Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4725 Dátum: 11 jún 18, 20:55:55 » |
|
Nekünk idén fel kellett mondani a himnuszt, és szösz ment a torkomba a közepén, kiköhögtem, ezen köröttem röhögtem, én meg rajtuk, és azt a versszakot 4x indítottam el, mert nem bírtam abbahagyni a röhögést. Néha tényleg van am röhögőgörcsöm, mindegy, hogy épp himnuszt mondok, vagy felelek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4726 Dátum: 11 jún 18, 21:00:16 » |
|
És chiyo nagyit pont nem szinkronizálta le? Am vicces lehetett tényleg . Csk idézek Hidantól párat: "A k*rva anyádat" "A k*rva anyádat" "A k*rva anyádat" "A k*rva anyádat" Ja és a kedvencem: "Mi a f*szért világítasz ba*dki?"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #4727 Dátum: 11 jún 18, 21:04:02 » |
|
Helyzetjelentés: reggelire és ebédre megettem 1-1 konzerv chilis babot és most repkednek a galambok. Következtetés: dohányzás és nyílt láng használata szigorúan tilos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4728 Dátum: 11 jún 18, 21:06:17 » |
|
Hát gyerekek, ha én hétfőn átmegyek, mindenki strébrezzen le!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #4729 Dátum: 11 jún 18, 21:09:42 » |
|
Hát gyerekek, ha én hétfőn átmegyek, mindenki strébrezzen le!
Nekem hétfőre már csak 3,5 tétel van vissza a 26 beugró mellé, amik amúgyis benne vannak a tételekben. Csak átmegyek, ha meg nem, akkor szerdán.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4730 Dátum: 11 jún 18, 21:11:20 » |
|
Nekem még 52 beugróm van és az egész féléves anyag, amit heti 3 órában darált le a tanár...és aminek a második felén bent se voltam... xD Szerintem nyertem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #4731 Dátum: 11 jún 18, 21:12:29 » |
|
Hétfő után lesz még vizsgaidőpont a tárgyból?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4732 Dátum: 11 jún 18, 21:14:28 » |
|
Nincs. 22.-én mi zárjuk a vizsgaidőszakot. Hát nem vicces, hogy nekünk 2 héttel rövidebb a vizsgaidőszakunk, mint pl az ELTE-nek... Vegyipari géptanból is az utolsó időpontra mentem el...megvágtak rajta...mint az évfolyam 3/4-ét....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #4733 Dátum: 11 jún 18, 21:16:03 » |
|
Én mindig úgy megyek, hogy az első időpontom után is legyen még 1-2 lehetőségem számot adni tudásomról.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4734 Dátum: 11 jún 18, 21:20:49 » |
|
Én is így terveztem, aztán megláttam a vizsgaidőpontokat. Az írásbeli vizsgák, mindig ugyan azon a napon voltak, matekból, mechanikából és vegyipari géptanból is. Én elmentem matekra vizsgázni, meg fizikára. Azok meglettek, de így a vegygépre nem maradt javítási lehetőség. Most meg, lusta voltam, így nem tanultam, de hamarabb se tudtam volna elmenni fizikai kémiából...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4735 Dátum: 11 jún 18, 21:21:11 » |
|
Azért tesóm is elég pro rajzos. Nem kell őt se félteni. De szokta néha mesélni mekkora idióta az a nő...
BIGes rajtanár téma és énis bár értéktelenül de hozzátok szólni szóval egyszer már láttam bár nem ezt akartam hanerm ugye párom is odajárt és ő rá is mondható h elég jó rajzos xD szal ő mindig egy pasi képző tanárról mesélt akihez szakkörre járt a suliba (elvileg Tüdi is járt) állítólag ő igfen jóarc csak elég szórakozott
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4736 Dátum: 11 jún 18, 21:22:02 » |
|
Ötletem sincs miről beszélsz Noemi...de biztos igazad van... xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #4737 Dátum: 11 jún 18, 21:27:50 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4738 Dátum: 11 jún 18, 21:28:41 » |
|
Lennél szíves Noemi...meg jó lenne, ha mondjuk magyarul is lenne...
Szia Pötyi! Mint láthatod vagyunk. Amúgy a jelen lévőket közvetlen a hsz-ek felett lévő sávban lehet olvasni. Hova ment a 3. hsz-ed? Mert azt még nem tudom...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pötyi
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #4739 Dátum: 11 jún 18, 21:32:13 » |
|
Köszi Csizidani. Amúgy írtam, hogy vannak egyéb dolgaim is, de most épp este van, és lazulok, gondoltam írok, ide hátha fent van valaki és tudok dumálni egy jót. Morita a 3. hsz-em az én topicban van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|