Nah mennyi dologról maradtam le.. lesz egy két régebbi idézet.
Amúgy szerintem a legéletképtelenebb állat az a tengerimalac. wtf
Sose tudtam azt az állatot hova rakni. Az csak szőrös és remeg meg gúvasztja a szemét. Szerintem valami korai genetikai kísérlet elkorcsosult eredményei
Persze attól még aranyos xD
Inkább hagyjuk azt a kifejezést hogy életképtelen, vagy legéletképtelenebb. Fölösleges használni, bár én imádom.. jó szó, tökéletesen ráillik a sok fatökű, falábú, idióta semmirekellő emberi lényre..
Jajj ez a hörcsögös leírás.. nagyon ott van.. :Đ Sokak szerint olyan aranyosak, szerintem meg csak idegroncs szőrcsomók. Jó mondjuk az evési módszerük, meg néhány mozdulatuk nem tagadom aranyos. Viszont lőjetek főbe ha én valaha arra vetemednék hogy egy ilyen szőrcsomót befogadjak.
A pingvin nyilván evolúciós zsákutca, de akkor sincs nála aranyosabb állatka.
Jó, a kólamaci, de más nincs.
Igazából nem is az hogy olyan hű de aranyos lenne a külseje.. de a butácska topogása.. ránézésre esetlen mozdulatai.. Halálosak.
Koala.. igen "ő" aztán tényleg nagyon aranyos!
Az emberek élete nem értelmetlen? De. Mindenkié az. Mert meghalsz, megszűnsz létezni és nem marad utánad semmi. Mi értelme úszni, ha úgyis megfulladsz?
Az emberek értelme értelmetlen -> Mi értelme úszni ha úgy is megfulladsz? -
Hm..hm.. hm.. ha valóban értelmetlen az emberek élete és ennyien be is látják, akkor ennél nagyobb halálozási rátát várnék öngyilkossági okokból kifolyólag.. Valóban a természetben semmi jót nem teszünk, nem adunk hozzá, sőt csak rombolunk és a szó szoros értelemben élősködünk.
A maga iróniájában azért élünk hogy tönkre tegyük a világunkat.
Hiroto: nem szűnik meg a fájdalom, mert a roncsolt szövetek megmaradnak. Egyszerűen csak csökken az érzés, így a törés nem olyan fájdalmas, mintha fűrésszel reszelnéd a csontjaidat, annak ellenére, hogy ugyanazokat a szöveteket érinti a sérülés.
Már. úgy érted.. mint maga a fűrésszel vágás folyamata? A folyamatosság és a másféle inger miatt nem csoda hogy jobban fáj, ráadásul pszichikailag is megterhelő a tudat.. mert egy természetellenes dolog. Viszont a törés (általában) egy pillanat alatt bekövetkezik, az agy hirtelen fel sem fogja.. csak x másodperc után. Egy idő után pedig hozzászokik valamelyest.
.... Az, hogy az emberek önös érdekből személyes értelmet találnak az életüknek, az nem jelenti azt, hogy az emberiség létének és az emberek életének van is értelme.
akkor legyen ez AZ "evolúciós zsákutca".. mégis csak létrejöttünk.. micsoda értelmetlen hajcihő ez a fejlődésfolyamattól.
A föld degenerált szülötte az ember. Szomorú..
Hiei. A harmadik mondatodat 100%--ban igazolni tudom.
Ez két mondat volt, hiszen egy épkézláb mondatot sem tud össze hozni amint a duma topicba kerül. :Đ