oky
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
asd
|
|
« Válasz #3840 Dátum: 14 ápr 07, 12:21:16 » |
|
Húros dolog szerintem nagy baromság. Nem logia képessége van, ergo nem élheti túl, hogy ha tényleg levágják a fejét. Vagy meghalt, vagy báb, de nem feltétlenül Pica csinálta, van még 1-2 szerepőnk Doffy gárdájából akikről nem sokat tudunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3841 Dátum: 14 ápr 07, 13:23:40 » |
|
Én egy olyat tudok elképzelni, h Law vmilyen megoldással de megcsinálta, h a vágás ne legyen halálos. Magának akarja Doffy-t. Meghalni úgy sem fog Doffy sztem. Bár ha Luffy hakival is érzékelte mielőt mondta, h Doffy meghalt, akkor ennyi volt. Amilyen troll Oda, most helyszínváltás lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #3842 Dátum: 14 ápr 07, 13:45:06 » |
|
Ne felejtsük el, hogy Law említett egy nevet, valószínűleg női nevet. Kora-san vagy Korazan, még nem tudjuk. De ebből kifolyólag Law magának akarhatja Doffy-t, így simán megoldhatta, hogy Kyros ne tudja őt lefejezni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Beeng
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3843 Dátum: 14 ápr 07, 14:33:29 » |
|
Ha magának akarná akkor miért volt az Law terve, hogy elpusztítsák a gyárat és Kaidóval csináltatja ki. A hídon is mondta, hogy az ő egyetlen célja Dofi halála. Ha eredetileg Kaidoval akarta kicsináltatni akkor az sem fogja zavarni, ha egy helybéli fejezi le. Elég logikátlan lenne ez a megoldás. Meg még rajta vannak a bilincsek is.
Az én is hozzátenném, hogy ha Dofi most kipurcan akkor csalódott leszek. Azt akarom, hogy Luffy üsse szét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rain
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3844 Dátum: 14 ápr 07, 15:09:39 » |
|
igen komoly és alapos magyarázatot várok tőle
Law kihasználva a helyzetet levágta Doffi fejét. Ennyi. Mi van akkor, ha Law csak azért mondta Kaidou nevét, hogy a Szalmakalaposok menjenek vele, hogy biztos legyen Doff halála. Felhasználta őket, miért ne? Jellemével passzol. A húros meg egy hülyeség szerintem is. Ennyi erővel kit érdekel, ha levágják a karod a lábad, a fejed? Úgy is visszarögzíti... Miért kéne Doffival harcolnia Luffynak? Rengeteg más ember is van itt, aki méltó lenne egy összecsapásra. Big Momtól kezdve a CP-0-ig. Pica eltűnése pedig azt is jelentheti, hogy ment lecsillapítani a zavargásokat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3845 Dátum: 14 ápr 07, 15:28:23 » |
|
szerintem is van abban valami, hogy law felhasználta luffyéket. kaido elpusztítására semmi jel nem utal law tervéből, szerintem neki végig csak doffy volt a célpontja és nem kaido.
ugyanakkor annyira nem verte át luffyéket, mert igaz, hogy law csak egy darabon kísérte volna luffyéket, de kezükbe adta volna caesart és a gyárat szétverette volna luffyékkel. Ha ezek után law kiszáll a szövetségből, akkor kaidonak már akkora károkat tudnának okozni luffyék, hogy valószínűleg ha nem is ők miatt, de kikerülne a yonkou székből...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
wolfarkas
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3846 Dátum: 14 ápr 07, 15:58:30 » |
|
Attól hogy nem Logia Doffy gyümölcse nem feltétlenül hal meg attól hogy kettévágják, Buggy sem logia, mégse hal bele, Law is le tudja vágni a saját testrészeit, a saját szívét kivette és neki sem volt semmi baja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asdfgrey
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3847 Dátum: 14 ápr 07, 22:59:57 » |
|
A Lawos elmélet megvalósulhat, ha Lawon nem Kairoseki, hanem egyszerű bilincs van. A Picas elmélet, hogy Picanak köszönhetően menekül meg Mingo háát... csalódott lennék, ha ez valósulna meg. Én is azt gondolom, hogy Pica ment lecsillapítani a zavargásokat. Ha a két elmélet közül kellene választanom, hogy melyik fog megvalósulni, akkor a Lawos elméletet választanám, de makacs vagyok és kitartok a húros dolog mellett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rain
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3848 Dátum: 14 ápr 08, 13:31:56 » |
|
De egyébként az sem lehetetlen, hogy Kyrosnak van valamilyen gyümije is amivel úgy tud darabolni, hogy annak semmi baja nem lesz. Vagy valamilyen különleges kardja van. Vagy valami különleges technika.. Sok lehetőség.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sasukeuchiha17
ANBU újonc
Nem elérhető
Gman pártfogoltja vagyok
|
|
« Válasz #3849 Dátum: 14 ápr 08, 13:42:47 » |
|
Nincs gyümölcse, ezt ö maga mondta. + Az a darabolós képessêg megvan már Law-nak.
|
|
|
Naplózva
|
iiHALA MADRID!!
|
|
|
Rain
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3850 Dátum: 14 ápr 08, 14:07:25 » |
|
És? Rokongyümölcs. Minthogy van a Bombagyümölcs, meg most van a Robbantógyümölcs.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sasukeuchiha17
ANBU újonc
Nem elérhető
Gman pártfogoltja vagyok
|
|
« Válasz #3851 Dátum: 14 ápr 08, 14:18:47 » |
|
Igen, de mind2 gyümölcs jelentéktelen karaktereké. Csúnya lenne, ha ugyanolyat adna másnak, mint ami Lawnak van. De Kyrosnak nincs gyümölcse.
|
|
|
Naplózva
|
iiHALA MADRID!!
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3852 Dátum: 14 ápr 08, 17:21:15 » |
|
Viszont van a mangában néhány személynek speciális képessége is. Akár ilyen is lehet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
padyboy
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #3853 Dátum: 14 ápr 08, 21:35:56 » |
|
A Doffy-lefejezős részben csak én tartom furcsának hogy a háttérben az élő ventillátor-dasuyan megvan még mindig láncolva? http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/743/17vagy eddig is viselt magán láncot?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jasek89
ANBU újonc
Nem elérhető
|