Hanii,az én apukám is ilyen...
Bár nyáron szinte minden este elmegy bicajozni,amiért meg kell dicsérjem!Ő legalább szeret.
Apának nincs különösebb hobbija,egész nap a műhelyben ül,és ékszereket gyárt,meg javít.Sokan mondják:de jó,az apukád ékszerész!:) Ráadásul egy utcában a munkahelye mag a z általános sulim.Igaz ott már végeztem (sajna)
de a gimi első évében az azzal szembe levő épületbe fogok járni....
Így még az úton se kell átmnejek,ha meg akarom látogatni aput
Egyébként Hanii,hogy válaszoljak a japán órás kérdésedre,van nálunk egy magánsuli,ahová a tesóm is jár,és azt félig japánokkal alapították,így mindenféle rendezvényt is tartanak,meg a tanulók órán is kapnak a japán kultúrából( pl. ORIGAMI!Ejj én sose értettem hozzá
,csak a rajzoláshoz,bár mostanában festegetni is próbálok...) meg tanulják a nyelvet is.A húgom nem,mert 1: nem is muszáj,2: szegényem még az angollal se bír,és rossz tanuló.
Én pedig az ő japán tanárnőjükhöz járok külön órákra, 2 másik lánnyal együtt,akik együtt kezdték 2 éve,szal én még buta vagyok hozzájuk képest...Így néha egyedül is megyek.
Egyébként:MOSOGATÁS.
Nekünk hálleluja van mosogatógépünk.De a nagyinál nincs,ezért meg kell csinálni.Gusztustallanak tartom,bár szerintem a WC pucolásnál nem lehet rosszabb,igaz azt nem én szoktam csinálni
.Bár azt is csak meg lehet szokni.
Lucy-chan: jajj én se tudok vasalni.Én amúgy is mindentől félek,ami forró,ráadásul anyám előbb nyírna ki,semhogy hagyna próbálkozni,mert nincs türelme várni rám...
Én legjobban porszívózni imádok,söpörni,meg felmosni.
Olyan mintha táncolnom kéne közben
.Van hogy szoktam is! Vicces.
Ja meg az ablakpucolás is jó...Imádom a spriccelő hangot,mert akkor a nyár meg a slag jut eszembe.Mennyit locsoljuk a virágokat minden nyáron vele! Meg apa a kocsit
De azért ami mégiscsak a legjobb,az a sütés-főzés! Egyedül igaz nem merek,de még mindig jobb felügyelettel gyakorolni,mintha felégetném a konyhát
(volt egy esetem a sárgaborsó főzelékkel
)