Valószínűleg az utolsó hsz a Csillám vs Me témábanSlane tökéletesen megfogalmazta...baromira nem arról beszélsz, amiről én beszéltem, mégis engem hozol fel példának. Menjünk szépen sorba
Ez a hozzászólás baromi nagy káosz. Nem azért, mert értelmi fogyatékos vagyok, nem is azért, mert nem tudom a mondatrészeket értelmezni, mint a későbbiekben látni fogod, ezt megtettem. Miért káosz? Mert nehézséget okoz a megértése és több helyen ellentmond magának.
No. 1 Én és a véleményed Most is, és korábban is írtad, hogy lesz*rod a véleményem...finoman, nőiesen. Amaz és ez a hozzászólás a bizonyítéka, hogy ez nincs így. Ha ezt magyaráznom kell, úgy Chris szavaival élek: "Ülj le, egyes!"
No. 2. élettapasztalatElőször is leírod, hogy nem a kor kérdést akarod feszegetni, majd mégis belemész. Két egymást követő mondatot ellentmond egymásnak.
De meséld már el nekem, hogy honnan a büdös francból tudod, hogy
én mennyi mindent éltem meg? Dobálózol itt a személyes életeddel, hogy aztán
én nem tudhatom, hogy te mennyi mindenen mentél keresztül,
mikor neked úgyszintén fogalmad sincs erről. Egyszer sem tettem még csak célzást sem arra, hogy mi mindent éltél át, mivel fogalmam sincs, minden gondolatom az
itteni megnyilvánulásaiddal voltak kapcsolatban, ezzel szemben te már a való életre akarod kivetíteni a dolgot
No. 3. baromságnak titulálni valamit Tessék rendesen elolvasni azt, amit írok, majd utána értelmezd is. Ha ezek után ugyanerre a következtetésre jutsz, úgy "Ülj le, egyes!"
No. 4 mindent jobban tudokamikbe belekötöttem, azok
tények voltak. Ha te ezekről nem tudsz, úgy igen, ezt jobban tudom nálad. Ha ezeket a
tényeket ismered, úgy nincs értelme ilyenekről beszélni. És ha most komolyan arra gondolsz, amikor nem értékeltem úgymond a tézisedet, miszerint "mindennek van ellentettje" , akkor tessék
ezt is még egyszer elolvasni. Magáról a tézisről egy szót nem mondtam, nem becsültem le, nem magasztaltam az egekig, ellenben megjegyeztem, hogy ez így szép és jó, de
nem fejted ki, hogy miért. Márpedig ennek a topicnak ez lenne a célja, így nem sokat ér a hozzászólásod. Amennyiben átolvasás után megint a fent leírt következtetésre jutsz, úgy: "ülj le, egyes!"
No. 5. Ritka, mint korrektorEgyedül a te hozzászólásodba -használjunk egy csúnya kifejezést- kötöttem bele. Miért? Mert jöttél és leírtad a véleményemre, hogy értelmetlen okfejtés, és tetted ezt
értelmetlen szövegformálással. Hogy később mi volt a problémám, mikbe kötöttem bele, azt fentebb, illetve már korábban leírtam. Amennyiben úgy gondolod ezek után is, hogy a mondanivalóddal volt a gond, úgy: "Ülj le, egyes!" .
No. 6. más nem tartotta hülyeségnekOMG, nyilván nem, mert élőszóban visszakérdezett, hogy "Oszt' mé?" , és te
kifejtetted neki. Itt viszont, ahol a tézisnek együtt kell járnia a kifejtéssel, ez
nem történt meg.
No. 7. valamit nem értek, akkor jönnek a megjegyzésekRengeteg dolog van, amit nem értek. Nem értem pl. azt, hogy a világegyetem kezdetén, hogy tudott az egész mindenség egy pontba sűrűsödni. Ez elég irreális nem? Mégsem kezdtem el cseszegetni senkit sem, aki ezzel kapcsolatban beszélt. Vagy egy másik dolog az, hogy az űr végtelen és folyamatosan tágul. Ez elméletileg már önmagában paradoxon, hiszen, ha valaminek nincs vége, hogy tágul? De ezekbe a kérdésekbe nem mennék bele, mert mi most nem erről beszélünk, csupán példának hoztam fel őket.
Ha ezek után még mindig azt állítod, hogy én a számomra ismeretlen/megfejthetetlen dolgokra megjegyzésekkel reagálok, úgy: "Ülj le, egyes!"
No. 8. második bekezdés eleje, második felvonásFelépítesz egy logikai menetet, ami tulajdonképpen alapjaiban dől meg (lsd.
No. 5.)
Egy szóval sem bíráltam azt amit írsz, hanem azt bíráltam,
ahogyan írod azt. Kb 6x-ra írom le, és nem hiszem, hogy sokat tévednék...
No. 9. Ritka "okosságainak" alapjaMeséld már el, hogy milyen elméletet alapoztam a
nálad leírt idézetekre?

Komoly kétségeim támadtak a felől, hogy
értelmezed -e, amit olvasol és egyre inkább kezdem azt hinni, hogy nem. Teljesen
másról írtam a nálad idézett szövegben és teljesen
más egy általam kifejtett okfejtés. Látsz itt párat, olvasd el.
Ha ezek után ismét erre a következtetésre jutsz, úgy: "Ülj le, egyes!"
A dolog tényleg szánalmassá vált, nem itt, kb. már a 2. körnél.
Nem baj, a minap a magam bőrén tapasztaltam, hogy tényleg vannak olyan emberek, akiknek mondhatsz akármit, állhatsz elő nekik bármiylen logikus okfejtéssel, egyszerűen nem jut el hozzájuk az információ. Élik a saját kis életüket, függetlenítve magukat -legalábbis próbálják- e világ szabályaitól. Tényleg fölösleges a további vita
-------------------------------------------------------------
Zemori:Amikről szó esett és Slane, avagy más egyértelműen állást foglalt egy vélemény mellett, nos, azok tények voltak. Nem véletlenül kérdeztem
véleményeket, gondolatokat és nem konkrét igazságot. Kérlek idézz nekem olyat, ahol én, slane, vagy akárki más ilyen "okoskodó" földbe döngölte volna a másik nézeteit, hogy márpedig ez nem így van (szubjektív dolgokra értendő természetesen)
Egy ilyet fogsz találni és én ott az általánosításra értettem. Bár konkrét véleményt nem formáltam, csupán tömören egyetértettem Seed-el, aki leírta vkifejtve véleményét