24 nov 30, 21:09:35 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 32
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Kuchiyose no Jutsu (Idézések)  (Megtekintve 120391 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
baska
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

alsógatyát kivűl hordo superhero

« Válasz #195 Dátum: 08 ápr 28, 20:40:13 »

nem vagyok biztos benne de szerintem a 3. magába zárta el oronak az erejének egy részét...vagy nem :'X
Naplózva
matrayzz
Chuunin
*

« Válasz #196 Dátum: 08 ápr 29, 12:19:12 »

Hát nem az erejének egy részét hanem a lelkének egy résézt pontosabban a kezeit, így nme tudott egy ideig jutsukat alkalmazni.
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #197 Dátum: 08 ápr 29, 21:08:42 »

Moderátor:
Ez itt off, irány a "Fuuinjutsu Shiki Fuujin és egyéb pecsételő technikák" témába.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #198 Dátum: 08 máj 02, 23:26:01 »

Áthelyezve a "Kuchiyose, Edo Tensei és egyéb tiltott jutsuk" c. témából:

Engem az érdekelne, hogy Temari idézésében (chuunin vizsga 2. rész, erdő, Tayuya ellen) milyen fajta állatot idéz meg? Olvastam már menyétet, görényt ( :sneaky: ), meg mindent, de én se nagyon tudom kitalálni, hogy milyen állat lehet  :'X

Az egy nagyon szép menyét 1 bazi nagy kaszával aprít  és fajin kis mellénye meg asszem a bal szeméán szemvédője van ... Nem görény , mert a görények 1 kicsik másképp nlznek ki , de hasonlóan ... na ezt jó megaszontam ... Amúgy nekem az a kedvenc idézésem meg a panda ...  Yóóóó Izé José...

Bocs utólag látom , hogy rossz topic ... A kyuchiyose név megtévesztő ...  Izé José... Izé José...

Hát igen, azért abban bíztam, hogy nem görény...először a húgom hülyített ezzel mindig...de aztán megmutattam neki, hogy miről is beszélek, azóta mikor mondja, mikor nem. De én is arra gondoltam, hogy menyét lesz, de azért megkérdeztem... :'X
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
gera
Gennin
*

« Válasz #199 Dátum: 08 jún 01, 19:01:34 »

ja de attól hogy egy kasát meglenget attól még nem kéne ilyen erős szélnek létrejönnie egyébként amikor a Gara tanítványát ellopják akkor is csak utcsónak veti be pedig addigra eléggé elverték Gondolkozik
Naplózva
jocoo
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #200 Dátum: 08 jún 07, 11:39:26 »

csöö
szerintem Temarinak az egy vidra:)
a másik nemhiszem hogy mindenkinek van idézö állata ahoz szerzödést kell velük kötni és nem minden jöttment kap esélyt az ilyesmire...szal nem mindenkinek van
És azt szeretném kérdezni hogy nem e tudtok valami olyan listárol ahová levan irva h milyen állatokat lehet megidézni ezeken kivül amikot láttunk már?
Matrayz: az nem idézö teknics az a Halálisten az egy lepecsételö jutsu...semmi köze az idézésnek 1ik példa rá hogy nem ugy idézik meg hogy Kuchiyose no Jutsu Mosolyog
Jah meg hogy szerintem Naruto is többet tud megidézni sztem 2 minimum megtud Gamakicsit meg a testvérét azt a sárga dagit:D(me azok végülis már felnöttek ök is)már alig várom hogy Naruto megidézze valamelyiküket:D tök állat lesz
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 07, 11:50:23 írta jocoo » Naplózva
warmerh
Kezdő Jounin
*

« Válasz #201 Dátum: 08 jún 07, 13:41:59 »

Egy kérdés. hol tartasz te a Naruto-ba? Mert hogy nem 2-őt tud Naruto hanem annyit amennyit bír, és eddig tőle 3-at láthattunk, Gamakichi-t a dagit meg Gamabunta-t.
Naplózva

Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul.
Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
jocoo
Chuunin
*

« Válasz #202 Dátum: 08 jún 07, 15:05:13 »

xDDDDDDD
olvasd már el még1szer pls
én azt irtam hogy 1szerre de öket 1enként idézte meg... én arra utalok mint a kagebunsinra  hogy sokat csinálni 1zerre vágod? szal hogy letud e hozni 500 békát ppéldául...tudom hogy eddig kiket idézett meg..
Naplózva
kakairuRULEZ
Jounin
*

lasse

« Válasz #203 Dátum: 08 jún 07, 18:51:14 »

500 békát???  Nevet Ennyi hatalmas béka elfoglalná az egész bolygót!
Inkább 500 ebihalat idézzen meg  Nevet
Naplózva
jocoo
Chuunin
*

« Válasz #204 Dátum: 08 jún 07, 22:14:04 »

mért? például amit Jiraya megidézett az nem volt nagy amikor Kisame és itachi elakarták vinni Narutot a szállodábol akkor ilyen közepes békát csinált és az is elég keményen nézett ki ..xD olyanokra gondoltam nem Gamabuntára:D:D
Naplózva
warmerh
Kezdő Jounin
*

« Válasz #205 Dátum: 08 jún 07, 22:31:23 »

Bocs jocoo csak tudod kicsit nehéz úgy olvasni hogy minden második szavad számmal kezdődik Szomorú Hát igen manapság már írni sem úgy tanítanak ahogy régen. Amúgy meg nem tudom pontosan de nem biztos hogy a Kage Bushin-al összejönne-e a dolog mivel kétszer ugyanazt megidézni egy másik dimenzióból nem lehet, és nem tudom hány fajta béka létezik Mosolyog Amúgy amikor Ero-Sennin először találkozott Naruto-val akkor is egy közepes(ami akkor is eszméletlen nagy) békát idézett, amivel lenyomta Ebisu-t Pontosan
Naplózva

Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul.
Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
Fuji Taka
Gennin
*

« Válasz #206 Dátum: 08 jún 08, 18:00:09 »

Érdekes, hogy hol élnek a békák. Meg néha eltöprengek ilyeneken, hogy naruto harcol és idézi pl a Gamakichit és lehet, hogy éppen ebédel. És ebéd közben telizi el! Nevet Érdekes.
Naplózva

Zsolti
Shinichi
Jounin
*

His royal highness

« Válasz #207 Dátum: 08 jún 08, 18:02:39 »

Szerintem egy párhuzamos dimenzióban,ami csak az övéké
Naplózva
kakairuRULEZ
Jounin
*

lasse

« Válasz #208 Dátum: 08 jún 08, 18:09:17 »

Érdekes, hogy hol élnek a békák. Meg néha eltöprengek ilyeneken, hogy naruto harcol és idézi pl a Gamakichit és lehet, hogy éppen ebédel. És ebéd közben telizi el! Nevet Érdekes.

A megidézhető állatok tekercsvilágát úgy képzelem el, hogy olyan, mint a Naruto világa város vagy falu nélkül. Olyan
helyeken élnek, ahol tudnak alkalmazkodni, mint pl. a békák világa tópartos. És van ott fürdőház is  Nevet Nevet
Nekem inkább az a fura, hogy ha valamelyik állatot hívják elő tévedésből, akkor azok másképp állítják a megidézést.
Pl. Gamabunta kérdezte Kamakichitől, hogy mit keres idekint? azt felelte a fia, hogy unatkozott és izgalomra vágyott.
Naplózva
jocoo
Chuunin
*

« Válasz #209 Dátum: 08 jún 08, 18:12:48 »

Ez a másik msot például egy idézésnél gondolnia kell rá hogy kit idéz meg mert most ha olyan sok béka létezik akkor honnan tudják hogy kit fognak megidézni?Nevet ezis érdekes
Szerintem amnugy Gamakichi az harcos béka lett kardal emg mindennel az öcsce a sárga dagi az sztem genjutsus meg ninjutus szal nem ilyen közel harc típus e aztán lehet nem igy van:)
Naplózva
Oldalak: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 32
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins