24 nov 14, 18:30:27 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 254 255 [256] 257 258 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1109751 alkalommal)
0 Felhasználó és 58 vendég van a témában
Toshin Raizen
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás :D

« Válasz #3825 Dátum: 14 ápr 04, 17:18:42 »

Érdekes fejezetet kaptunk, habár Usopp győzelme kicsit szokatlan volt(na meg az utóbbi időben eléggé jellegtelen karakterré nőtte ki magát). Kíváncsi vagyok, hogy vajon ha egy háborúra kerül sor, hány megmentett kalóz jön segíteni Luffyéknak. Nem tudom miért gondolkodtok úgy, hogy nemes egyszerűséggel nyomják le majd Doflamingot és az ő rémuralmát. A játékok nagy része civil, vagy valami gyenge személyiség. Jó esetben is van köztük 20 olyan karakter, akik meg tudnák izzasztani Donquixote embereit. A lefejezést én se gondolom komolynak, ez nem lenne One Piece-es. Az arénás jelenet tetszett, remélhetőleg mihamarabb rátérünk Sanjira és a többi hajón tartózkodóra, ugyanis Ők sokkal nagyobb sz@rban vannak.
Az erő rangsorhoz meg csak annyit, hogy Luffy már admirális szinten van, ez kiderült a Z filmből. Lehet, hogy Z nem volt a legerősebb admirális, de attól még az volt.

vaniliaspudinglover
Igazad van, jó lenne már látni megint egy olyan egyértelmű harcot, mint a Mr. 5 és Miss Valentin(?) párosnál... Egy ütés volt Nevet és az elképedés, mikor Vivi ezt látta... ^^" Hát igen, jó lenne már látni egy ilyesmi jelenetet.
Naplózva

FRUILI BERENGAR itáliai király ombardiai követe a magyarokról 921-ben:
Gazdagságuk pazar és szembetűnő. Hatalmas sereget tudnak kiállítani! Kürtszóra indul fordul egész serege. Napokig lovagolnak váltó lovaikon. Ha megindulnak megmozdul ég és föld alattuk. Harciasságuk és bátorságuk egyedülálló. Nem félnek a haláltól! Mosolyogva halnak meg! Legyőzhetetlenek.

Igaz magyarnak lenni akkora teher, hogy aki sokat viseli, megerősödik. Wass Albert
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #3826 Dátum: 14 ápr 04, 22:10:34 »

Valami jószívű ember be tudná nekem linkelni ide azt a király elméletet arról, hogy mi a One Piece, amit betettek ide néhány napja(hete?)? Nevet Már hónapok óta nem olvasom mangát/nézem ezt a topicot ezért nem tudom hol keressem még hozzávetőlegesen sem.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Minatoya-chan
Újonc
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #3827 Dátum: 14 ápr 04, 23:29:31 »

Azt hiszem erre gondoltál...

http://apforums.net/showthread.php?t=38205
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #3828 Dátum: 14 ápr 05, 10:08:34 »

Jól hiszed, köszönöm a linket Nevet
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
EEsmiley
Chuunin
*

« Válasz #3829 Dátum: 14 ápr 05, 18:36:10 »

Na jó! Azt látom, hogy mindenki azt látta, hogy Doffy egy báb.
De akkor miért mozgott? Vagy miért változott meg az arckifejezése sokszor?!
Ez egy feltevés, mely ellent mond annak, amit ti feltettetek: egy kő bábu.

De arra van esély, hogy Doffy tényleg egy báb volt, akit kötéllel, vagy valami ilyesmivel irányítottak, Pica által például. Mondjuk nem feltétlen.
Nos érdekel mi lesz az eredmény ebből. Mosolyog Nevet  kacsint
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 05, 18:37:14 írta EEsmiley » Naplózva
klozo
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

ROCK ^^

« Válasz #3830 Dátum: 14 ápr 05, 20:18:25 »

EEsmiley: Ezt most nem értem.... Először azt mondod, hogy nem bábu, de aztán mégis az. Most melyik?

Amúgy meg, amikor Kyros levágja DD fejét, ott van egy vastagabb fekete vonal a nyakán. Olyan mint ha vér lenne. Más még nem gondolkodott rajta? Vagy csak én képzelődöm? ._.
Naplózva
Rain
Gennin
*

« Válasz #3831 Dátum: 14 ápr 05, 21:01:18 »

Na jó! Azt látom, hogy mindenki azt látta, hogy Doffy egy báb.
De akkor miért mozgott? Vagy miért változott meg az arckifejezése sokszor?!
Ez egy feltevés, mely ellent mond annak, amit ti feltettetek: egy kő bábu.

De arra van esély, hogy Doffy tényleg egy báb volt, akit kötéllel, vagy valami ilyesmivel irányítottak, Pica által például. Mondjuk nem feltétlen.
Nos érdekel mi lesz az eredmény ebből. Mosolyog Nevet  kacsint
Nem, majd Oda fogja magát, nem csinál semmit Doffy arcával, csak egyenesen mered előre, hogy az ember azonnal tudja, hogy ez már egy báb. Ne legyél már ostoba.
Naplózva
klozo
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

ROCK ^^

« Válasz #3832 Dátum: 14 ápr 06, 08:26:06 »

Nem fogom leírni a véleményem erről, mert úgy sem fogod felfogni.

Vissza térve a témához, vagy hússzor elolvastam a fejezetet, hátha észre veszek vmit, de csak arra tudok gondolni, hogy Law reakciója milyen lesz. Sokk vagy pléh pofa. Lehet azért nem mutatta Oda az arcát mert akkor elárulná a lényeget. Minden esetre remélem hogy a következő fejezetben ennek a szálnak a folytatása lesz.
(Jó lenne megint egy olyan fejezet ahol nincs váltogatás a helyszínek között. Nagy előre lépés lenne és gyorsabban is haladna a sztori)
Naplózva
EEsmiley
Chuunin
*

« Válasz #3833 Dátum: 14 ápr 06, 19:39:07 »

Nem tudom, hogy hova lett a kommentem, de mindegy. Nevet

Hát a véleményem nem változott. Doffy biztos, hogy nem báb.
Lawot lehet, azrét nem mutatta, mert talán neki köze van ennek a Dofffys ügyhöz. De majd meglátjuk hogy lesz. Nevet
Naplózva
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3834 Dátum: 14 ápr 06, 22:20:33 »

báb, vagy sem Odának igen komolyan meg kell magyaráznia a történteket.

A verzió: doffy meghalt.->az eddigi történetvezetési stílustól ez teljesen eltér, de akár helytálló is lenne. habár akkor doffy tényleg egy kiaknázatlan aranybánya volt, hisz több mindent ki lehetett volna hozni a mára már túlmisztifikált karakteréből...

B verzió: doffy él és virul.->Odának nem lesz könnyű feladata, igen komoly és alapos magyarázatot várok tőle, hogy akkor mi volt ez az egész fejlevágósdi. Lehet, hogy pica csinált egy doffy bábot főldből és azt végta ketté kyros, de szerintem az hülyeség... hogy csinál a földből olyan bábot, amiben van rózsaszín, szőke és kb a szivárvány összes színeXD max ha doffy egy barna ruhás néger lenne, akkor még meg tudná oldani pica ezt földből, habár akkor is csak észrevenné kyros, hogy baszus ez földből van és nem hús-vér egyed.

szóval Oda, ha a B verziót választod, akkor nagyon remélem, hogy alaposan megmagyarázod nekünk és nem tudod le egy ilyen "pica szobrászmester" ötlettel...
Naplózva
asdfgrey
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #3835 Dátum: 14 ápr 06, 23:06:12 »

Szerintem nem lesz semmilyen Mingo klón. Arra tippelek, hogy Mingo a húrok segítségével visszahelyezi a fejét a testére.
Naplózva
wolfarkas
Gennin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #3836 Dátum: 14 ápr 07, 05:16:59 »

Hát igen, ha meghal, az nagyon furcsa és kiábrándító lenne. Percek alatt lerendezi Law-ot, majd egy Kyros szintű karakter megölné...
Szerintem nem fog meghalni

Ha viszont a húrok segítségével rakja össze magát, akkor bizony az egyik legerősebb gyümölcse van. Kb. olyan ereje lenne mint Buggynak, hogy szétvágni hiába vágnák, össze tudja rakni magát. Gondolom Luffy ütései azért hatni fognak rá  Nevet
Naplózva

vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3837 Dátum: 14 ápr 07, 11:53:42 »

a damilos elgondolás eddig a leghelytállóbb.

báb már eleve azért sem lehet, mert doffy végig ott volt a teremben, még mielőtt kyros és luffy odaosont volna, sőt együtt mentek a trónterembe fujitorával. 1 szóval el is vethetjük szerintem a báb ötletet, hisz Oda nem egy amatőr, hogy ilyen gagyi megoldást találjon ki.

kage bushinok (föld változatban) maradjanak csak a narutoban
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 07, 11:56:17 írta vaniliaspudinglover » Naplózva
sasukeuchiha17
ANBU újonc
*

Gman pártfogoltja vagyok

« Válasz #3838 Dátum: 14 ápr 07, 12:03:59 »

Igen, szerintem se báb, de amikor mutatták Zorot, akkor épp nem volt meg Pica...szóval teljesen elvetni ezt az ötletet nem lehet, a következő fejezetig.
Naplózva

iiHALA MADRID!!
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3839 Dátum: 14 ápr 07, 12:09:30 »

szeritnem Oda egy picit a nézők fejével és gondolkodik, ezért néha direkt rosszfelé vezeti a nézőket, hogy utána mondhassák: tényleg, hogy erre én hogy nem jöttem rá, hát ez az Oda egy zseni!

de ha belegondolunk: Pica képessége az egész palotára kiterjed, tehát a trónteremre is. tehát simán látre tud hozni egy klónt, amíg zorot feltartja, nem kell ahhoz elszivárognia.
Persze ezzel, hogy elszivárgott, mindenkiben felkeltette a gyanút: mi van, ha pica műve... Nevet holott ha pica műve, akkor nem azért lesz, mert elszivárgott

hozzáteszem, szerintem pica élből megindult sugarék felé, mert azért most elég nagy túlerővel néznek szembe. pica képessége pedig pont jó arra, hogy eliszkoljanak.
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 07, 12:15:33 írta vaniliaspudinglover » Naplózva
Oldalak: 1 ... 254 255 [256] 257 258 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins