #108 Dátum: 11 ápr 25, 22:17:53 »

Bevallom engem is untat, de nincs jobb a neten amivel játszhatnék: azt hiszem visszatérek a kalózkodásomhoz (Pirate Quest, másik topic) Igazából az vele a baj, hogy bár rendeznek versenyeket meg ilyesmiket, valahogy mégis lefutott körnek érződik, és 2 nap alatt kipaszírozható a játékból a lényeg.
Jelenleg 28as szinten vagyok és a legjobb hobbim, hogy ruhákat "mixelek" mindenből ami lehet. Tuti tippet nem tudok adni pusztán egy meglátást: Ha ruhával kezdesz, tök mindegy mi a másik két cucc, ruhát kapsz. Én fegyvertől kezdve kövekig és tekercsekig mindent raktam már be és működött ^^
Naplózva
Cupak666
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

I hate u!

« Válasz #109 Dátum: 11 máj 02, 23:11:51 »

Már majdnem egy hete nem sikerül Tsunade-t kalapálnom. Idáig úgy 150k dobtam ki az ablakon rá. Már van 4 nari ruhám a Valhallás cuccok jóvoltából..
Emellett csináltam még egy accot, az most jár 23 szinten +0-ás Narutoval. A két karival farmolgatom a Valhalla Hardot.

Tsunadés accom a múltheti National cup-on 7. lett.
Naplózva

NaruSaku fan & Hinata hater. Problem? ^.^
Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #110 Dátum: 11 máj 03, 05:27:45 »

én 3. lett a múlt héten fire village A csoportba Nevet (legalábbis úgy rémlik:P)
amúgy nekem is olyasmi gondom van mint neked, már ha ez gond Nevet
egy istennek se akar kijönni a yoro outfit, ha véletlen kijönne 2 tuti h nem sikerül a +5re vinni Nevet
3 4th hokagem van jelenleg amivel nemtok mit kezdeni mer bound és nem akar yoro lenni Nevet

van 500k kövem, 60 aranyam (már csak Nevet) viszont legalább kész a 41es fegyóm
és lassan minden cuccom 4 statos Nevet
Naplózva

Cupak666
Chuunin
*

I hate u!

« Válasz #111 Dátum: 11 máj 03, 16:00:26 »

Kivételesen kijött 2 Tsunade, de el is cseszte a fejlesztés. Így maradt még 3 sárga ruhám. De 300 felet volt a kalapálás és úgy voltam vele ráérek, nem pazarlok.

...
amúgy nekem is olyasmi gondom van mint neked, már ha ez gond Nevet
...

Ez nálam elég súlyos gond mivel szerencsétlen Tsunade Healelésre kap bónuszt alapból és még Agi hiányos is. Ami egy elég kellemetlen párosítás. Így csak a fejlesztéssel tudom ellensúlyozni a kari hátrányát.
A Healelős skillekről meg annyit hogy azzal a +15%-al is elmehetek melegebb éktájakra.
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #112 Dátum: 11 máj 03, 16:34:53 »

hát igen Nevet én ezért válaszottam yorot Nevet
agi-wind Nevet és ált mind a 4 wind skill bent van

monjduk elvileg ichigo a legjobb a fire builddel, de kinek mi tetszik
én healelést most petből oldom meg Nevet

/előző hszből ne idézz Nevet/
Naplózva

Ecklair
ANBU újonc
*

« Válasz #113 Dátum: 11 máj 05, 19:54:22 »

Én csak hüledezem Negritis, honnan a fenéből van egy summád? Én meg gürizek és alig van összeg, bár mondjuk most ez a húsvéti dolog jól jött ki és növekedett a kuponállományom. Ruhák tekintetében összevissza mixelgetek, de narancs még nem jött ki, általában szürke + tárgy/scroll mixeléssel kísérletezem mostanság ^^
Naplózva
Cupak666
Chuunin
*

I hate u!

« Válasz #114 Dátum: 11 máj 05, 23:45:23 »

Szürke + 2s + 2s = Kék (70%)
Kék + Kék + 3s = Nari (70%)
Kék + 3s + 3s = Nari (80%)
Kék + 3s + Lucky Gem = Nari (90%)
Nari + 1s +1s = Másik véletlenszerű! nari

Sztem határozd meg hogy mit is szeretnél és azt próbáld kihozni, ne "kísérletez" mert nem kifizetődő.
Ruhát ruhával ne mixelj, a pluszólaskor úgyis sokat fogsz elbukni. ^-^

A játék fórumán olvastam egy jól jöhető apróságot.
Ha van bármilyen Pet és azt a Shopban kapható 100 stone-os kajával összekalapálunk akkor kapunk egy Vulture-t (dögkeselyű-t). Így ezt a fajta petet könnyű pluszolni.
Naplózva

Ricko14
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #115 Dátum: 11 máj 06, 21:25:33 »

Nem tudom látáttok-e de jön a Chapter II Aizen of Revenge cimmel ami tartalmaz 2 uj naracs outfitet:Jiraiya és ushoda retsu(nem tudom jól irtam le) plusz még egyéb javitásokat ami jól jönnek a játék számára . Most csináltam egy Yachirubol Sasuket és egy White Ichigobol Bomb Ichigot Nevet amugy ha Fire Villagebe kezdtem akkor ott a legjobb ugye Bomb Ichigo?mert Sasuke-nak ott a +15% Lightning  Damage de az nem csak akkor van ha Lightning faluba kezdek?
Naplózva

Cupak666
Chuunin
*

I hate u!

« Válasz #116 Dátum: 11 máj 06, 22:00:04 »

Az, hogy hol kezdtél csak a National Cup-nál van jelentősége, az outfit tulajdonságát semmiben nem módosítja. Sz'al nyugodtan szaladgálhatsz bármely karakterrel ^^
Ismételten buktam két Tsunade-t. "De nem adom fel!"... Csak már nincs se ruhám, se medálom. Arénázni pedig nem akarok még egy ideig. Ergo maradt a Market olcsó szürke ruhák vásárlása.
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #117 Dátum: 11 máj 06, 22:23:03 »

ricko
a női kari Unohana lesz
annyiban van igazad hogy fire villagebe bomb ichigo a legjobb, mivel a fire village ad fire bonust, viszont ahhoz olyan buildet is kell csinálnod ami alkalmas hozzá(bloodboil,balsam,liquid,fireball/sunset alap ugye)
és ez eleve nagyon sok finomhangolást igényel mind a maradék skillek mind a cuccok terén

cupak
mé nem lövöd el az arénát?! onnan jön a medál és a rank mind1 kb ,csak ha kapsz missiont akkor lényeges
én pl mindig ellövöm, eleve kell a 290 livenesshez is a dolog, szóval sztem marhaság nem ellőni
nameg nem gyenge cuccok jöhetnek onnan ki, és lesz olyan missionod amiben már 4 appretience kell, ahhoz viszont a column-t csak onnan tudod beszerezni hogy a kivégzett sorból azt nyitsz

nekem ma 4 yoro ruha bukott be, de nem kesergek Nevet lesz majd ez így se Nevet

eclair
nem tudom honnan lett hirtelen ennyi pénzem Nevet főleg unbound cuccok eladásából, amit endless vagy slot machine dobott Nevet (most épp 200kért van kint cuccom)
nameg az se mind1 hogy volt egy marha 150ké rakott ki sárki petet én szépen megvettem kiraktam 200gé Nevet
nyitottam 18g-s köcsögöt sasuke volt benne eladtam 250gé Nevet
így spóroltam medálokat, ezé is nincs most sok bound ruhám Nevet
ami unbound azt én mindig eladom, és próbálom magam kihozni a cuccaim

amúgy még annyit hogy a main item szintje határozza meg hogy az eredményből mi lesz
szal 3s(lv41-50)+3s(11-20)+3s(lv51-60) = 4s(41-50)
és ugye így lehet upolni is cuccokat

valamint még hasznos a refine dolog, ha van 4s cuccod akkor azzal ki lehet hozni azt amit szeretnél (mondjuk múltkor 200 couponom bánta Nevet de meglett Nyelvesít)
Naplózva

Cupak666
Chuunin
*

I hate u!

« Válasz #118 Dátum: 11 máj 06, 23:02:36 »

Jó tudni hogy a falu ad elementál bónuszt... milyen jó hogy föld faluban kezdtem... *káromkodás*

Az arénát azért hanyagoltam hogy C rankban maradjak National Cup-on. Jelenleg első vagyok.

4 appretience küldi nem nehéz megoldani csak kell rá pár nap mire kijön az a xar scroll. Leveretem magam pontilag aztán úgyis low ellenfelek generálodnak az arénában.

A tárgy szintjének képletét kifejtenéd. Ez nekem így magas.  >.<#
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #119 Dátum: 11 máj 06, 23:28:08 »

az ellenfelek rank alapján jönnek Nevet szóval kétlem hogy 'leveretés' után javulna a dolog Nevet
inkább 'baszd' el a builded és bárki lever olyankor Nevet
és a national kap csoport is attól függ hogy hanyadik helyen állsz, szóval arena pontoktól függ
viszont ha a 20 alkalommal kikapsz, akkor napközben nem tudnak "felverni" hogy kikerülj

arra utaltam az item szintnél hogy ha mondjuk 42es ruhát rax a main itemek közé akkor a 41-50es szint határba eső cucc lesz eredmény, függetlenül a catalytektől

az hogy a föld faluba kezdél nem feltétlen hiba!
mud river, mud wall (vagy mi ami visszasebez), clay bomb
mellé kell ugye a quickstep, great strenth
és ha a peted nem ad akkor pre healing, ha ad akkor mondjuk bless vagy vmi seal
ezzel az összeállítással egész szépen lehet abálni sztem
Naplózva

Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 17
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins