kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
 |
« Válasz #225 Dátum: 08 júl 18, 21:48:15 » |
|
Nekem is megfordult a fejemben, hogyan kell előhívni a kiválasztott állatot. Pl. Jiraiya Gamakent idézte meg a Pein elleni csatában, mert annak tüskés botszerű fegyvere és tányérpajzsa volt. Lehet, hogy annyi csakrát kell összegyűjteni, amekkora az állat. Amikor Kakashi Pakkunt idézi, olyan érzésem van, hogy egy kicsi állathoz nem kell akkora csakra. Azt is hozzáfűzöm, hogy a megidézhető állatok világa elég érdekes lehet. Amikor Naruto a békákhoz került, meglepődtem, hogy pont olyan a világ, amilyennek képzeltem el! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #226 Dátum: 08 júl 18, 22:49:12 » |
|
Egy pöpett lestem, hogy Gamakichi mekkorát nőtt 2,5-3 év alatt. Már akkora mint egy ház. Előtte meg akkora volt, mint Fukasaku. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
valeshika
ANBU újonc
Nem elérhető
Shikamaru will be the best hokage
|
 |
« Válasz #227 Dátum: 08 júl 19, 07:08:18 » |
|
ja  lassan már őt is meg lehet idézni harcolni 
|
|
|
Naplózva
|
So troublesome....
|
|
|
zol96
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Shikamaru is the best!Shodaime Lustakage
|
 |
« Válasz #228 Dátum: 08 júl 19, 22:15:38 » |
|
Én inkább a dagi, sárga békára (Gamatischi?) lennék kíváncsi, vagy Gamabunta feleségére, mert ugye ha vanak gyerekei akkor feleségének vagy barátnőjének is lennie kell.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jocoo
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #229 Dátum: 08 júl 20, 00:13:42 » |
|
hát igen de pl Gamabunta is mekkora lett azért:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #230 Dátum: 08 júl 20, 00:38:19 » |
|
Ha azt nézük, hogy a feterja mekkora, hát gyorsan kell nőnie a gyeröknek. Eszi ám kását rendesen. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomimaru-sama
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #231 Dátum: 08 aug 14, 21:26:19 » |
|
Amikor Naruto nem tudta megállítani Sasukét a Végzet völgyében, Jiraiya egy nagy fehér varangy hátán toppant be hozzá a kórházkertbe. Talán ő lehetett Gamabunta felesége, de ez csak egy gyenge és alaptalan tipp. Akkor azért gondoltam úgy, mert odáig hasonló méretben csak 'buntát láttam. De valószínűleg Gamabunta sem lehetett sokkal nagyobb, mint Gamakichi, amikor Naruto megidézte őt. De így legalább érthető, hogy miért van olyan jó viszonyban Jiraiyaval. Még pár év, és Gamakichi is pipát szorongat, és katanát hord az oldalán, és arról kérdezi Narutot, hogy mit szólna egy kígyóbőr pénztárcához. 
|
|
|
Naplózva
|
Tomi is a good boy.
|
|
|
Kisame12
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #232 Dátum: 08 aug 17, 21:14:15 » |
|
Én is nagyon meglepődtem, először azt hittem, hogy Gamabunta az. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haruhy
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #233 Dátum: 08 aug 19, 18:48:53 » |
|
Persze, Gamabuta az és csak úgy pojénbol átfestette magát vagy mi? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rocklee
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #234 Dátum: 08 aug 19, 19:25:46 » |
|
gamakichi a mangában már akkora mint az apja
|
|
|
Naplózva
|
"Hermész madara a nevem, szárnyimat megettem, szelíd így lettem"
Mesterem: sani-chan
|
|
|
Kisame12
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #235 Dátum: 08 aug 19, 19:57:50 » |
|
miért ne festhette volna át magát "csak úgy pojénból"?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
 |
« Válasz #236 Dátum: 08 aug 19, 21:08:47 » |
|
TE ne szólj be a hugomnak...  Nem a legjobb a helyesírása...és persze...el tudod képzeni ahogy gamabunta fehérre festi magát? xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #237 Dátum: 08 aug 20, 12:01:23 » |
|
Nana... itt csak én (meg Cart-dono, meg Shiro-san) szólhatunk be. ^^
Amúgy pedig mit is kellene átfesteni? A manga fekete-fehér. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Avenger1992
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #238 Dátum: 08 aug 24, 13:11:54 » |
|
Nekem nagyon tetszett amikor Naruto megidézte Gamabuntát, csak azt sajnálom hogya Shippuudenben még egyszer se idézte meg, pedig jó lett volna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jocoo
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #239 Dátum: 08 aug 24, 18:53:53 » |
|
khömm Kimondta azt hogy gamakichi akkora mint Gamabunta?  :D:D:D:D.d röheeeej volt a monagában amikor elmentek Narutoért Gamabuntafején volt gamakichi  olyan sokat nem nött azért Gamabunta is 40-50 év alatt lett akkora amekkora most amugy Gamakichit akkor is lehet látni amokor naruto edz onnan is lehet látni hogy nem olyan nagy:)de azért nött egy kicsit:) Viszont remélem hamarosan lesz egy olyan harc amikor megidéz egy békát:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|