24 nov 14, 18:27:17 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 256 257 [258] 259 260 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1109733 alkalommal)
0 Felhasználó és 51 vendég van a témában
sanyicsi
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3855 Dátum: 14 ápr 09, 08:59:33 »

csak nembir egyszerüen meghalni  Ördögi
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #3856 Dátum: 14 ápr 09, 10:14:51 »

Hát ez nem volt semmi, hogy elSzabó rögvest beleharapott a lángosba, de az sem, hogy szétrombolt mindent. És ha jól értettem és fordították ő a 2. számú vezér a forradalmároknál.

Pica tényleg ott volt mint sokan gondolták, és law sem tehette a megmentést.
Kérdés: miért van az ellen hogy luffy megmentse??
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Lchangetheworld
Akadémiai tanuló
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #3857 Dátum: 14 ápr 09, 11:32:25 »

Hát ez a rész valami hatalmasra sikeredett. Szinte már megsajnáltam a szegény Doffy csapatot. Nem elég hogy a játékok visszaváltoznak még a tűz gyümi is az ellenség kezére jutott. Sabo nem teketóriázott, csak csodálkoztam h ez most tényleg megeszi? Azt hittem azért mondta h rossz íze van mert kamugyümölcs volt vagy esetleg mérgező. De nem, az idióták tényleg az igazi gyümölcsöt rakták bele abba a dobozba. Nevet Hát komoly. A forradalmár haderő 2. legerősebb embere? Nem mondom hogy nem erős de azért reméltem hogy van ott még pár hasonló kaliberű fickó, ezek szerint nincs. Doffynak és Pica-nak fel kell kötnie a gatyáját, szegény Zoro meg mire odatalál Luffyékhoz vége lesz a harcoknak.  Nevet Usopp meg Buggy-effektus. Azért ez már szerintem egy kicsit túlzás.  ikszdé
Naplózva
wolfarkas
Gennin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #3858 Dátum: 14 ápr 09, 11:37:08 »

Hihetetlen jó rész volt.

Sabo egyből megette a gyümit, ez igen, így is nagyon erős volt, most meg már..
Mingo is él, ezzel már tuti hogy őt nem lesz könnyű legyőzni.

Szegény Luffy, hogy fogja tudni ő behozni az ilyeneket mint Doflamingo vagy Sabo tesó?

Most már nem hiszem hogy Luffy vs. Doflamingo harc lesz, túl erős lenne még hozzá, szerintem Sabo fog harcolni Mingo ellen, ő legyőzné
Naplózva

jasek89
ANBU újonc
*

« Válasz #3859 Dátum: 14 ápr 09, 12:06:19 »

Oda az utóbbi hetekben nagyon odatette magát, jobbnál jobb részek jönnek, csak így tovább!  bow bow bow Nevet

Ez a Sabo gyerek iszonyat erős lett, simán Yonkou szint, Luffy-nál jelenleg sokkal erősebb, bár Sabo rendelkezik a király akaratával? Majd kiderül.....

Sztem Mingo elmenekül innen és elmarad a várva várt harc, így is nagy szarban van:
1. nincs ideje harcolni mert lázadás tört ki ellene
2. most nem harcképes, hisz a feje lepotyogott a helyéről... Nevet
3. vajon a tengerészet ezek után is mellé fog e állni, vagy ők is üldözni fogják ezúttal?

Viszont Kyros erejét alábecsültük, mert Mingo egyik emberét Dasuyan-t rendesen elp*csázta félkézzel is.....
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 09, 12:08:05 írta jasek89 » Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #3860 Dátum: 14 ápr 09, 13:04:19 »

Tipikus példa volt ez a rész arra, h miért szeretem a One Piece-t.  Tele van agyalágyultsággal (Usopp). Vannak benne Epic tagok, erők, csaták (Kolosszeum) Bonyolult a történetvezetése. (Lázadók, CP0, Bigmom, Haditengerészet, az ország története, Shichibukai, egyéb kalózok) van itt minden. nekem 10/10 ez a rész Nevet
Naplózva
Lehel94
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3861 Dátum: 14 ápr 09, 14:06:27 »

Jó kis rész volt. Nevet

Hát Sabo megette a gyümit, igy mostmár rohadt erős kell legyen.Ugye tudja használni a hakit és msotmár ottvan neki Ace ereje is. A forradalmárok serege igy még erősebb lett,hogy Sabo mostmát gyümi használó,és nem is akármilyen gyümi az.
Usopp-ból megint hőst csináltak a végén,dehát kellenek az ilyen részek is. smirksweat Kyros-t sokan alábecsülték de mostmár szerintem látthatták,hogy nem szabad Kyros-t alábecsülni. Law meg valyon miért nem akarja,hogy Luffy-ék megmentség,talán van még valami terve? Doffynak még a levágott feje is idegesitő ha megszólal. smirksweat ikszdé
Kiváncsi vagyok,hogy mi is lehet az a birdcage ha jól értem ez kalitkát jelent leforditva.
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 10, 11:26:31 írta Lehel94 » Naplózva

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem-Alucard
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3862 Dátum: 14 ápr 09, 15:52:10 »

hosszú hetek óta a legjobb rész volt:)

elég durván zajlottak a történések. kíváncsi vagyok mi lesz most, hogy a colosseumos banda összefog:D eddig egymást ölték most meg együtt harcolnak:D

law reakciójára nem számítottam, de nem is lepett meg... egyre inkább úgy néz ki, hogy ő az op ishidája/sasukéja
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #3863 Dátum: 14 ápr 09, 17:09:28 »

Az igen! Sabo nem sokat sz*rozott! Csak belegondolok, hogy utóbbi hónapokban milyen elméletek, opciók kerekedtek itt a fórumon a Tűz gyümölcs hovajutását illetően. Erre Sabo egy aprócska kis panel alatt be is cuppantja. Nevet Kemény gyerek lesz ezzel a sárkány hakis stílussal és a pirítással.
Azt sajnálom, hogy Dragontól fogkezelést is kapott...

Burgess és Diamante hirtelen nagyon megzuhant a minőségi skálán.

Tipikus példa volt ez a rész arra, h miért szeretem a One Piece-t.  Tele van agyalágyultsággal (Usopp). Vannak benne Epic tagok, erők, csaták (Kolosszeum) Bonyolult a történetvezetése. (Lázadók, CP0, Bigmom, Haditengerészet, az ország története, Shichibukai, egyéb kalózok) van itt minden. nekem 10/10 ez a rész Nevet

Tökéletes marketing szöveg! Tökéletes!!! bow
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
klozo
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

ROCK ^^

« Válasz #3864 Dátum: 14 ápr 09, 18:27:17 »

Oké ._.
Sabo most Ace
Ussop most Buggy
Doflamingo most Crocodile
és Cavendish csodálja Ussopot

Amúgy, igen. Ez a fejezet nagyon ott volt!
Sabo kissé furának tűnt elsőre. Mindig rövid hajjal képzeltem el őt, mint amikor gyerek volt. De szerintem igazán tetszetős karakter lett belőle 22 évesen.
Mit is mondtak? Jó szuvenír lesz Dragonnak? :DD

Szerk: Ez a "Kalitka" olyan nagy fegyver lehet mint egy Ősi Fegyver vagy egy technika? Lehetséges, hogy Kora-san ezért áldozta fel magát. Law azt mondta, hogy vmiért az életét adta. Szóval nem egyszerű gyilkosság lehetett. Remélhetőleg minél előbb megkapjuk a választ. Ugyan ez vonatkozik a levágott beszélő fejre és Sanjiékra.
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 09, 18:36:18 írta klozo » Naplózva
Scratchmen
Gennin
*

Szupernova

« Válasz #3865 Dátum: 14 ápr 10, 12:24:06 »

Usopp-sama  bow Úgy tűnik a Tenger Bátor Harcosa-ként mégis csak meglesz a 8000 követője?  ikszdé
Naplózva
oky
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

asd

« Válasz #3866 Dátum: 14 ápr 10, 13:12:25 »

Kalitka szerintem elég egyértelmű, így hogy megjelent Pica és ezután jelentette be. Egyszerűen zárt tér amit Pica irányít, kalitkába zár mindenkit úgymond és szépen összenyomja őket Nevet
Naplózva
Rain
Gennin
*

« Válasz #3867 Dátum: 14 ápr 10, 14:04:20 »

Luffyt aztán nyomkodhatja. Nevet Mindenkit a testébe zár, és úgy. ikszdé
Naplózva
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3868 Dátum: 14 ápr 10, 17:12:53 »

szerintem itt durvább dologra kell majd számítani. law nem egy ijedős gyerek, de amilyen fejet vágott, nem hinném, hogy  a semmire.

szerintem doffynak már volt egy B terve. eddig nem tarottam okosnak doffy-t, de egyenesen hülyének nézném, hogyha nem talált volna ki egy B tervet arra az esetre, ha sugart kiütik...
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #3869 Dátum: 14 ápr 10, 17:34:47 »

Nekem nem tetszett ez a dolog Doffyval. Olyan ellentmondásosnak tűnik egyenlőre. Remélem kapunk valami magyarázatot, hogy miért is nem halt meg azonnal. Az már kiderült, hogy ő volt kettévágott személy. Márpedig tudtommal ő nem logia használó. Ha Luffy fejét vágnák le egy normál kardal akkor neki is illő lenne meghalnia. Doffy sem különbözik tőle. Ezért várom a következő részt mert talán ott kapunk valami magyarázatot. Az nem lesz magyarázat, hogy esetleg ott tudják visszatenni a fejet. Azt magyarázza meg a következő rész, hogy miért is nem halt meg Doffy?
Naplózva
Oldalak: 1 ... 256 257 [258] 259 260 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins