spongy
Újonc
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #165 Dátum: 11 jún 21, 08:57:16 » |
|
Ja értem már!Szóval az úgy van hogy: s1 cucc: a kezdő outfitek pl: tenten,ino s2 cucc: a már 1 fokkal erősebbek pl: renji s3 cucc : a legerősebbek pl: sakura,naruto Na igen ám de outfiteket legkönnyebben a jar üvegcsékből lehet szerezni,de ahoz meg medal kell,medalt viszont arénában lehet szerezni,de hát eleve ott kezdődik a problémám hogy nem tudok nyerni az arénában!!!Akkor meg honnan szerezzek s3-mas cuccot???? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cupak666
Chuunin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
I hate u!
|
 |
« Válasz #166 Dátum: 11 jún 21, 20:09:14 » |
|
Hajaj...
Az outfitek nem így vannak beosztva... Az Szürke, Kék vagy Sárga.
Az S[szám] alatt azt értem hogy a felszerelésedben mennyi stat/option van. A felszerelés alatt a sapkát/nadrágot/cipőt, stb. értem.
Pl.: egy S1-es cipő (avagy egy stat van benne) -> Block 15. egy S2-es cipő (avagy két stat van benne) -> Block 15 és Speed 2.1% egy S3-es cipő (avagy három stat van benne) -> Block 15 és Speed 2.1% és Attack 3.0%.
Az S3-as cuccot pedig a Valhallázásból és Slot Machine-ből lehet szerezni.
|
|
|
Naplózva
|
  NaruSaku fan & Hinata hater. Problem? ^.^
|
|
|
spongy
Újonc
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #167 Dátum: 11 jún 22, 09:34:26 » |
|
Ja... akkor én ez elejétől fogva totál félreértettem az egészet  nekem olyan cipőm van hogy: beastlord warboots synthesis vaule 22 defense +36 critical strike +31 akkor ez s3-mas cucc??Meg igazából egyik cuccomnál sincs olyan hogy speed meg attack olyanok vannak a többinél mint pl: consitution,aglity,stamina.Akkor ezek erősnek számítanak? Egyébként átváltottam magam tenten-ről yachiru-ra és már ez is sokat segített.végre tudtam nyerni párat az arénában 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cupak666
Chuunin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
I hate u!
|
 |
« Válasz #168 Dátum: 11 jún 22, 12:08:53 » |
|
Beléptem úgy 1,5 hónap után és kaptam két szintre való XP-t. Nameg National Cup-on 2600 Medált is bezsebeltem... Kár, hogy nincs időm játszani.  spongy:  A képen bekereteztem mit kell nézned. Az a tárgy ahol kék a keret(bal oldali) az egy S2-es cucc. Láthatod is hogy 2 statot nővel. A jobb oldali cucc pedig S3-as.
|
|
|
Naplózva
|
  NaruSaku fan & Hinata hater. Problem? ^.^
|
|
|
Vega
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #169 Dátum: 11 jún 25, 15:52:58 » |
|
lehet helyettesíteni az s2-es cuccot 30-as pettel, az s3-asat pedig 40-es pettel.  amúgy a transfer shopot hogy kell használni?  és mi a jobb: speed vagy strength? én most speedre megyek és jobban bevállik. Ez nincs meg két teljes sor. A jövőben erre figyelj oda kérlek. Moderátor.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 25, 17:44:34 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
|
|
|
spongy
Újonc
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #170 Dátum: 11 jún 28, 12:57:56 » |
|
Köszi ezek szerint az összes cuccom s1-es  .De én se vahallázásból se slot machine-ből sem kaptam soha semmit csak max sok exp-t.Van egy olyan questem ebből a hokage village eventből hogy hatch egg.Azt hogy kell csinálni?Meg van ez az anyonimus namecard quest abból namecard folder már megvan a többit hogyan lehet megszerezni??? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
oklac98
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #171 Dátum: 11 jún 28, 13:30:30 » |
|
Valhallánál kék,narancs,vagy arany láda eshet, és ebből nyithatsz cuccot.Slot manchine-nál meg télleg nehéz kapni, de esik  .A hatch egges küldi meg ugy van, hogy először is azt a village házadat fejleszd level 2-re. Utána építesz egy hatch room-t és fennt az egyik tojást ráhúzod a keltetőre, ami 300 crop-ba kerül. Remélem tudtam segíteni valamit
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 28, 13:33:06 írta oklac98 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Koni
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #172 Dátum: 11 jún 29, 12:41:38 » |
|
Szevasztok én is játszok Level 36 os vagyok és rengeteg bajom van mert nem vágom annyira az angolt ahogy ahoz illik  Az első kérdésem az lenne hogy van egy rakat petem! de azokat nem lehet eladni ? mert ahol van a Market ott pl látom hogy valaki olyat venne nekem pont olyanom van de nem engedi hogy berakjam:S 2. Pet skill lock ebből nekem van 5 db és nem tudok vele mit kezdenei:S köszi a helpet előre is!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
oklac98
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #173 Dátum: 11 jún 29, 13:29:48 » |
|
Hali. Az cuccoknál csak azt tudod eladni ami unboundos (ez vonatkozik az állatokra is, és a kövekre stb...). A pet skill lock pedig arra jó, hogy amikor már a pet kennelbe a peted eléri a maximális értéket a csíknál (amit ugy tudsz elérni, hogy eteted), egyik skillje nem fog eltűnni. Egyszerre csak 1 skillt lehet lock-olni. ÚGy lockolhatsz ha rá klikkel a skillre és ott van hogy lock,azt pedig leokézod. Bocs ha nem érted, de nem tudtam másképp leírni. Amugy ki hányas szeron játszik? Én a 7-sen vagyok 33-as de már unom a játékot 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 29, 13:31:17 írta oklac98 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Koni
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #174 Dátum: 11 jún 29, 16:17:16 » |
|
11 -es szerveren vagyok és kösz a helpet de mi az hogy ounbuldos vagy mi?  sajna nem vagyok túl jó azt se értem hogy értem el a 37 szintre:D meg hát ezek a kovácsolások se mennek nagyon:) de örülök hogy találtam egy ilyen oldalt:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
oklac98
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #175 Dátum: 11 jún 29, 16:35:12 » |
|
 A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.huA képből szerintem megérted hogy hol látod azt hogy mi unboundos vagy sem. Amúgy azért nem fejlődök, mert a cuccokra fordítok inkább nagyobb igényt  . Most a legbüszkébb a +5-ös frostbore dragonomra vagyok, és a kakashi +2-re (bár már lehetne +4 is ha sikerülne a plusszolása, mert ma is betörte), a többi cuccom az 3-4s-es, kövezve meg minden  Te hogy állsz a cuccok terén? Szerk.: Ha kicsi a kép,írj felrakom nagyobba.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 29, 16:36:01 írta oklac98 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Koni
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #176 Dátum: 11 jún 29, 18:59:00 » |
|
Így már értem! bár azt nem hogy mitől lesz valami eladható:D! A cuccokhoz gratulálok:) és így tovább nem tudok hogy az enyémek jók-e Pl: a Petem: egy 0 ás forest dragon most azt akarom feljebb húzni  már csak egy kell belőle:D a karim:egy 0 ás sasori:) na abból rosszabbul álok:S a fegyoim azok nem tudom hogy mitől s4 es meg ilyenek de Speddi Octagon hammer em van 90:110 attack power -el vagy mi:D vagy hát érted:D nem tudom hogy mire vagy kiváncsi:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vega
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #177 Dátum: 11 jún 30, 16:59:01 » |
|
én 11-esen meg 2-esen vagyok fenn.  de a transfer shopot hogy kell használni? meg hogy tudok szerezni enchantament talisman-t.?(nemtom jol irtam-e:D) amugy szerintem a vulture fledgling-et a legjobb fejleszteni mer annak van receptje:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
spongy
Újonc
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #178 Dátum: 11 júl 01, 09:10:55 » |
|
Köszi és bocs a sok hülye kérdésért de ez az első ilyen jellegű online játékom  Most megint az arénáról szeretnék kérdezni.Hogy Most az nagyon nagyon rossznak számít ha én arena ranking 34484-es vagyok  ??? Mert már azért erősödtem meg mimden de... hogyan lehet magassabb ranking-ot szerezni?Mert a barátaim is ilyen 1861-1383-masok akkor én mért vagyok ilyen lent??? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vega
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #179 Dátum: 11 júl 01, 17:43:29 » |
|
Hát az elég rossz...  Feljebb rankingolni csak úgy tudod magad, ha kinyírod az ellenfeleket (nem a duel-ba). Én most 2 óra alatt csomót letudtam győzni, mert Sasuke helyett Kakashi-t tettem be és hozzá combosabb fegyverem van:DD Így most 73-101-et sebzek 31-es szinten és 1.09 a Speed-em. Nem tudom ez jónak számít-e de duelba is szintemen mindenkit agyonalázok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|