25 feb 20, 19:33:30 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 17
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Pockie Ninja (2 soros szabály!)  (Megtekintve 70047 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Cupak666
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

I hate u!

« Válasz #150 Dátum: 11 máj 27, 23:07:09 »

Ha outfitet raksz az első helyre és minimum S1-es felszerelést vagy annak megfelelő sync value cuccot (pet kaja, hand granade, stb.) raksz mellé, akkor tuti, hogy outfitet kapsz.
Pl.: Outfit + S1 + Hand Granade = Outfit. (a végeredmény nem befolyásolható. Nincs recept az outfiteknél. Mindig véletlenszerűen dobja.)

Ha felszereléseket kombinálsz akkor a felszerelést kapsz. Ezt is véletlenszerűen dobja.

A Los Nachos problémával én magam nem találkoztam. Szóval ebben nem tudok segíteni.
Naplózva

NaruSaku fan & Hinata hater. Problem? ^.^
oklac98
Akadémiai tanuló
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #151 Dátum: 11 jún 02, 12:09:30 »

Sziasztok!
Én nekem csak annyi lenne a kérdésem hogy van kakashim és megvan a passiv skillnek a lightning skill de valamiért nem tudom berakni, helyette pedig a homok van bennt ami nekem meg sincs most (gondolom azért van bennt mert a skilleket reseteltem.)
Előre is köszi!
Naplózva
Cupak666
Chuunin
*

I hate u!

« Válasz #152 Dátum: 11 jún 02, 12:33:58 »

Ha a legfelső sorban van az a skill amit mondasz akkor azt nem is fogod tudni berakni, mivel az csak azt jelzi, hogy arra a típusú skillre plusz sebzést/hatásfokot kapsz. (Ha jól emléxem +15%-ot.)

U.i.: Ha jön update, abban már nem fogok tudni segíteni. Nem játszok.
Naplózva

Ricko14
Chuunin
*

« Válasz #153 Dátum: 11 jún 03, 16:00:12 »

Megmondaná valaki hogy lehet a Gem-eket betenni a Fegyverbe ,hogy ne kerüljön 58 Goldba?? mert az jó sok idő mire össze szedem azt a sok goldot főleg hogy alig kapok unboundos cuccot?? előre is köszi aki segít ,amugy tényleg könnyü a Vulture-okat pluszolni már +5 a petem  Nyelvesít
Naplózva

Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #154 Dátum: 11 jún 03, 16:10:46 »

Először is szükésged van slot talismanra, majd lépj be az armoryba, ott a kb 5 fül közül kiválasztod hogy slot, majd beteszed a fegyveredet az arra kijelölt helyre, és a kis négyzetbe pedig a slot talismant, és leokézod. Ekkor keletkezik a fegyódban egy vájat. Utána tedd be a backpack-be és ott az adott gem-et húzd rá a fegyóra és kész is. Remélem érthető volt, ha nem majd pmbe leírom.
Naplózva
Ricko14
Chuunin
*

« Válasz #155 Dátum: 11 jún 03, 18:04:49 »

És slot talisman-t hol tudnék szerezni és mit értesz azalatt hogy "ráhuzod"? a többit értettem köszönöm csak ez egy kicsit homályos  Technikai KO amugy Aizen erősebb mint Bomb Ichigo??? meg lenne még egy kérdés van +3 Bomb Ichigo-m ha szintetizálom valami mással van esély arra hogy kapok egy másik narancs  +3 outfitet? Gondolkozik
Naplózva

Ricko14
Chuunin
*

« Válasz #156 Dátum: 11 jún 03, 18:15:31 »

Hát ha blue+1s+1s = other blue outfit(másik kéket kapsz) addig probálkozz még nem kapod Rock Lee-t  ha meglesz pluszolni ugy tudod hogy van 1 rock lee +még két +0 Rock Lee az synth.be beteszed és voálá +1 Rock Lee de én csak Sárga outfitet pluszolok mert az már "kifejlett " számomra ikszdé
Naplózva

Cupak666
Chuunin
*

I hate u!

