25 feb 17, 12:49:59 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 429 430 [431] 432 433 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1145224 alkalommal)
0 Felhasználó és 13 vendég van a témában
Duuu
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #6450 Dátum: 15 nov 27, 10:01:40 »

Az elementális hakiban én sem látok sok rációt, de még mindig többet mint a dialban.

http://manga-joy.com/One-Piece/808/

Itt az új rész.  Vesszük elő a puzzle újabb és újabb darabkáit, de amennyi választ kapunk pont annyi kérdést is felvet.

Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #6451 Dátum: 15 nov 27, 10:10:33 »

Nem volt rossz fejezet, de kezdek félni, hogy ez a Zou is egy 40-50 fejezetes ív lesz. Ha megnézzük a timeskip óta tartó tendenciát és ezt az elhúzott expozíciót (igazából megint csak karakterek bemutatása történt), akkor lehet sejteni, hogy sok ideig ellesznek még Zoun. Máskülönben Oda nem adna arcot ennyi Minknek.
Viszont 100%-ban kiderült, hogy Jack Kaidou egyik főtisztje és láthattuk a Smile mesterséges zoan gyümölcsöt evett kalózokat is. Ráadásul tényleg újra fontos kezd lenni Caesar (bár ez sejthető volt már akkor, amikor magukkal vitték) és igaz Dressrosán nem sok szerepe volt, de úgy látszik, hogy megint az ő megszerzése lesz a cél. De akkor Kaidou emberei megszerezték Caesart Big Mom kalózaitól? Az mondjuk elég para, mert az őrült tudós pont a 100 bestiának termelte a gyümiket és jutatta el azokat Jokeren keresztül. Tehát ezért akarta Jack kiszabadítani Doffyt Nevet Kezdenek összeállni a szálak, de azt nem hittem volna, hogy már Zoun ilyen fontosak lesznek a Wano-országbéliek.
Szóval azzal, hogy Caesar újra Kaidouval van, az elég para, mert elvileg nem lesz láncra verve, hanem elég boldogan szolgálhat neki. Közelgőben van egy újabb Caesar ellenes harc? Nevet Ha igen, akkor valószínűleg nem Luffy fog újra megküzdeni vele, hanem szerintem Sanji vagy vmelyik gyengébb szalmakalapos (esetleg Law, mert mondjuk Caesar szíve még ott van nekik), mert hát ugye ugyanaz az ellenség másodjára már nem olyan hatásos, mint elsőre. Ez igaz az erős képességekre is, örök shounen szabály Mosolyog
Egy szó, mint 100 (bestia Kaidou xD ) engem végre kezd érdekelni Zou. Bár örülnék neki, ha végre történne is valami.
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 27, 10:15:43 írta Csabi28 » Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #6452 Dátum: 15 nov 27, 10:14:15 »

Ceasart nem szerezte meg Big Mom ő is itt volt Zoun Chopperrel ők mentették meg a lakosokat. Az se biztos, hogy Jack elvitte őt, lehet Sanjival van. Nem hiszem, hogy megint harcolnának CC-vel, de megint körülötte forog a világ.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #6453 Dátum: 15 nov 27, 10:19:58 »

Ja akkor nem maga Caesar pusztította el a várost a képességével, hanem Jackék az általa kifejlesztett "halálos" mérgező fegyvert használták, amit Punk Hazardon is láttunk? Akkor elnézést, úgy tűnik félreértettem Chopper "was caesar's poison gas weapon" szövegét.
Naplózva

Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #6454 Dátum: 15 nov 27, 10:55:37 »

Tényleg nem akarok picsogni, türelmesen várom a csodát, de még mindig én vagyok az egyetlen, aki rohadt gyengének tartja ezt a szálat? >.<#
A bemutatott karakterek egytől egyig hidegen hagynak. Jack az egyetlen, aki érdekesnek tűnik (aktuális főgonosztól el is várható), de valószínűleg ő sem mostanában fog felbukkanni.
A sztori is piszok lassan szötymörög.

Timejump óta egyértelműen a leggyengébben indító szál. Remélem, innentől csak felfelé ível majd.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
dbzgt83
Gennin
*

« Válasz #6455 Dátum: 15 nov 27, 11:04:53 »

Engem az idegesít már, hogy Oda meddig jegeli még Sanjit?! Már lassan ott tartok, hogy nem érdekel a sok idióta múltja Zoun, csak Sanjitól lássak már valamit, és majd ha ez megtörtént, és mint Sanji fannak csillapodott az étvágyam, mert Oda már igen régóta éheztet, akkor rátérhetünk a többi dologra.
Naplózva

Mr. Prince
jasek89
ANBU újonc
*

« Válasz #6456 Dátum: 15 nov 27, 12:24:41 »

Hát most se lettünk okosabb mi történt Sanji-val, viszont egy biztos Jack Kaidou egyik főtisztje (és valszeg X Drake is), bele se merek gondolni h maga Kaidou mivél tudna változni, ha egyáltalán tud. Arra is kivi leszek majd, hogy X Drake-nek milyen szerepe lesz majd, szembeszáll szalmakalaposokkal, vagy ő csak egy beépített ember akinek más tervei vannak?

Nem nagyon értem azokat, akiknek unalmas ez a száll, ez egy kaland anime, mely bemutatja különböző világ vonalait amibe belecsöppennek szalmakalaposok, ahogy a valóságban is itt is először megismerkednek az alapokkal, az alapemberekkel, nem vághatnak rögtön a közepébe, hogy "jó gyerünk üssük le oszt haladjunk tovább".
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 27, 12:32:40 írta jasek89 » Naplózva
Rain
Gennin
*

« Válasz #6457 Dátum: 15 nov 27, 13:14:51 »

Dani

Nem vagy egyedül, szintén borzasztóan unalmasnak találom, nagyon rég óta volt már, de mióta elkezdődött ez az arc, nem várom a jövőheti OP-t. Szörnyen rossz, Sanji eltűnése még első említésre érdekes volt, és kb. ennyi. Remélem még maximum egy hónap és vége van ennek a rettenetnek.

(Talán kipiheni magát Oda Dressrosa arc után?)
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6458 Dátum: 15 nov 27, 13:20:34 »

Én nem konkrétan harcot várok. (Abból bőven elég volt Dressrosán.) Szimplán egy érdekes elemet.
Punk Hazardon ott volt Trafi, Dressrosán a kolosszeum, Gyojin szigetnél maga az odajutás. Mindegyik tök figyelemreméltó volt, és az éra első 5 fejezetében képbe is jöttek.

Itt most Zoun már eltelt 7 fejezet, és mi a legérdekesebb, amit ki tudunk emelni?
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
kristofkristof
ANBU újonc
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #6459 Dátum: 15 nov 27, 14:00:57 »

Ez már jobb fejezet volt.

Én ezzel úgy vagyok mint a Punk Hazard történetszállal. Mindkettő hely szerencsére nem egy átlagos királyság, sziget volt, hanem hogy mondjam, kicsit különc, érdekes, kreatív hely. A Punk Hazard is anno nehezebben indult be olyan téren, hogy az elején alig tudtunk meg információkat, mint itt. Igaz az elején én se voltam Zou-val megelégedve, de most tetszik a változatossága miatt. Lehet, hogy csak azért állok hozzá pozitívabban most, mert már nagyon elegem volt a király-halott felesége-rózsaszínhajú hercegnő sablonból.

Ahogy beharangozták, hogy Jack rátámadt Fujitoráékra én még mindig azt tartom valószínűnek, hogy nem itt fog felbukkanni és még nyalogatja a sebeit. Még így az elején nem tartom reálisnak, hogy ez egy hosszabb ív legyen.

Jack démongyümölcse érdekes, nem gondoltam volna, hogy tényleg ő lesz a mammut. Nem akarom lebecsülni, de kicsit érdekes harc lesz majd közte és Luffy között.

Az is tetszik, hogy Caesar továbbra is képben maradt,bár ettől én még nem szeretném, hogy tag legyen.
Remélem a következő fejezetben már tényleg felgyorsulnak az események.
Naplózva

"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
Beeng
Akadémiai tanár
*

« Válasz #6460 Dátum: 15 nov 27, 14:28:31 »

Miután Sanjit ennyit mellékelik remélem ő fogja leverni Jacket a következő arcban pedig Zoro kapja majd a főszerepet. Az lenne a legjobb, ha feltűnik Sanji ő intézné el Jacket ha már Kaido egyik tisztje. Zoro kaphatna Wano kuni-ban főszerepet, Usopp pedig Elbafon.
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6461 Dátum: 15 nov 27, 14:30:09 »

Én igazából egy olyan fordulatnak örülnék, mint anno Caribounál. Hogy kiderül, Jack totál gyenge Luffyékhoz képest, és pikk-pakk leverik. Nevet
Azt is el tudnám képzelni, hogy alapvetően sem egy erős illető, csak annyira őrült, hogy mindenkinek nekimegy, ha baja lesz belőle, ha nem.
Ez passzolna ahhoz a lépéséhez is, hogy rátámadt Fujitoráékra, és veszített is. Nevet

Elvégre Kaidou is arról híres, hogy egy tank, és mindent kibír.
Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #6462 Dátum: 15 nov 27, 15:39:06 »

Punk Hazardot nem hiszem, hogy bármi alul múlja. Az a manga történetének mélypontja. Még Skypienál is rosszabb volt. Az animében még mindig nem láttam azt az arcot, ha fizetnének se nézném meg.
Nekem bejön, hogy Luffyék hősök a sziget is érdekesen néz ki. Ott ez a elektromos dolog és maga a Mink törzs is érdekes. Ceasar és Sanji hiánya pedig fent tartja a várakozásokat. Bár engem jobban érdekel, hogy mi történt addig ráér Sanji. Nem verték le és nincs baja. Nem hülye és menő karakter nem hiszem, hogy csalódást fog okozni.
Kaidou pedig ott lebeg a háttérben, ami még érdekesebbé teszi az egészet. Innen már tényleg karnyújtásnyira van.
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 27, 15:39:53 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
oky
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

asd

« Válasz #6463 Dátum: 15 nov 27, 16:51:45 »

Eddig azért sírt mindenki hogy túl hosszú már a DR szál, kezdődjön az új erre most megkezdődik az új és ezért sír mindenki. Pedig ha megnézzük: szoros szál egy Yonkohoz minimum, Sanji múltja előtérbe fog kerülni rövidesen, ezért halasztják az ő storyszálát, megismerünk egy erős fajt, megtudhatjuk Law mit tervez, és egybefügg egy másik sziget - a szamurájok szigete - történetével is.
Naplózva
Sanji
Akadémiai tanár
*

« Válasz #6464 Dátum: 15 nov 27, 18:51:04 »

Plusz a végső harcnal a Minkek is segiteni fognak Nyelvesít nem varom mert akkor vege lesz a manganak de azert nagyon nagyon durva rész lesz, foleg hogy Oda azt mondta a legjobbak háborúja egy kis filler harc hozza képest  Kúl

De ennyi szovetsegessel mar most többen lesznek mint anno Nyelvesít
Naplózva
Oldalak: 1 ... 429 430 [431] 432 433 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins