jasek89
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6480 Dátum: 15 nov 30, 12:45:34 » |
|
Vagy pedig simán elefánt volt, csak a gyüminek köszönhetően képes emberként gondolkodni. Chopper is csak egy szarvas volt.
Sztem Doffy pusztán csak ilyen karakter, így szoktuk meg napszemüveggel, van még pár ilyen karakter (pl. Vergo).
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 30, 12:47:39 írta jasek89 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #6481 Dátum: 15 nov 30, 12:53:17 » |
|
Jó, de ember gyümölcsből milyen típusok vannak?  Ember gyümölcs Európai típus? Ember gyümölcs Ázsiai típus?  Szerintem az misztikus Zoannak számít egyébként. Szóval egy van belőle.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Corazon4444
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6482 Dátum: 15 nov 30, 16:52:47 » |
|
elefánt gyümölcs nem lehet mert az már spandam kardjáé.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
 |
« Válasz #6483 Dátum: 15 nov 30, 17:01:59 » |
|
Lassan szerintem ez már nem lesz kikötés. A robbanó és a gravitáció gyümölcs is immáron 2 példányban lett prezentálva, halványan aprócska kis eltérésekkel. 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Corazon4444
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6484 Dátum: 15 nov 30, 17:13:04 » |
|
mondjuk igaz. meg ottvan még a súlynövelő is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #6485 Dátum: 15 nov 30, 17:17:48 » |
|
Shikire gondolsz és Fujitorára? Shikinek nem volt gravitációs képessége. Ő Fuwa Fuwa no mi-t ette meg. Képes volt lebegtetni a dolgokat. Viszont a gravitációra nem volt hatással a képessége. Nem azt manipulálta. Fujitora valószínűleg azt manipulálja. Mivel pusztán a levegővel leszorította Zorot. Shiki ilyenre nem volt képes szerintem. Ha a csajra gondolsz, aki a fikás társa volt az meg a súlyát változtatta. Szintén semmi köze a gravitációhoz. Robbanos dolgot én se értem. Viszont biztos tudja Oda miért lett így,. Nem hiszem, hogy csinált volna csoportokat, ha nem lenne jelentősége. Ha feltűnik még egy gumi használó feltételezem ő a körülötte lévő dolgokat tudná átalakítani gumivá. Bár ez lehet Luffy felébredt képessége is. Elég hasznos volna.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Dani
|
 |
« Válasz #6486 Dátum: 15 nov 30, 17:40:02 » |
|
Nem, nem Shikire gondolok. Hanem rá: http://onepiece.wikia.com/wiki/Miss_ValentineA súlynövelésnek semmi köze a gravitáció változtatáshoz? Ilyet egy fizikus előtt azért ne mondj. 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #6487 Dátum: 15 nov 30, 17:44:41 » |
|
Nem a gravitációt manipulálta, hanem a súlyát. Így ennek nincs köze a gravitációhoz, mint képességhez. Persze ez által képes volt repülni világos. Viszont ő, akkor se magát a gravitációt befolyásolta. Hanem a saját súlyát. Viszont értem én is mire gondolsz.
Amúgy, ha Kurohigét mondtátok volna még igazat is adtam volna. Mert a fekete lyukkal tényleg gravitációt alkot ezért húzza magához a parasztot. Erre amúgy szerintem Fujitora is képes lesz. Magához rángatni a dolgokat és ellökni. Kíváncsi leszek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 30, 17:50:59 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
|
|
|
jasek89
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6488 Dátum: 15 dec 01, 07:49:33 » |
|
Visszakanyarodva a gyümölcsökhöz, nem tudhatjuk h Doffy-ék pontosan milyen gyümölcsöket gyártottak Kaidou bandának. Még az sem biztos h Jack nem tud emberré visszaváltozni, mint ahogy azt sem biztos h Kaidou meg nem képes átváltozásra. Huhh sztem egyáltalán nem lesz unalmas ez a szál, kapunk egy kis kóstolót h milyen erősek is ezek az állatok, Carrot produkcióját látva most azt érzem ténylegesen megfog izzadni a szalmakalapos csapat... 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 dec 01, 07:51:25 írta jasek89 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #6489 Dátum: 15 dec 01, 09:20:40 » |
|
Jack biztos, hogy vissza tud változni. Mivel láttuk emberi alakban. Kaidouról meg nem is tudjuk, hogy Zoan-e, csak ködön át látuk egy furcsa alakot meg ugye emberi formában. http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/801/12
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 dec 01, 09:21:52 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
|
|
|
jasek89
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6490 Dátum: 15 dec 01, 15:18:38 » |
|
Fuhh bele se merek gondolni, hogy mivé tudna változni egy yonkou, egyáltalán állattá? Mi lehet még olyan erős és nagy, de nem elefánt és nem dinó, esetleg mamut? Na de a mamut kisebb sztem mint x Drake dinóban...  Órákig tudnék ezen agyalni.... 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 dec 01, 15:20:57 írta jasek89 »
|
Naplózva
|
|
|
|
csizi-kun
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6491 Dátum: 15 dec 03, 18:05:49 » |
|
Szerintem Kaido tisztjeinek csak is kizárólag misztikus Zoan gyümijei vannak de nemnagyon tudok elképzelni többet :S A mammut az jó esetleg egy kardfogú tigris gyümi. Kaido meg lehetne egy Griff madár xD. Egyéb ötletek misztikus zoanra?? (mondjuk most jut eszembe hogy a dínő és a mamut az Ősi Zoan  ) Nah kíváncsi leszek  Lehetne egy csaj is a csapatában aki kakukkmadár lenne x,D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
 |
« Válasz #6492 Dátum: 15 dec 03, 19:55:03 » |
|
Valami lúzer egyént el tudnék képzelni, akinek dodo madár gyümije van. A kardfogú tigris is jó ötlet! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Beeng
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6493 Dátum: 15 dec 03, 21:24:12 » |
|
Szerintem Kaido tisztjeinek csak is kizárólag misztikus Zoan gyümijei vannak de nemnagyon tudok elképzelni többet :S A mammut az jó esetleg egy kardfogú tigris gyümi. Kaido meg lehetne egy Griff madár xD. Egyéb ötletek misztikus zoanra?? (mondjuk most jut eszembe hogy a dínő és a mamut az Ősi Zoan  ) Nah kíváncsi leszek  Lehetne egy csaj is a csapatában aki kakukkmadár lenne x,D Szerintem kevered az ősi zoannal 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
 |
« Válasz #6494 Dátum: 15 dec 04, 00:58:00 » |
|
Kint van az új fejezet.
Azt a rohadt. Kemények ezek a zoo lakosok. De most a csávó aki Jack ormányának erejét kiállta nem is valami vezető. De mégis erősnek tűnik, főleg az az ''1 billió'' berry Jacken.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|