25 ápr 07, 07:26:02 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 17
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Pockie Ninja (2 soros szabály!)  (Megtekintve 72062 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Ricko14
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #135 Dátum: 11 máj 15, 19:09:23 »

Én 2 dolgot várok a Skill rendszer felujitása de az nem tudom mikor lesz de olyan skillekre kiváncsi lennék h Cero ,Tsukoyomi,Amaterasu,Susanoo vagy talán egy Hollowá alakulást Nyelvesít a másik meg több akatsukis outfitet bekéne tenni például Madara vagy nagato esetleg Pein (madarának megnézném a Speckoját:P) meg ugye még most se oldották föl a skilleknél a maradék 4 helyet?
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #136 Dátum: 11 máj 16, 03:03:33 »

nekem bejön ez a rendszer, mybruteba is tetszett már
már +7es a yoro ruhám és +3as a toadling petem (csak az int aurát nem akarja adni:()
és van egy ölég táp aura skillje ami +atk-spd ha az életem 33% alatt van

az újítások jók is, meg nem is ebbe nem akarok belemenni, de a ninja diary még mindig nem müxik rendesen
és több a töltés is, valamint ha véletlen kifagysz nagyobb a szívás pl valhallába

szóval van még melójuk vele bőven, valamint se jiraiya se unohana nem lett az igazi (great str+blunt jó lett volna unohanának, egy fire masteryvel mer ugye az nincs femalek között)
de hát ez van Nevet

nekem is hiányzik a lehetőség h felnyissam a maradék 4 slotot amúgy
de jó ez a speedster yoro, és szépen haladok vele
46os fegyóm is alakul már

új skilleket nem várok, csak 1-2t meg lehetne jobban csinálni, mint ahogy csinálták a crystal bladedel
Naplózva

Ecklair
ANBU újonc
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #137 Dátum: 11 máj 16, 09:14:36 »

Cupak: Köszi, a lock dolog bejött ^^ Nekem tetszik ez a Pet fejlesztés ötlet, elég sok dolgot ki lehet forgatni, ma például még két tojást is kaptam, és egy Chouji ruhával összerakva kijött még egy White Ulquiorra. Egy valami piszkálja a csőröm még. Ugye a szürke ruháknak sokkal rosszabb az értékük mint a kéknek vagy narancsnak stb. Ebben csak az lesz a bibi, hogy egy idő után már mindenki (hozzáteszem érthetően) az erősebb karakterekkel fog rohangálni (ezt tapasztalom arénában is) Azért, hogy minden kanyarban szembejön velem egy Ulquiorra az unalmas.
Naplózva
Cupak666
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

I hate u!

« Válasz #138 Dátum: 11 máj 18, 15:23:48 »

Már tudom miért van engedélyhez kötve a fegyvertartás...
(tudom, hogy off és nincs meg a két sor se, de már 2x leírtam neki és korábban is volt róla szó.... lehet törölni.)
Naplózva

NaruSaku fan & Hinata hater. Problem? ^.^
PMárkó
Újonc
*

« Válasz #139 Dátum: 11 máj 18, 17:37:16 »

Azt szeretném kérdezni hogy honnan lehet több petet szerezni mármint outdoor-on kívül mert így nehéz fejleszteni az állatomat vagy legalább van-e recept ahhoz hogy mondjuk fegyverből lehessen állatot synethizálni?És ha nem baj akkor

valaki írja le legyen szíves hogyan kell használni a Pet Tracingot.
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #140 Dátum: 11 máj 18, 18:15:26 »

szint korláthoz van kötve. Azt hiszem lvl 18.
Használata:
Egy tetszőleges lapra kell kattolni , lehetőleg keressünk kis logikát a nyilakban és úgy húzzúnk , hogy a lapokon lévő nyilakból minnél nagyobb sort rakjunk ki. Erre vannak a felső panelen seítség is , lehet a nyilakat forgatni, *óra mutató irányába* a "rejtett" azaz a kérdőjeles lapokat feloldhatjuk és a törött nyilakat megjavíthatjuk. Ott lehet nyerni pet egget , ami item mallban is van.
Naplózva
Cupak666
Chuunin
*

I hate u!

« Válasz #141 Dátum: 11 máj 18, 18:36:07 »

Tudomásom szerint nem lehet petet nem lehet kombinálni más tárgyakból.

Paint FTW ^^"

Lényeg, hogy az első kiválasztott kártyától haladva, minél több kártyát fel tudj fordítani. Akkor akad el, ha a kártyában "törött" a nyíl vagy olyan kártyára mutat ami már fel van fordítva.
A képen a piros vonal mutatja merre és meddig fog haladni a "nyitogatás".

1-es. Ha van ilyened akkor a "törött" nyilat meg tudod "javítani".
2-es. Forgatni tudod vele a nyilat.
3-as. Ha a kártyán ? van akkor ezzel meg tudod nézni merre is mutat ott a nyíl.
Ezeket a kártya alatti kis gombal tudod használni.

Látom Ishida megelőzött.  smirksweat
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #142 Dátum: 11 máj 19, 04:44:00 »

nah vizsgaidőszak van, és archlordon új szeró eventet nyitottak, ergo nincs időm játszani ezzel sajnos
viszont ha érdekel valakit szivesen odaadom, mert nem kicsit haladtam előre
lvl45, +8as yoro outfit , 46os fegyó is kész (csak kő kell bele) , +3as toadling épp fejlődik a pet kennelbe csak az int aura kellene neki hogy alkosson
több mint 100gold (ha a hollow ulq elkelt), és több mint 400k kő, valamint 6,5k medal Nevet

szóval nem tök noob érdeklődőket várok PMben
Naplózva

Cupak666
Chuunin
*

I hate u!

« Válasz #143 Dátum: 11 máj 24, 22:06:38 »

Látom minden jóképűségű idetalál... Sír Még mielőtt törölnék a hsz-ed válaszolok...

Goldot: Unbound cuccokat tudsz eladni goldért a Trade market-ben majd 25. szinttől.

A rucit "erősítés" már le van írva szal olvasd el az előző két oldalt *káromkodás*!

Ha minden áron venni akarsz akkor az Item Mall-ban tudsz. De ha játszol a Pet Tracing-el akkor abból is kaphatsz.

U.i.: Ajánlom figyelmedbe a fórum szabályzatot. 
Naplózva

Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #144 Dátum: 11 máj 25, 16:39:35 »

Nekem van egy 22-es karim, de egy rakás küldeit nem tudok megcsinálni, mert nem találom azokat a " gombokat" amiket meg kéne nyomni. tudna vki segíteni?
1. Pet kennel-es küldi: assign any pet in the pet kennel for rearing, na ezzel mit kell csinálni?
2. a másik, el kell kapni az arenaban valamit hogy legyen " apprentice"
3. a Hall-ban hogy lehet beállítani auto-trainiget?
4. mire használjam, és  hogy az Apprentice Panel Opening Bookot?
5. Hogy lehet Junior I-re növelni a rangomat?
Naplózva
Cupak666
Chuunin
*

I hate u!

« Válasz #145 Dátum: 11 máj 25, 20:30:46 »

Domynyk:
1, Hááááát. Szerintem etesd a pet-ed, legalább addig amíg skill-t nem tudsz neki adni. (egyébként nemtom)
2, Az arénában legyőzött emberekből tudsz apprentice-et csinálni. (Giudance Rooon belül vagy arénán belül Disciple gomb)
3, Bemész a Hall-ba és keresel egy olyan szobát ami nincs tele. Belépsz és elkezded a tréninget. Fizetős. kb 1,k legyen nálad.
4, Amm ha jól sejtem akkor megnyitod a Giudance Room-ot és ott valahol az Open gomb. És kész (vagy nem..  smirksweat )
5, Ha győzöl az arénában akkor nő az aréna rangod is. Fent mutatja egy kis sáv hogyan is állsz jelenleg az arénában. A sáv jobb oldalán írja melyik rang következik.

^^:
Gyakorold... ha elakadsz olvas vissza. Ha nem találtál választ... Na akkor szívesen válaszolok a kérdéseidre.
Naplózva

Zohan-san
ANBU újonc
*

« Válasz #146 Dátum: 11 máj 26, 18:36:08 »

Nah sziasztok tegnap kezdtem el a játékot éppen 13 lvl vagyok Renjivel kezdtem el... hát jóó játék unaloműzőnek meg föleg bár nagyon sok mindent nem értek például az Anonymus mire jó ? Gondolkozik
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #147 Dátum: 11 máj 26, 18:39:42 »

Azt nekem is megmondtahtná valaki, mert már hót ideg vagyok tőle, amikor sorsolok outfitért, és éppen már kijönne soifon( őt akarom megszerezni) és ehelyett egy anonymus kártya jön ki. ez már-már felháborító, hogy nem lehet vele kezdeni semmit( eddig én nem tudtam, de lehet, hogy lehet).
Naplózva
Cupak666
Chuunin
*

I hate u!

« Válasz #148 Dátum: 11 máj 26, 23:53:26 »

- Anonymous name card + Anonymous name card + Anonymous name card = Anonymous Card Folder (name card-os questhez)
 - Annonymous Name Card + 2s + 1s = Hand Grenade (90%)
 - Beer + Anonymous name card + 1s = 1.6x EXP Mark (80%)
 - Sync value 40 pets + Anonymous name card + Anonymous name card = sync value 30 pets
 - Sync value 30 pets + Anonymous name card + Anonymous name card = Vulture

Ennyit találtam így hirtelen.
Naplózva

Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #149 Dátum: 11 máj 27, 17:40:55 »

meg tudnád mondani, hogy mitől függ, az hogy mi szintetizálódik? és lehet  két outfitből meg egy fegyverből outfitet szintetizálni?
las nochesben mit csináljak, hogy megadja az összes Exp-t amit szereztem? mert az látom, hogy ha 20 fölött vok, akkor nem adja meg az összeset.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 17
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins