25 ápr 05, 18:15:20 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 12 13 [14] 15 16 17
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Pockie Ninja (2 soros szabály!)  (Megtekintve 71883 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Kisponyi
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #195 Dátum: 11 szep 21, 19:45:42 »

azt tudom még esetleh ajánlani, hogy leszeded a mozillát/operát/google-t, gépet restartolod és újra felteszed, a szükséges flash pluginekkel együtt. Ha ez sem segít nemtudom mi lehet a gáz, esetleg, ha vmi screent tolnál az közelebb vinne megoldáshoz.
Naplózva
fusion3
Újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #196 Dátum: 11 szep 23, 14:01:03 »

Az én problémám megoldódott (magától), de lenne kérdésem: honnan lehet szerezni zodiac box-ot illetve Advanced Outfit Gift Pack-ot?

Az én problémám viszont nem oldódott meg: még mindig nem értem mit nem lehet felfogni a két soros szabályon?! A továbbiakban legyél kedves ezt a szabályt megpróbálni felfogni.

Moderátor
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 23, 14:28:26 írta Aes Sedai » Naplózva
Kisponyi
Újonc
*

« Válasz #197 Dátum: 11 szep 23, 16:12:16 »

Hali

Ha jól emlékszem, akkor a zodiac gift boxot vagy a lvl 30-as, vagy a lvl 40-es gift-ben kapod meg. Advanced outfit gift boxot pedig a külső területeken a slot machine-al lehet szerezni, ha a 3 figura SAKURA/NARUTO/SASUKE jön ki pörgetéskor. 2 egyforma figura esetén Elegeant Gift box jár, 3 egyforma esetén pedig OUTFIT Gift box.
Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #198 Dátum: 11 okt 20, 15:52:24 »

Én jelenleg az 1es szerveren vagyok, 54es karakterrel. Aki ezen a szerveren van szintén, annak mi a tapasztalata a Slot Machine-al? Nekem ma 30 leforgatott kör után sem adott fegyver, a saját szintemnek megfelelő maprészen... Enyhén irritálónak találom, hiszen a movement nekem is movement... Nevet

Kagylós-bejelizős event jól ki lett találva, összeszedem a 129et és bízom egy Aizen +16 (?) ban Nevet
Naplózva
mangekyou791123
Újonc
*

« Válasz #199 Dátum: 11 dec 28, 17:48:13 »

Üdv!

A 7-es szerveren egy 13+-os Narutom van és a szél faluban kezdtem.Jelenleg 40-es szintű vagyok és elég jók a statjaim de tűz,ninja eszközök,föld, és villám passzív képességeim vannak.A karakterem támadó/tank stílusú ezért likőrt, tűzgolyót, balzsamot, bombát, chidorit és villámpajzsot használok. Valamint van 1 +3-as 4 farkúm.Szerintetek érdemes újraszervezni a képességeimet egy free reset stone-nal (egy esetleges szél passzív képesség reményében), vagy hagyjam így?

Statok: HP:1304 Chakra:1372 Atk:185-211 Speed:1.32 GB:0 Def:439 Pierce:157 Block:116 Hit:193 Dodge:100 Crit: 69 Cons:0.
Naplózva
Kisponyi
Újonc
*

« Válasz #200 Dátum: 12 jan 07, 15:22:47 »

Statok
HP:1304->Kevés, próbáld meg növelni
Chakra:1372
Atk:185-211
Speed:1.32
GB:0->nagyon kevés, attacker tipusú karinak alap stat
Def:439->so-so, de ezen se ártana javítani
Pierce:157->nemkell
Block:116->maradhat
Hit:193-> nem fontos stat
Dodge:100->maradhat
Crit: 69->vagy növeld vagy nullázd, ennyi nemszámít semmit
Cons:0-> ez jó

Kicsit bővebben, GB(vagy Armor Break) egy nagyon aljas stat, ha elég magas(750+), közel duplázza a sebzésed bárkin.
HP kell, mert ugye 1.3k hp az édeskevés, speedstereknek van kb annyi.
Pierce/Hit stat nem olyan jelentős, hogy érdemes legyen vele foglalkozni.
Critical- viszont érdekes skill, ha elég magas, a támadásaid közel 100%-a critbe megy ami 2.5X-es sebzést jelent. Így ha GB-t nemis tudod növelni, ezzel kiválthatod azt.
A kövekből pedig, ha használsz, Strength-et és Stamina-t használj, de ne a %-os növelésű követ, mivel a BMV-je ennek a karinak jobban jön ki, ha azokat használod (pontot ad, nem %-ot).

Hirtelen ennyi.
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #201 Dátum: 12 jan 19, 20:32:08 »

Tudna nekem vki segíteni, hogy hogy lehet bijuukat szerezni? vagy már lekéstem? :O és hogy mit jelent pontosan a bloodline limit? azt hogyan lehet megszerezni, és mire jó? plusz milyen új eventek vannak? és milyen új karikat lehet megszerezni?
Naplózva
TheNineTails
ANBU újonc
*

« Válasz #202 Dátum: 12 jan 26, 11:05:56 »

Sziasztok.Jelenleg van egy 39-es Sage Naruto +0-ám amit leszeretnék cserélni/hozzá venni outfitet trade marketben de egyszerüen sosincs,ha meg van akkor azt irja ki hogy karbantartás alatt.Szerintetek mire cserélejm le?Sokszor dobott hollow ichigo-t,már simán lenne egy +5-ösöm de én maradi vok narutonál Nevet
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #203 Dátum: 12 jan 26, 12:23:46 »

Hát nem tudom, nekem van egy 50-es +7-es Unohanám nekem nagyon bejött, elég sok a hpje, meg erős is. Nem tudom, hogy a male karakterek közül kire érdemes, a másik karim egy aizen és az elég jó volt. Bár ha a naruto vonalon akarsz maradni, akkor nem tudok segíteni Nevet
Naplózva
TheNineTails
ANBU újonc
*

« Válasz #204 Dátum: 12 jan 28, 12:53:25 »

igazából nem pont ezen akkarok maradni mert egy kicsit ciki ha elver egy +4-es 3th hokage   Pojén .Mondjuk gondoltam arra hogy egy 4th Hokage vagy kakashi.Amúgy szerintetek mi arenaba a legjobb skill összeállitás? nekem:bomb,crystal balde,static field,creation rebirth,great strenght,dead demon comsuming seal,chidori
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #205 Dátum: 12 jan 30, 19:58:28 »

Nem tudná megmondani vki, hogy a +9-es Unohanámat hogy tudnám még hatékonyabbá tennI? milyen statokat érdemes fejleszteni, és milyen skilleket használjak? Az alap, hogy ő gyógyító szóval egy heal technika mindenképpen szükséges ( sztem).
Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #206 Dátum: 12 feb 16, 12:50:38 »

Hűű kicsit meghalt a téma. Lássuk csak: Jelenleg 83-as szinten vagyok az 1-es szerveren (lassan 84 Pirul ), 28-as Itachim volt (rakiban pihenget mostmár), de 15ös Hebi Sasukére cseréltem, gyorsabb, már most...   Ördögi Ráadásul bezúztam a record menübe 21 outfitet, az is dob jócskán.  Ördögi Noha a villám technikákkal hadilábon állok... de nem mintha illúziókat használtam volna.. ikszdé

Bloodline:vagy azt érdemes választani, amiből neked kevés van, vagy tovább erősíteni azt, ami már van.
Naplózva
gercsak_streak
Újonc
*

« Válasz #207 Dátum: 12 ápr 02, 05:41:31 »

Hey aizen!
meg mindig jatszol az 1-es serveren??
en 2-3 honapja kezdtem el jatszani es most vagyok lvl 77es:)
ha meg aktiv vagy akk jo lenne ismerni egy profibb magyar jatekost.
Meg ha van barki mas is a serveremen a szoljon nyugodtan.
Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #208 Dátum: 12 ápr 09, 15:24:09 »

Igen, még mindig nyomom, rendületlenül próbálok szinteket lépni, amihez a szülinapi event nagyban hozzásegít... legalább a nemköltősök is kaptak valamit. Mosolyog Perpill 88 vagyok kb... 2, max 3 nap és 89...
Őszintén szólva 1 valamit nem szeretek a játékban perpill, a Bloodline Limit DarkRed kategóriáját, ahhoz cuccot szerezni szinte lehetetlen... Ma kb 45 slotmachine után 3 db, mindezt 86os mapon... elkeserítő, értem én, hogy a 2. legjobb Bloodline-ok, de hogy ennyire ne jöjjenek az ITEM-ek hozzá... Iszonyat drágák, legalább 30ezer/db.. kell 600 összesen... (elvileg lesz DarkGold 90 fölöttieknek, legalábbis a havi ajándéklistán ott volt, hogy DarkGold, na annak az aránya és ára, fuh...) Remélem 91-es mapon majd jobb lesz a helyzet..
Többiek? Hogy haladtok a Bloodline-al? Remélem nem ilyen szerencsétlenül, mint én...
Naplózva
gercsak_streak
Újonc
*

« Válasz #209 Dátum: 12 ápr 09, 17:50:58 »

aizen mi a neved???
az enyem tamas most mar 81es vagyok, lassan 82:)
hat en egyenlore 3 narancs bloodline-t fogok befejezni kb 4 napon belul...
szereztem egy shunsuit es most mar +13as:))
adj a baratodnak, vagy ird meg a felhasznalo neved, aztan lassan kuldhetjuk egyutt mert behozlak mindjart:P
amugy free user vary?
Naplózva
Oldalak: 1 ... 12 13 [14] 15 16 17
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins