Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4695 Dátum: 11 jún 18, 10:02:25 » |
|
Azért tesóm is elég pro rajzos. Nem kell őt se félteni. De szokta néha mesélni mekkora idióta az a nő... A másik tesóm viszont nem hiszem, hogy ismered. Te szerintem pont akkor voltál 9.-es mikor ő végzett. Dávid. Ő meg angol tagozatos volt.
smadav én még a nyelvet se értem, miről beszélsz... az sp3-ról max az sp3 hibridizáció jut eszembe
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4696 Dátum: 11 jún 18, 10:07:51 » |
|
samdav szerintem lehet... Ritus: samdav a Windows XP szervízpack 3-ra gondolt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4697 Dátum: 11 jún 18, 10:11:25 » |
|
Oh...olyan jó, ha valaki ért a gépekhez. Annyira irigylem azokat az embereket...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4698 Dátum: 11 jún 18, 10:11:47 » |
|
Őt nem, de együtt ballagott a nővéremmel, csak a te tesód már 13. os volt a nyelv miatt. Nah miket meg nem tud az ember Ennyi bihari fan van, akkor lehetne egyszer debrecenben is con
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #4699 Dátum: 11 jún 18, 10:52:20 » |
|
Jaja, Gabesz jól mondod, szervízpack 3, csak rövidítettem talán megpróbálom ma
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #4700 Dátum: 11 jún 18, 10:53:03 » |
|
Vasárnap még esni fog az eső azt mondta a kedves időjárás jelentő. De az OMSZ-en meg tudod nézni simán az előre jelzést... miközben ide írsz 2perc alatt elolvasod mit írnak ás máris mindent tudsz. Nem tudom miért érzem most úgy, hogy e nélkül a Fórum nélkül már nem tudom elképzelni az életem? Függő lettél Masashi, el kell fogadnod... Sok emberrel megesik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #4701 Dátum: 11 jún 18, 10:58:51 » |
|
Ma volt a ballagásom, ma tök jó kaja van így, plusz megkaptam a laptopot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4702 Dátum: 11 jún 18, 11:06:54 » |
|
Amúgy én már az ilyen netes izékben nem hiszek mert rengetegszer csalódtunk bennük.^^ Ne aggódj emiatt. Én 2007-ben regisztráltam fel és sok emberrel akit itt ismertem meg mai napig rendszeresen találkozok. Lásd Noemimi...vele most lettünk 3 évesek...vagyis május 11.-én. Onnan számoljuk, mikor először találkoztunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #4703 Dátum: 11 jún 18, 11:09:31 » |
|
Netes izéken mit értesz? Netes barátság vagy mi? Ha találkoztok és össze jártok mint itt oly sokan, akkor nem lesz egy oylan szokásos csak fórumos és msn-en "barátság". Gratulálok Manesz a laptophoz. Hm, nálunk volt e kaja a ballagáson anno? Talán vinnünk kellett sütit >_< Arra viszont emlékszem hogy kaptunk egy CD válogatást az osztályfőnökünktől, ami még meg van valahol a polcon. Meg sírt is, írt nekünk egy búcsú szöveget és csak mi, az osztálya voltunk az osztályban semmi szülök akkor még, és a szöveg olvasása közben át kellett adnia egy osztálytársamnak a szövegét, hogy ő olvassa fel helyette.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #4704 Dátum: 11 jún 18, 11:14:56 » |
|
Grat Manesz, nekem az érettségi sikerült és lemehetek így Velencei-tóra
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #4705 Dátum: 11 jún 18, 11:20:41 » |
|
De hát az OMSZ az az országos meteorológiai szolgálat. A tv-ben is az időjárás jelentők innen veszik az adatokat, mindig kis betűvel oda van írva hogy OMSZ adat...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Han-Joe
Chuunin
Nem elérhető
Hivatásos fórumleső xD
|
|
« Válasz #4706 Dátum: 11 jún 18, 12:23:07 » |
|
Jó regg... izé napot! megkaptam a laptopot Üdv a klubban Netes izékről meg: nekem meg jó sok barátom van onnan mind a mai napig, Ritus a tanú rá Netről meg csak akkor nézek időjárást, vagy ha megkérnek rá, vagy ha épp kedvem van.
|
|
|
Naplózva
|
Aysee kutyája^^ | A világ egyetlen és igazi kedvesköcsögje | NHFK Tag és Mottókitaláló^^ | Idegbeteg álmodozó
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4707 Dátum: 11 jún 18, 12:34:39 » |
|
De am a koponyeg.hu egészen jó. És nyelvet (angol) én pl egy MMOban tanutam meg, és suliban már mindent tudtam ösztönösen a nyelvtanban eddig, csak szavakat kellett tanulni néha. És a középfok is sikerült
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4709 Dátum: 11 jún 18, 16:59:11 » |
|
Morita.. Fécen láttam hogy belinkelted ezt a videót... Megható... Én 2 hét múlva megyek egy 2 hónapos külföldi munkára, ha minden igaz, és elgondoltatott ez a videó, hogy milyen jó, hogy nincs barátnőm, nincs gyerek... Azért az a 2 hónap, a katonák esetében fél év, 1 év, elég sok idő a szeretteid nélkül... Nem kell katonának lenni ahhoz, hogy hónapokig messze legyél a családodtól.. Van olyan 15 éves lány ismerősöm, aki csak pár napra látja az apukáját egy évben, mert állandóan 2-3 hónapos turnusokban külföldön dolgozik.. A kislány nagyon rosszul viseli a dolgot... Azt látja, hogy a barátai apucival anyucival együtt ünnepelnek, teljes a család, ő meg kimarad a családi dolgokból, sokszor egyedül ünnepel... Ha nekem lenne családom, nem vállalnák be ilyen sokáig tartó távollétet a szeretteimtől, akármennyi pénzről is van szó...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|