kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #210 Dátum: 08 jún 08, 18:17:30 » |
|
A sárga dagi békának biztos olyan hasonló technikái vannak, mint Choujinak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #211 Dátum: 08 jún 09, 19:26:04 » |
|
... Nekem inkább az a fura, hogy ha valamelyik állatot hívják elő tévedésből, akkor azok másképp állítják a megidézést. Pl. Gamabunta kérdezte Kamakichitől, hogy mit keres idekint? azt felelte a fia, hogy unatkozott és izgalomra vágyott.
Szerintem ott csak kamuzott, mert tudta, hogy a faternek elég rossz modora van.^^ Ill. valszeg szimpatizált Narutóval (Több száz klónos támadás ) és segíteni akart neki. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #212 Dátum: 08 jún 09, 20:33:32 » |
|
ogen a dagit én is choji teknikáival párosítom és gamakichi pedig olyan fater féle csak kicsiben és hogy hol élnek hát a különböző idézhető állatok ha egy dimenzíóban lnek biztos van valami határszerü izé mert pl orochimaru nagy kígyója (nem tom hogy hívják asszem mamba vagy ilyesmi de lehet höhy tök má ) és gamabunta nem nagyon birták egymást
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
AVENGER
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #213 Dátum: 08 jún 11, 20:43:46 » |
|
Én szerintem a legjobb kuchiyose a kígyó vagyis manda
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jocoo
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #214 Dátum: 08 jún 17, 23:44:07 » |
|
Hát nem tom biztos hogy egy másik dimenzióba a másik szerintem nem találomra jönnek elö vagyis elő néhány idézésre persze igen de aztán kialakul közztük egy ilyen kötelék szerűség mint például Gamakichi és naruto között mert mindig gamakichit és a dagit idézi meg naruto pedig nem hiszem hogy csak az a 2 kicsi béka van monyuk lehet ez hüleség mivel nem sokan idéznek békát vagyis 2en Jiraya meg Naruto... szal akkor lehet nincsen olyan sok béka passz ezt sem tugyuk meg sztem soha hogy melyik idézhetö állatbol menniy van:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Son111
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #215 Dátum: 08 jún 20, 22:23:31 » |
|
a legjobb idézés amit uchiha madara csinált,megidézte a 9farkút az a legjobb idézés
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jocoo
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #216 Dátum: 08 jún 21, 15:37:56 » |
|
xD szerintem az nemidézett semmit lol:D csak irányította te miröl beszélsz?a 9 démon az idök keztetétöl élnek mindig is voltak nem kellet öket megidézni ö csak a sharingannal irányitotta állitolag (ha ö volt)konohára
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Uchiha Sasuke14
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #217 Dátum: 08 jún 21, 21:30:06 » |
|
Madara nem irányította a Kyuubit ö csak szövettszéget kötött vele h adja neki oda egy kis erejét.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #218 Dátum: 08 jún 22, 11:18:24 » |
|
Bocs, de az sem igaz... ^^" Egyrészt azért, mert a Tengu-elméletből való, másrészt pedig a manga már taglalta a témát. ^^
Spoiler veszély! Madara, Itachi és Tobi elmondása szerint, az örökös Mangekyou Sharingannal irányította a Kyuubit.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
zol96
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Shikamaru is the best!Shodaime Lustakage
|
|
« Válasz #219 Dátum: 08 júl 16, 16:11:02 » |
|
Jiraya azt mondta,hogy ez egy teleportáló technika és valami hegyet is említettek, de a nevét már nem tudom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #220 Dátum: 08 júl 16, 18:22:27 » |
|
Mint tudjuk, hogy Gamabuntának nem valami jó a természete. Vajon Minatóval is ugyanúgy viselkedett, mint Narutóval az első megidézéskor? :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lovasandika
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #221 Dátum: 08 júl 16, 18:30:58 » |
|
Amikor vérrel kell írni...az fájhat beleharapni a saját ujjunkba
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #222 Dátum: 08 júl 16, 20:37:52 » |
|
Próbáld ki Amúgy meg Gamabunta mondta hogy a negyedik óta senki nem mert felmászni a fejére, úgyhogy gondolom ugyanaz volt az volt vele is mint Naruto-val.
|
|
|
Naplózva
|
Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul. Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
|
|
|
valeshika
ANBU újonc
Nem elérhető
Shikamaru will be the best hokage
|
|
« Válasz #223 Dátum: 08 júl 16, 20:45:32 » |
|
mondjuk tayuya idézése se rossz amikor kijön a szájukból az a chakra szörny mivel akkor áttudnak haladi akármi.. csak shikamaru kage manéja tudta legyőzni mert ő is különleges chakrát állít elő, tehát még a nagy békát is leütnék mivel átmennek a támadásain különben van sárkány idézés!!! csak a másolatát láthattuk az egyik fillerben(aki minden jutsut lemásolt csak szarabbul, már írtam erről) ő is sárkány idézsét használt de csak vetítve voltak de valaki használhatja már ezt az idézsét mert másolta nekem egy farkas idézés lenne jó (kiba anyjáéhoz hasonló) de sokkal gyorsabb az övétől az ellenfelet letámadná én pedig mesziről elintézném(mondjuk szellem alakban menne a farkas, mint tayuya bábjai) és akkor egy tüz jutsut is használhatnék ami ámtegy rajta de az ellen is megahl
|
|
|
Naplózva
|
So troublesome....
|
|
|
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #224 Dátum: 08 júl 18, 14:19:58 » |
|
Szerintem, hogy mit idéz meg az ember (pl:Naruto melyik békát) az csak a tapasztalattól függ. Mert még Naruto csak véletlen szerüen idéz és lesz ami lesz, addig Jiraya tudta, hogy melyik békát fogja idézni, csak kell hozzá rutin, de lehet, hogy Jiraya is csak azét tudta mert járt a Békák földjén és ott kapott valmi tippet. De majd szerintem nemsokára kiderül ez is.
|
|
|
Naplózva
|
Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni. De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni. by Makarov mester (Fairy Tail)
|
|
|
|