25 máj 17, 17:32:06 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 431 432 [433] 434 435 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1216098 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
jasek89
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #6480 Dátum: 15 nov 30, 12:45:34 »

Vagy pedig simán elefánt volt, csak a gyüminek köszönhetően képes emberként gondolkodni. Chopper is csak egy szarvas volt.

Sztem Doffy pusztán csak ilyen karakter, így szoktuk meg napszemüveggel, van még pár ilyen karakter (pl. Vergo).
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 30, 12:47:39 írta jasek89 » Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #6481 Dátum: 15 nov 30, 12:53:17 »

Jó, de ember gyümölcsből milyen típusok vannak?Nevet Ember gyümölcs Európai típus? Ember gyümölcs Ázsiai típus?Nevet Szerintem az misztikus Zoannak számít egyébként. Szóval egy van belőle.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Corazon4444
Gennin
*

« Válasz #6482 Dátum: 15 nov 30, 16:52:47 »

elefánt gyümölcs nem lehet mert az már spandam kardjáé.
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #6483 Dátum: 15 nov 30, 17:01:59 »

Lassan szerintem ez már nem lesz kikötés. A robbanó és a gravitáció gyümölcs is immáron 2 példányban lett prezentálva, halványan aprócska kis eltérésekkel. Mosolyog
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Corazon4444
Gennin
*

« Válasz #6484 Dátum: 15 nov 30, 17:13:04 »

mondjuk igaz. meg ottvan még a súlynövelő is.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #6485 Dátum: 15 nov 30, 17:17:48 »

Shikire gondolsz és Fujitorára? Shikinek nem volt gravitációs képessége. Ő Fuwa Fuwa no mi-t ette meg. Képes volt lebegtetni a dolgokat. Viszont a gravitációra nem volt hatással a képessége. Nem azt manipulálta.
Fujitora valószínűleg azt manipulálja. Mivel pusztán a levegővel leszorította Zorot. Shiki ilyenre nem volt képes szerintem.
Ha a csajra gondolsz, aki a fikás társa volt az meg a súlyát változtatta. Szintén semmi köze a gravitációhoz.
Robbanos dolgot én se értem. Viszont biztos tudja Oda miért lett így,. Nem hiszem, hogy csinált volna csoportokat, ha nem lenne jelentősége. Ha feltűnik még egy gumi használó feltételezem ő a körülötte lévő dolgokat tudná átalakítani gumivá. Bár ez lehet Luffy felébredt képessége is. Elég hasznos volna.
Naplózva

Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6486 Dátum: 15 nov 30, 17:40:02 »

Nem, nem Shikire gondolok. Hanem rá:
http://onepiece.wikia.com/wiki/Miss_Valentine

A súlynövelésnek semmi köze a gravitáció változtatáshoz? Ilyet egy fizikus előtt azért ne mondj. Pojén
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #6487 Dátum: 15 nov 30, 17:44:41 »

Nem a gravitációt manipulálta, hanem a súlyát. Így ennek nincs köze a gravitációhoz, mint képességhez. Persze ez által képes volt repülni világos. Viszont ő, akkor se magát a gravitációt befolyásolta. Hanem a saját súlyát.
Viszont értem én is mire gondolsz.

Amúgy, ha Kurohigét mondtátok volna még igazat is adtam volna. Mert a fekete lyukkal tényleg gravitációt alkot ezért húzza magához a parasztot. Erre amúgy szerintem Fujitora is képes lesz. Magához rángatni a dolgokat és ellökni. Kíváncsi leszek.
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 30, 17:50:59 írta Hiei D. Legend » Naplózva

jasek89
ANBU újonc
*

« Válasz #6488 Dátum: 15 dec 01, 07:49:33 »

Visszakanyarodva a gyümölcsökhöz, nem tudhatjuk h Doffy-ék pontosan milyen gyümölcsöket gyártottak Kaidou bandának. Még az sem biztos h Jack nem tud emberré visszaváltozni, mint ahogy azt sem biztos h Kaidou meg nem képes átváltozásra. Huhh sztem egyáltalán nem lesz unalmas ez a szál, kapunk egy kis kóstolót h milyen erősek is ezek az állatok, Carrot produkcióját látva most azt érzem ténylegesen megfog izzadni a szalmakalapos csapat... Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 15 dec 01, 07:51:25 írta jasek89 » Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #6489 Dátum: 15 dec 01, 09:20:40 »

Jack biztos, hogy vissza tud változni. Mivel láttuk emberi alakban. Kaidouról meg nem is tudjuk, hogy Zoan-e, csak ködön át látuk egy furcsa alakot meg ugye emberi formában.
http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/801/12
« Utoljára szerkesztve: 15 dec 01, 09:21:52 írta Hiei D. Legend » Naplózva

jasek89
ANBU újonc
*

« Válasz #6490 Dátum: 15 dec 01, 15:18:38 »

Fuhh bele se merek gondolni, hogy mivé tudna változni egy yonkou, egyáltalán állattá? Mi lehet még olyan erős és nagy, de nem elefánt és nem dinó, esetleg mamut? Na de a mamut kisebb sztem mint x Drake dinóban...  Gondolkozik Órákig tudnék ezen agyalni....  ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 15 dec 01, 15:20:57 írta jasek89 » Naplózva
csizi-kun
Gennin
*

« Válasz #6491 Dátum: 15 dec 03, 18:05:49 »

Szerintem Kaido tisztjeinek csak is kizárólag misztikus Zoan gyümijei vannak de nemnagyon tudok elképzelni többet :S A mammut az jó esetleg egy kardfogú tigris gyümi. Kaido meg lehetne egy Griff madár xD. Egyéb ötletek misztikus zoanra?? (mondjuk most jut eszembe hogy a dínő és a mamut az Ősi Zoan   Technikai KO ) Nah kíváncsi leszek Nevet Lehetne egy csaj is a csapatában aki kakukkmadár lenne x,D
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6492 Dátum: 15 dec 03, 19:55:03 »

Valami lúzer egyént el tudnék képzelni, akinek dodo madár gyümije van.
A kardfogú tigris is jó ötlet! Mosolyog
Naplózva

Beeng
Akadémiai tanár
*

« Válasz #6493 Dátum: 15 dec 03, 21:24:12 »

Szerintem Kaido tisztjeinek csak is kizárólag misztikus Zoan gyümijei vannak de nemnagyon tudok elképzelni többet :S A mammut az jó esetleg egy kardfogú tigris gyümi. Kaido meg lehetne egy Griff madár xD. Egyéb ötletek misztikus zoanra?? (mondjuk most jut eszembe hogy a dínő és a mamut az Ősi Zoan   Technikai KO ) Nah kíváncsi leszek Nevet Lehetne egy csaj is a csapatában aki kakukkmadár lenne x,D

Szerintem kevered az ősi zoannal Nevet
Naplózva
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #6494 Dátum: 15 dec 04, 00:58:00 »

Kint van az új fejezet.

Azt a rohadt. Kemények ezek a zoo lakosok. De most a csávó aki Jack ormányának erejét kiállta nem is valami vezető. De mégis erősnek tűnik, főleg az az ''1 billió'' berry Jacken.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 431 432 [433] 434 435 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins