Jon97
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Azor Ahai
|
|
« Válasz #6465 Dátum: 15 nov 27, 21:59:56 » |
|
Én nem értek egyet...szerintem sokkal-sokkal érdekesebben indul a történet, mint anno Dressrosa, vagy Punk Hazard. Persze ez ízlés kérdése, de nekem pont hogy a legérdekfeszítőbb szál az időugrás óta. Király és egzotikus hely, érdekes és baromi erős, új karakterek (te jó ég, de komolyan...nyerésre álltak a Yonkou egyik főtisztje ellen? Mégis milyen erősek ezek az állatok?), fontos háttérsztori (Sanji, Kaidou, Jack, Ceasar, a szamurájok). Persze lehet, hogy csak én vagyok ilyen különleges állatfaj, mert nekem Skypea is nagyon tetszett, sokkal inkább, mint utána Water 7. Legalábbis Water 7 első fele. Ezt elég félve mondom ki Gyanítom egyedül vagyok a véleményemmel A fejezet nekem nagyon tetszett, Jack karaktere bejövős, a többi mink úgy szintén, a kirakós meg kezd összeállni. Még hosszú is volt, ami nagy dolog Odánál. Szóval én maximálisan elégedett vagyok. Mindennek ellenére, remélem, hogy nem lesz ez a szál nagyon elnyújtva. Nem látok rá okot, sem logikait, sem dramaturgiait.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve) "Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589) "Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
|
|
|
hagabi
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
gman kiválasztottja
|
|
« Válasz #6466 Dátum: 15 nov 27, 22:16:58 » |
|
Jon Nem vagy egyedül a véleményeddel. Legalábbis azzal a felével, hogy Skypea jó volt. Nekem is nagyon tetszett. Sőt nekem a visszaemlékezős háttérsztorik közül az ottani tetszett legjobban. Ugye Montblanc Norland története. A ami napig hidegrázós, amikor Luffy beviszi a végső csapást Enel-nek és megkongatja a harangot. De nekem Water 7 is nagyon tetszett főleg, mert sokkal több érdekes karakter volt, mint Skypean. A mostani fejezet meg valóban jobb és informatívabb volt, mint az előző. Ez a Jack elég egysíkú karakternek tűnik. Az a tipikus, ha rá mersz nézni már azért megöl karakter. Viszont elég bikának tűnik. Azért gyűlnek rendesen az erős karakterek. Én az újak közül az új schicibukaira vagyok a legkíváncsibb, hogy milyen erős, mert elég durvának tűnik. A mink törzs már régóta az egyik legérdekesebb nép számomra. Azért ilyen erős állatokat nem mindennap lát az ember. Egyébként egy kis megjegyzés, ami lehet csak nekem szúrja a szemem. Mégpedig az, hogy a legénységből tényleg most már bárki simán felpofozhatja Luffy-t. Mert szerintem régen még viccesek voltak azok a részek, amikor Nami jól felképelte vagy néhányszor az is vicces volt mikor Sanji rakta helyre. De Usoppnak meg Brooknak most nagyon kinyílt a csipája. Na mindegy ez lehet csak engem zavart.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #6467 Dátum: 15 nov 28, 07:19:39 » |
|
Skypieán csak a visszaemlékezés volt jó, viszont az tényleg kiemelkedően. Sajnos a többi nagy nulla lett. Már maga, ahogy indul ez az arc jó. Mintha kifakadt volna egy gennyes kelés az ember testén. Nem a szokásos sablon megy. No meg itt nem Whiskypeakyről van szó, hogy megjátsszák magukat. Még egy hatalmas pozitívum eltelt itt már jó pár rész, de nincs egy idegesítő karakter sem. Dressrosán se volt bajom a kis hobbitokkal, dehogy mindent elhittem irritált.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
jasek89
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6468 Dátum: 15 nov 28, 10:31:48 » |
|
Nekem Dressrosán a törpcsillák, Punk hazardon meg a gyerekek voltak idegesítőek, de maga a történet tetszett mindkettő. Talàn a Moria szál volt az egyetlen ami számomra egy sz*r volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Asasino
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #6469 Dátum: 15 nov 28, 11:20:52 » |
|
Nekem skypiea-val csak annyi bajom volt, hogy mindenki le lett butítva Enel ellen.Oké, hogy OP gyümi ami csak Luffy-ra nem hatott de amikor a végén one shotolt mindenkit azt nem bírtam.Ezt leszámítva is kicsit fárasztó volt az arc.
Ezzel az arc-al meg valahol Dani és Hiei véleménye között vagyok, érdekel a dolgok és látom benne a fantáziát de valahogy nem érzem azt a varázst amit egy új sziget hoz.Lehet a 3 hetente történő szünet vegyítve a vontatott expozícióval tesz be.Meglátjuk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dungeon Lord
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6470 Dátum: 15 nov 28, 11:48:34 » |
|
Csatlakozom azokhoz,akiknek nagyon bejött a Skypiea arc. Ott volt a legjobb visszaemlékezés. Ott a legjobb boss a One piece történetében. Izgalmas harcok és pár érdekes dolog volt ott.Min pl.Going Merry szelleme, poneglyph,Roger egyik kalandja. Végén pedig amikor megkongatja a harangot az volt a Op csúcspontja. Nekem skypiea-val csak annyi bajom volt, hogy mindenki le lett butítva Enel ellen.Oké, hogy OP gyümi ami csak Luffy-ra nem hatott de amikor a végén one shotolt mindenkit azt nem bírtam. Ezzel nagyon nem értek egyet. Nekem pont ezért tetszett az Impel down és Skypiea.Mert ott majdnem verhetetlen boss ellen harcoltak. Enel még mindig nagyobb boss volt,mint Doflamingo vagy Lucci.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jasek89
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6471 Dátum: 15 nov 28, 12:17:44 » |
|
Enel egy lúzer volt op gyümivel, azzal a gyümivel simán kilehetett volna iktatni Luffy-t is még akkor is ha immunis volt az áramra. Sztem fogjuk még látni valamilyen formában Enelt, vagy legalábbis a gyümölcsét, még az se kizárt h a feketeszakáll csapat már el is lopta. ui.: Ám látszik h néhányatok kipróbálta a wow játékot, máshonnan nem igen ismerhetitek a "boss" szót....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
felixgotrek
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6472 Dátum: 15 nov 28, 12:45:12 » |
|
Miért ne ismerhetné máshonnan a boss szót az ember? Alap angol tudás+minden játéknál használják,semmi köze a wowhoz. A fejezet szerintem jó volt én nagyon szeretem ezt a történetszálat bár én sem szeretném ha olyan sokáig maradnának itt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 28, 12:46:31 írta felixgotrek »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ackbra
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6473 Dátum: 15 nov 28, 13:28:00 » |
|
Én várok egy csavart a szamurájokkal kapcsolatban Oda mestertől. Ugye a többiek szépen elhallgattatták Luffyt, amikor elkezdett volna mesélni Kinemonékról.
Maga a mink törzs eddig úgy fest nem keresi az erőszakot ha nem muszáj és nem az elhamarkodottság híve. (Mondom ezt annak ellenére, hogy Carrot rátámadt Zoroékra először és Luffyt se fogadták szeretettel a Bálna Erdőben.) Bár volt rá utalás Wandától, hogy örüljön Luffy, hogy nem este tévedt oda. Illetve a két hercegből esetleg adódhat az, hogy esténként megvadulhatnak. De tegyük fel nappal van és békések. Mondjuk valakik buzgalmukban mégis elfogják Kinemonékat és Inuarashi elé viszik őket. De Luffy is ott lesz és szokásához híven üdvözli őket, hogy jajj de jó hogy ide értetek, vagy valami hasonló.
Ekkor mindenki elhűl, hogy hát ismeritek a szamurájokat, miért nem mondtátok, stb. Esetleg Nami és Brook elkezdenének szabadkozni.
Nekem Inuarashi is megfontoltnak és jószándékúnak tűnik. És emiatt épp arra a csavarra számítok, hogy a fele szalamakalapos megint elhűlt arccal bámul Luffyra, de közben a kutya herceg nevet egyet és így szól: Ja hogy a barátaitok? Na engedjétek el őket. Nem lenne ildomos sem őket sem általában a szamurájokat és az országukat hibáztatni azért amit Jack tett velünk. És akkor Usopp megint odahintene egy olyat, hogy hmm úgy látszik megint csak félreismertük őket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hagabi
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
gman kiválasztottja
|
|
« Válasz #6474 Dátum: 15 nov 29, 18:13:48 » |
|
Doffy említette a Luffy-val való harc során az démongyümölcsök ébredését. Sőt ugye láttuk is tőle ezt. Most nézem újra az Impel Down arcot és mikor utoljára tűnik fel a Minotaurusz akkor Crocodile mondja, hogy a Démoni Őrök "tudatukra ébresztett Zoan-Gyümölcs használók." (Bocsi az anime szövegéből idéztem.) Akkor ezek szerint a Zoanoknál így nyilvánulna meg az a bizonyos "ébredés"? Vagyis sokkal gyorsabban regenerálódnak és erősebbek is? Ez akkor lenne érdekes, ha mondjuk Kaido "sebezhetetlenségével" is összefüggésben lenne. Bár az ő ereje szerintem máshonnan van. Azok a szarvak a fején eléggé Oars szarvaira emlékeztetnek. http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/799/11Illetve ez még egy érdekes. Itt Fujitora azt mondja "Bárcsak ne zártam volna le a szemem." Ez úgy hangzik nekem mintha saját maga vette volna el a szeme világát. Előfordulhat, hogy néhány dolog a fentiek közül már szóba került vagy ki is lett tárgyalva. Sajnos nem emlékszem minden témára, ami már elhangzott itt a fórumon.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 29, 18:30:12 írta hagabi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Jon97
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Azor Ahai
|
|
« Válasz #6475 Dátum: 15 nov 29, 21:54:20 » |
|
Fujitora el is mondta már korábban, hogy ő vakította meg saját magát. Később is emlegeti. Pl. amit linkeltél is. És ja, ezeket már mind emlegették itt a fórumon De teljesen mindegy, elfér ez még egyszer.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve) "Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589) "Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
|
|
|
hagabi
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
gman kiválasztottja
|
|
« Válasz #6476 Dátum: 15 nov 29, 22:21:03 » |
|
Akkor bocsánat. Csak, ahogy nézem az anime részeket és olvasom a manga fejezeteket mindig feltűnik valami érdekes. De nem gondoltam, hogy mindent mondtak már régebben. Pl. arra kifejezetten nem emlékszem, hogy felhozta volna bárki is a Doffy féle "ébredést" és az Impel Down Démoni őrei közti összefüggést. Na, de akkor többet nem is beszélek, mert tuti csak én nem emlékszem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jon97
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Azor Ahai
|
|
« Válasz #6477 Dátum: 15 nov 29, 23:06:05 » |
|
De, biztos, hogy többen is felhozták, akkor, amikor a mangában emlegette ezt Doffy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6478 Dátum: 15 nov 30, 11:16:18 » |
|
Lehet említve lett, de én pl erről lemaradtam És jó most látni ezt az összefüggést. Ez így totál kimaradt nálam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #6479 Dátum: 15 nov 30, 11:31:06 » |
|
Viszont cserébe ők képtelenek visszaváltozni. Az én fejemben az fordult meg, hogy ha feléleszted a démongyümölcsöt a "démon" cserébe elvesz valamit. Nem lehet, hogy Fujitora ezrét vakult meg? Doffinak se láttuk a szemét. Azok hárman mindig abban a formában vannak. Van egy olyan érzésem, hogy ez az elefánt is valaha ember volt. Azért ennyi démongyümölcs használóból a világon kétlem ,hogy csak elvétve van, aki felébresztette a képességét. Ha igen miért? Biztos oka van és nem csak annyi, hogy nem edzettek eleget.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
|