24 nov 14, 07:49:57 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 257 258 [259] 260 261 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1109313 alkalommal)
0 Felhasználó és 51 vendég van a témában
wolfarkas
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #3870 Dátum: 14 ápr 10, 19:09:55 »

Az hogy Doffy nem logia nem jelenti azt hogy nem élheti túl, ha kettévágják.
Buggy sem logia mégis túléli
Law is túlélne ha magát feldarabolná

A logia azt jelenti hogy egyesülhet egy elemmel, ebből jön az hogy nem lesz baja ha felvágják. De másik gyümölcsöknek is lehet ez az ereje
Naplózva

vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3871 Dátum: 14 ápr 10, 19:15:20 »

túlélheti, ez az op világa:D

ennek ellenére én sem vagyok oda ettől a fejlevágósditól.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #3872 Dátum: 14 ápr 10, 20:06:04 »

Ne keverd. Ezt senki sem élheti túl, ha csak nincs valami magyarázat. Luffy sem és a többiek sem. Buggy egy más dolog. Nála tudjuk, hogy miért élné túl de ez nem igaz a többiekre. Lawról is sejthetjük, hogy talán túlélhetné de ő is csak akkor ha a Room-ot használná és a saját maga tenné ezt meg ezt. Igen, tudom, hogy ez egy manga és itt minden megtörténhet. Viszont ez így ellentmond a mangában eddig látottaknak és tapasztaltaknak. Legalábbis ha nem látják el valamivel Doffyt.
Naplózva
wolfarkas
Gennin
*

« Válasz #3873 Dátum: 14 ápr 11, 09:12:41 »

Én nem kevertem semmit.

Nem mondtam hogy magyarázat nélkül lesz, én is várom a magyarázatot, amire gondolok az, hogy fonalak tartják össze a testét, és így képes lesz "összeállni" ismét.

Naplózva

dbzgt83
Gennin
*

« Válasz #3874 Dátum: 14 ápr 11, 21:54:24 »

Valamiféle kalitkát emlegetett Doffy, amire még Law is értetlenül reagált, lehet, hogy ennek köze van ahhoz hogy túlélte.
Naplózva

Mr. Prince
chaoslord3
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3875 Dátum: 14 ápr 12, 12:25:47 »

Szerintem ez a Kalitka a képességének egy specialitása. Én erre tudok gondolni csak... Kicsit csalódott leszek ha vmi/vki külsősnek kell segítenie hogy visszaillessze a fejét vagy hogy annak köszönheti hogy még él... Remélem 2 hét múlva választ kapunk...
Naplózva
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3876 Dátum: 14 ápr 12, 20:27:39 »

Ez a mangaka egy zseni Nevet tudtam a többi arcnál is, hogy a legnagyobb mélypontról fognak nyerni valahogyan de itt még én is veszteségekre számítottam (pedig tudtam, hogy kizárt) amikor a sok probléma mellett még egy Yonko is feltűnt erre ittvagyunk. Nevet 2 szó: ONE PIECE Nevet ez le is írja a fejezetet.

Amúgy azt nemértem, hogy Sabo miért sokkal erősebb mint Luffy? oké, hogy erősvolt alapból de Luffy szerintem simán verte volna és attól, hogy megette az egyik legOPbb gyümölcsöt még nemtudja azt rögtön úgy használni ahogy a nagykönyvben megvan írva.Sok edzés kell hozzá és addig még Luffy is erősödhet.Meg még a 2 éves ugrás után a 9ből senkinek sem ismerjük a teljes erejét.Legalábbis Zoronak Luffynak Sanjinak Robinnak biztos nem.

Kíváncsi vagyok a Sunnynál mi folyhat  Gondolkozik lehet arról már csak akkora kapunk infót amikor itt lelesznek rendezve a dolgok és kapnak egy hívást big momtól, hogy nálunk van a hajótok és a csapat egy része vagy esetleg Sanji hívja őket, hogy sikerült meglépni egy coup de burstal.Bár tüzet nyitottak big momra.

Jövőhéten minden téren okosabbak leszünk  bow
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #3877 Dátum: 14 ápr 12, 21:59:26 »

Javítsatok ki ha rosszul mondom, de nekem az esett le ebből, hogy jövőhéten nincs manga, de 2 hét múlva 2 részt kapunk színes oldallal.
http://readms.com/r/one_piece/744/2337/20
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #3878 Dátum: 14 ápr 13, 12:09:53 »

Úgy is lesz, legalábbis én is így vettem ki az írásból, de majd két hét múlva kiderül Mosolyog Mint az is, hogy mi a franc az a kalitka. Szerintem van benne valami, amit az egyik főoldalon lévő kommentelő írt, hogy az egész szigetre kiterjedő dolog és nem lehet így elmenni onnan.
Ezt tovább víve, lehet tényleg teljes szigetre kiterjedő dolog, ami húzódik össze és az egész szigetet felemészti. Ez egy "őrültebb" feltételezésem. Vaaagy minden gyengébb akaratút irányítani tud a szigeten, mint egy amolyan nagyobb kiterjedésű marionette Mosolyog

Mondjuk klozo, az összehasonlításod nem a legpontosabb, mert oké az Ace - Sabo átmenet, de itt öröm volt látni, hogy Sabo is elismerte már Luffy-t Kalózkirálynak Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
marioV
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3879 Dátum: 14 ápr 13, 12:51:53 »

Pozitívum:

Alapvetően tetszett a fejezet, nagyon örültem hogy végre az arcunkba lett tolva, hogy ő tényleg Sabo. Nagyon epic volt Sabo, látszik rajta, hogy Dragon tanította. Az hogy övé lett a gyümölcs is pozitívum, illetve ott azért nyomtam egy facepalmot, hogy oda se akarták adni eredetileg senkinek se a gyümölcsöt. Nevet Ennyiből lehetett volna üres is. Nevet

Negatívum:

Az kiérződött, hogy Sabo nem egy noname ember, az hogy egy elég ismert személyiség, a forradalmi seregnél. Na pontosan ezért megkérdezném: Hol voltál te két évvel ezelőtt??? És miért nem tudta Ace, hogy ő életben van?
Az a háború egyébként is tökéletes lehetőség lett volna Dragonék számára, ha összefog Fehérbajusszal semmi nem maradt volna a tengerészetből, utána meg nagyon egyszerűen a következő állomás Mariejois. Mindenkinek meg lett volna az oka a harcra, max. elébb kellett volna tolni a Sabo flashbacket, mondjuk Impel Downba amikor Luffyt kiütötte Magellán, szerintem akkor is elérte volna a kellő hatását. Na ha ez meg lesz magyarázva (és bízom Odában hogy meglesz) akkor egy szavam se lesz.

A kalitka szerintem is valami olyasmi lesz ami nem engedi hogy elmenjenek innen az emberek, az egész királyságot valahogy irányítani akarja Doffy.
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 13, 12:54:28 írta marioV » Naplózva

\"Amióta a világra jöttél mondtál igazat akár egyetlen egyszer is ?\"- L

\"Te már... Igen... Te már.. a kezdetektől fogva... sakkban tartottál.\"- Meruem

http://myanimelist.net/animelist/marioV40
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #3880 Dátum: 14 ápr 13, 12:58:33 »

Dragonnak nem az az elsődleges célja, hogy a Tengerészetet elsöpörje. Mint azt a fejezetben is mondták, illegális fegyverkereskedelem miatt jöttek az országba a forradalmárok. Gondolj bele, ha Dragon elsöpörné a Tengerészetet, káosz és anarchia lenne a világban, ami ellen (az olvasottak alapján) pont hogy ő harcol.
Naplózva

Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #3881 Dátum: 14 ápr 13, 13:50:20 »

Igen. Dragonék nem a tengerészetet akarják legyőzni, mert ők csak eszközök. A fő ellenség a Világkormány. A az irányítás a kezedben van, akkor a tengerészet is.
Naplózva
marioV
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3882 Dátum: 14 ápr 13, 14:00:12 »

Tapion D. sama:

Végülis ha így nézem logikus, de arra még mindig nincs magyarázat hogy Ace miért nem tudott Saboról. Meg nem hiszem hogy Sabot semennyire nem érdekelné az hogy éppen kivégzik a testvérét, szóval még ha nem is kap segítséget Dragontól, de egymaga beszállhatott volna a háborúba, ami nem történt meg.
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 13, 14:00:52 írta marioV » Naplózva

\"Amióta a világra jöttél mondtál igazat akár egyetlen egyszer is ?\"- L

\"Te már... Igen... Te már.. a kezdetektől fogva... sakkban tartottál.\"- Meruem

http://myanimelist.net/animelist/marioV40
Rain
Gennin
*

« Válasz #3883 Dátum: 14 ápr 13, 14:02:41 »

Az is zavaró, hogy egy-két noname emberke is felismerte Sabot. Nevet
http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/744/15
Naplózva
klozo
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

ROCK ^^

« Válasz #3884 Dátum: 14 ápr 13, 14:21:13 »

samdav, azt csak viccnek szántam. Ebben csak annyi volt a lényeg (számomra), hogy rögtön használta a Hiken-t és a haja is ugyan olyan mint Ace-nek volt, kicsit hosszú, hullámos és középen szét választva. Amúgy nekem is nagyon tetszett az a jelenet Mosolyog Kíváncsi vagyok Meo-ra, hogy miként fog reagálni az ál-senpai-jára Nevet

Dragon valóban besegíthetett volna a háborúban (vhogyan). Ivankov-ot és Inazuma-t leszámítva. Végül is Ace egy D. volt. Dragon biztosan tisztában van ennek e betűnek a jelentésével. Ace hihetetlenül erős volt. Nagy 'haszna' lehetett volna belőle. De WB is életben maradhatott volna. Luffy szintén ott volt. (Mert Dragon egy igazi minta apa  Pojén )

Az egész szigetre kiterjedő marionett cuccnak nem látom értelmét. Azt vágom, hogy akkor irányítani tudja az embereket és akkor nem tudnak elmenni sehova meg minden, de ezt a hálóval is meg lehet oldani (ami egyszerűbb is), vagyis ez helytállóbb, szerintem.

Elszoktam játszadozni azzal a gondolattal, hogy Doffy majd irányítani fog vkit. (Law vagy Luffy) Esetleg majd Sugar vissza nyeri az eszméletét és majd lesznek néhányan akik játékként végzik. Sanjiék meg egyszerűen elporladtak vagy mi? Mikor szerepeltek utoljára? Egy picike infó vagy utalást nem ártana közölni. (Mert mindig lesz vki aki ezt elmondja  ikszdé )

Rain, azt én is befigyeltem Nevet De, ha ők már így kenik vágják Sabo-t akkor Ace miért nem értesült róla?  Gondolkozik Lehet Sabo csak az elmúlt évben lett ilyen aktív. Vagy nem is tudom. Ez nagyon bonyolult... Technikai KO

Naplózva
Oldalak: 1 ... 257 258 [259] 260 261 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins