25 jún 06, 19:35:35 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 32
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Kuchiyose no Jutsu (Idézések)  (Megtekintve 137129 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Tomimaru-sama
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #255 Dátum: 08 dec 17, 22:28:38 »

Bocs, de ezt nem hagyhatom ki:

"...I. András királynak (1056-1060) ma is őrzött törvénybe idéző bronz billoga. Ez utóbbit a király nevében eljáró poroszoló igazolására használták: kis füleknél fogva nyakba akasztva viselték, s ha az ilyen pecséttel igazolt poroszló valakit bíróság elé idézett, mindenki tudta, hogy András király nevében jár el (idézőpecsét)."

Bertényi Iván: Pecséttan. In: A történelem segédtudományai. szerk.: Bertényi Iván. Bp., 2006. 243. p.

Ezek szerint már a magyar középkorban is ismerték a kuchiyose no jutsut. Szenzációs. >.<# Bocsi, de késő van.
Naplózva

Tomi is a good boy.
kakairuRULEZ
Jounin
*

lasse

« Válasz #256 Dátum: 08 dec 25, 18:36:50 »

Tudom, hogy a gama békát jelent, de minek használnak a nevük mellett egyes békák?
pl: Gamabunta, Gamakichi, Gamaken... Vannak olyanok, akik nem használják a gama szót, mint Fukasaku és Shimau.
Naplózva
narutofan 13
Gennin
*

« Válasz #257 Dátum: 08 dec 26, 12:02:15 »

én egy dolgot nem értek ebben az idéző cucosban naruto az életbe nem használja pedig tök hasznos gondoljatok bele chunin vizsgán aikor a kyubinak csak a chakrajat kapja meg de nem borul el az agya akor én a helyében fogtam volna megidézem gamabuntát és direkt ugy hogfy a feje felet teremjen be és a súly má mindent elintéz aztán sasuke elen is kyubi zik de nem hogy lehozná gamabuntát és 1 ütése a korházba küldené 1 hónapra hanem bunyozik és veszit
Naplózva
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #258 Dátum: 08 dec 26, 12:29:11 »

Lássuk csak ennek több oka is van:

-Mire megcsinálja a négy kézjelet plussz elharapja az ujját és a földre csap, bekap tíz shurikent xD
-Kyuubi módban elborult elmével nem fog ilyeneken gondolkozni
- Nincs rá garancia hogy milyen  Gamabunta kedve, segít vagy magasról le...
-Kishi nem szeret békákat rajzolni.
- Nem mindig van rá chakra
- Nem mindig van rá hely xD
Naplózva

Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #259 Dátum: 08 dec 26, 12:32:34 »

Mert túl sok chakrájába kerül az idézés, és irányítani se tudja... Ezzel azt hiszm megválaszoltam a kérdést, a többi már csak ráadás: A béka főnök nem kezeli főnökként Narutot... Max partnrként... Ráadásul kockázatos harcolni vele, mert Gamabuntha harc közben már a méretei miatt is lebontja a környéket..

Megelőztek, de ccsakazértis elküldöm... ikszdé
Naplózva
kakairuRULEZ
Jounin
*

lasse

« Válasz #260 Dátum: 08 dec 26, 12:35:26 »

- Nincs rá garancia hogy milyen  Gamabunta kedve, segít vagy magasról le...
-Kishi nem szeret békákat rajzolni.
- Nem mindig van rá chakra
- Nem mindig van rá hely xD

-Igen, Gamabuntának nem valami jó a modora. És persze, hogy letarolná az egész területet!
-Ha Kishi nem szeret békákat rajzolni, minek találta ki őket? ikszdé Szerintem tökjók a rajzolásuk, nem túl egyszerű, nem túl gyerekes, nem túl békakirályfis
-A megidézéshez valóban rengeteg csakra kell hozzá  Technikai KO
-hát, ha hatalmas vagy sok békát idéz meg, 2 lapot elpocsékol ezzel ikszdé, mint az első fejezetben, amikor a Kage Bunshint alkalmazta Naruto ikszdé
Naplózva
Kakashi-san
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #261 Dátum: 08 dec 26, 12:39:24 »

Igaz amit irtok de Naruto sztem nem vesz olyanokat figyelemben hogy milyen Gamabunta kedve,
chakrája g*ci sok van, és nem egy olyan helyzet volt ahol ideje is lett volna rá
(bár lehet hogy ezekkel csak  magamat győzködöm xD)
Naplózva

..........AZOKAT, AKIK A NINJA VILÁGBAN NEM KÖVETIK A SZABÁLYOKAT, SZEMÉTNEK HÍVJÁK..............AZOK, AKIK NEM TÖRŐDNEK A TÁRSAIKKAL,  ROSSZABBAK A SZEMÉTNÉL.
Adam-sensei
Gennin
*

« Válasz #262 Dátum: 08 dec 26, 23:11:03 »

gamabunta kedve ikszdé.... szerintem csak le szeretné gyakni azt a parasztott aki legyőzte Jiraiyát.... őt csak kedvelte 1 kicsit...meg nem hiszem h hagyná h pein elpusztítsa Konohát.
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #263 Dátum: 09 jan 02, 19:23:20 »

én egy dolgot nem értek ebben az idéző cucosban naruto az életbe nem használja pedig tök hasznos gondoljatok bele chunin vizsgán aikor a kyubinak csak a chakrajat kapja meg de nem borul el az agya akor én a helyében fogtam volna megidézem gamabuntát és direkt ugy hogfy a feje felet teremjen be és a súly má mindent elintéz aztán sasuke elen is kyubi zik de nem hogy lehozná gamabuntát és 1 ütése a korházba küldené 1 hónapra hanem bunyozik és veszit

Nem hiszem hogy Gamabunta kedve túlságosan is szerepet játszana, minden alkalommal harcolt amikor megidézték, csak már az elején úgy kezdi a dolgot hogy felvilágosíta az idézőjét arról hogy ki a főnök, és ezért nem merik kis csatákban megidézni..szerintem....
És amúgy meg szerintem az ilyen harcoknál Naruto dacból nem idézte meg őt, mert ez az ő csatája és nem hagyja másra a piszkos munkát
Naplózva
Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #264 Dátum: 09 jan 02, 20:19:31 »

hát ott naruto mondta, hogy későbbre tartogatja az "új jutsuját", gondolom nem akarta a legelső meccsen ellőni.
Naplózva
Oxygene
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #265 Dátum: 09 jan 04, 15:28:47 »

Észrevettem, hogy pár posttal ezelött MAndáról beszéltek..NEm jut eszembe ki az a manda, és mikor irányítja sasuke...NEm nagyon maradt meg bennem...

Manda az Orochimaru kígyója volt, az a nagy lila óriás kígyó akit megidézett a Sannin harcok alatt.
Spoiler
Sasuke meg a Mangában, a Deidara vs Sasuke harcok alatt idézte meg Manda-t, amikor elmenekült a Robbanás elől.
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 04, 15:37:16 írta Oxygene » Naplózva

"Aki megakar tenni valamit , az talál rá módot,aki nem, az talál kifogást..."
kakairuRULEZ
Jounin
*

lasse

« Válasz #266 Dátum: 09 jan 20, 19:21:46 »

Katsuyu, a csiga fiú vagy lány?  Hmm?
Naplózva
Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #267 Dátum: 09 jan 20, 19:35:35 »

a hangjából és tsunade személyiségéből ítélve nőstény, de haku után már semmi sem biztos Mosolyog
Naplózva
Shainingu
Chuunin
*

« Válasz #268 Dátum: 09 jan 20, 19:45:40 »

Én is úgy vélem hogy "nőstény" Nevet
Hát a hangjából ítélve, bár igaz Haku, de hát...
Amúgy nem akarom a férfiakat szidni vagy bár mi más, de valahogy nem tudom elképzelni, hogy egy gyógyító csiga fiú legyen, de már megint Haku-nál tartunk! Nevet
Naplózva

\\\"Amikor egy személynek van valami értékes, amit megvédjen…akkor válik igazán erőssé!\\\"
\\\"Do not be worried I have influence on you to protect you yet if I die.\\\"
Sevanna
VIP

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #269 Dátum: 09 jan 21, 11:26:02 »

A csiga hímnős állat tehát nem lehet nőstény.  Nevet Nyelvesít Ettől függetlenül én is nőként gondolok rá, mert női hangja volt plusz az angol feliratban mindig she volt, amikor beszéltek róla. Mondjuk pont a legutóbbi manga fejezetben többször is he volt és nagyon csodálkoztam rajta. Nem tudom a japán eredetiben mi lehetett, de vmit szerintem félre fordítottak.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 32
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins