Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4755 Dátum: 11 jún 19, 08:25:55 » |
|
Hát elaludni nekem is úgy másfél két órára rúg általában... De nem akarok rá semmit se szedni. Épp elégszer voltam már teletömve gyógyszerekkel...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Beatreex
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
"Én önmagamban egy fordított dimenzió vagyok."
|
|
« Válasz #4756 Dátum: 11 jún 19, 08:38:56 » |
|
Heh, én ha lefekszem aludni, akkor átlagban úgy 2 perc múlva már alszok is Nálam a "nem tudok elaludni" azt jelenti, hogy már vagy 10 perce forgolódok Mindig is jó alvókám volt, akkor is nyugodtan végigalszom az éjszakát ha nyitva az ablak, a vonatok itt zakatolnak meg dudálnak majdnem az ablak alatt, a madarak csipognak, a kutyák ugatnak, valamint a szomszéd gyerekek üvöltöznek Bár ennek az a hátránya, hogy általában nem ébredek fel az ébresztőre, szóval vagy nagyon hangosan beállítom az órát, vagy a mobilomat odateszem a párnám mellé. Bár ma este nem lesz olyan nyugodt éjszakám Holnap megyek szóbelizni angolból és infóból. Hülye infó tételek kidolgozásával csak csütörtökön végeztem, szóval azóta tanulóüzemmódra vagyok állítva...
|
|
|
Naplózva
|
"Az emberek könnyebben bocsátanak meg annak, aki téved, mint annak, akinek igaza van." Joanne Kathleen Rowling
"My dad always says be nice to the people on the way up because you’ll need them on the way down." Colin Morgan
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #4757 Dátum: 11 jún 19, 08:42:01 » |
|
Én flekszszóra ébredtem... De kár h lusta voltam este fogni egy hentesbárdot és felmenni a pepita discóba... Fluortomi lépett fel... Am MOST Masashi nem mond igazat... Amit a fórumon ismertetett szinte a nőnemű klónom... Mellesleg nyáron az átlag ébredési idő: Hajnalidélutánfélnégy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4758 Dátum: 11 jún 19, 08:42:43 » |
|
Én lefekszek, és egy negyed óráig nem tok elaludni, mert vmin mindig gondolkozok, ha akarom, ha nem Am én óra nélkül is fel tok kelni pontban hajnali négykor. És direkt. Nem szoktam fáradt lenni, inkább unatkozom. Lehet el kéne kezdenem futni hajnalban. Olyankor úgysincs kint senki, és hasznos is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4759 Dátum: 11 jún 19, 08:50:21 » |
|
Sétáltam kint. Elszívtam el szál cigit. Nagyon ritkán dohányzom, de most a gyomromra kellett valami. Most lehet hülyén hangzik, de tényleg használ. A Nikotin ugye egy idegméreg, ami nyugtató hatással van az emberre. Csak sajna nagyon nem bírom. Most is csak egy 1, 0.1, 1-es cigi felét szívtam el és már érzem a fejemben...
Személyit naná, hogy kértek mikor vettem. Mutatom a nőnek a diákom, ami kék, és amit ugye az egyetemisták kapnak, szal tuti elmúltam 18, de ő még azért keresi rajta a születési dátumot...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 19, 08:51:23 írta Morita »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #4760 Dátum: 11 jún 19, 08:52:20 » |
|
Minden nap pontosan 6-kor kelek, és képtelen vagyok tovább ágyban maradni, még a szilveszteri bulik után sem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4761 Dátum: 11 jún 19, 09:45:44 » |
|
Kibontottam egy új pickwickes dobozt és mikor kivettem a teafilter rögtön el is dobtam ijedtembe, mert valami barna izé volt rajta. Pár másodperccel később nézem, hogy rányomtattak emberkéket meg egy "pickwick surprises" feliratot... Hát nálam bejött a meglepetés...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4762 Dátum: 11 jún 19, 09:53:49 » |
|
Ha jól tom, van Pickwick surprises, indulges, welcomes, connects, tastes
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #4763 Dátum: 11 jún 19, 09:58:41 » |
|
Vagy lehet nem merik megmondani a szemedbe, hogy csúnya vagy és a frászt hozod mindenkire, aki meglát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4764 Dátum: 11 jún 19, 10:06:16 » |
|
Dani: Milyen kedves vagy xD Masahi: Én Egyik osztálytársamat szoktam direkt ijesztegetni ÉN érek be először a suliba, ő a 2. én meg elbújok valahol, aztán mikor nem számít rá.. BÚÚÚÚ! Aztán sikít, lemerevedik és egy fél percig szid
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #4765 Dátum: 11 jún 19, 10:08:35 » |
|
Nálunk volt... Anyám a konyhába csinál valamit, én lejövök lépcsőn és elveszek egy sütit, leesik egy morzsa lehajolok felszedni, anyámra meg mikor felbukkantam a szívbajt hoztam, mert mikor lehajoltam még háttal volt, aztán megfordult...
Mellesleg találtam e-bayen egy SzU Hőse medált, a 858-as számút össz 5000-ért... most azon dolgozok h meglegyen... (Ballagási lóvé: 44k - Digitgép - headset, és még a bankszámlára is kell raknom...) ballagásiból veszem meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4766 Dátum: 11 jún 19, 10:11:07 » |
|
Én húgomat rendszeresen. Egy szobában vagyunk és, mikor ő az asztalánál ül és én az ágyon fekszem, ő pont háttal van nekem. Elég halkan tudok közlekedni és gyakran van olyan, hogy felállok és előresétálok valamiért, húgom meg fáziskéséssel észreveszi, hogy mellette állok és olyankor mindig kiált egyet és ugrik. Vagy mikor hirtelen egyszerre akarjuk kinyitni az ajtót és szembetaláljuk magunkat a másikkal. Olyankor mint a ketten nagyot tudunk ugrani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4767 Dátum: 11 jún 19, 10:16:06 » |
|
Nálunk meg az én szobámban van a gép, és mikor itt ülök, be van húzva az ajtó, de nagyon furcsa, hogy mindíg tudom, hogy jön valaki, még ha nem is hallatszik. Olyan mint a pókemberben a veszélyérzés. Nagyon durva, úgy kiráz a hideg, ha vki közeledni meg a géphez
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #4768 Dátum: 11 jún 19, 10:22:06 » |
|
Én akkor ijedtem meg, amikor a szomszéd gyerek berúgta labdával az ablakomat. Az ablak és a karosszékem közti távolság kb. 40 cm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|