« Válasz #157 Dátum: 11 jún 04, 16:17:36 »

Skillnek van egy bizonyos %-a ami szerint kisorsolja a motor melyiket használja, nem tudsz bele szólni így a harc teljesen random. A %-ot megnézheted a leírásnál. Némelyik skill csak n alkalommal használható, ez is szerepel a leírásban.
Érdemes átnézni a skillek leírását. Jó tudni melyik milyen hátránnyal jár és menyi idő büntetést add.
Naplózva

spongy
Újonc
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #158 Dátum: 11 jún 12, 11:50:32 »

Sziasztok még a játék legelején kaptam egy olyan quest hogy: purchase carrier.Ebben a questben mit kell csinálni??? :hmmm?:Eddig az összes questre rájöttem de erre az egyre mai napig sem.
Naplózva
spongy
Újonc
*

« Válasz #159 Dátum: 11 jún 12, 12:07:04 »

És hogyan lehetek erősebb az arénában???Mert régebben nagyon könnyű volt amikor még 10-20-as szintüek voltak az ellenfelek.17-es szinten simán kinyírtam az összesett.Most viszont 24-es szintű vagyok de még a 21-es szintüekkel se tudok elbánni. :(Amikor először bejöttek a képbe a 20-30 szintesek akkor még 80% volt a nyerési arányom mostmár csak 60%. Szomorú

Több duplaposztot nem szeretnék látni! Olvasd el a szabályzatot!

Moderátor
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 12, 13:56:14 írta Aes Sedai » Naplózva
Cupak666
Chuunin
*

I hate u!

« Válasz #160 Dátum: 11 jún 12, 14:13:42 »

A questet úgy tudod megcsinálni, hogy ahol a HP/SP/MP látod. (bal felső sarok) ott 2x katt a kis négyzetre (HP vagy SP mellettire) és ott vásárold meg amit lehet.

Hááát ami az arénát illeti. Karakter pluszolás és karakter pluszolás és minimum s3-as cuccok. Körülbelül ennyit tudok ajánlani ahhoz hogy jó eredményed legyen az arénában.

Ha még nem tetted akkor rágd át magad a témán. Talán találsz pár hasznos dolgot leírva.
Naplózva

oklac98
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #161 Dátum: 11 jún 13, 10:47:57 »

Sziasztok!
Nekem annyi lenne a kérdésem hogy +2-es kakashim felkerült arra az outfit listára aminél bonuszt kapok.Most van egy +0-ás gaarám és láttam hogy a bonuszt rá lehet rakni a mostani ruhára.Annyi lenne a kérdés hogy az a bonusz pár napig lesz rajta vagy "örökké".Bocsi ha értelmetlenül fogalmaztam, de másképp nem tudtam.
Naplózva
spongy
Újonc
*

« Válasz #162 Dátum: 11 jún 14, 07:49:15 »

Hé hova lett amit tegnap írtam???Tegnap írtam egy kérdést és most miért tűnt el????
Azt kérdeztem mi az az s3-mas cucc????Ugyértem mi az az s? stone vagy mi????Lécci válaszoljatok! Szomorú
Meg még valami én a fiery ridge szerón játszom de ma reggel egyszerűen eltűnt viszont ha másik szeróra megyek mindíg új karaktert akar velem csináltatni.Szóval ez azt jelenti ha új szerverre megyek mindíg újat kell csinálnom?Nem lehetne valahogy áttenni a karakterem egy másik szeróra?
Naplózva
Cupak666
Chuunin
*

I hate u!

« Válasz #163 Dátum: 11 jún 14, 10:37:48 »

2 soros szabály! <-- ha nem volt ilyen hosszú a hsz akkor törölték...

s3 az amikor egy felszerelésben 3 stat/opt van. (ha nem érted olvas vissza, le van írva a 9. oldalon).
Fiery Ridge szerót én jelenleg látom. Biztos csak ügyködtek a szerverrel, megeszik.
Naplózva

spongy
Újonc
*

« Válasz #164 Dátum: 11 jún 15, 07:06:34 »

Hoppá azt hiszem tényleg kevesebb volt mint 2 sor smirksweat Visszaolvastam de még mindíg nem értem.Akkor ez az s3-mas cucc csak a karakterre vonatkozik???Pl. nekem egy tenten+1-em van.Viszont én nem akarok másik karaktert.Tenten nekem pont jó.Nem lehetne valahogy tentent felvinni s3-ra???
Meg régen volt egy quest amiben az egyik fegyómon kinyitottam valami lyuk izét és.... totál elfelejtettem azt hogy csináltam... Hogy is kell azt csinálni? smirksweat
Naplózva
Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 17
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins