25 máj 13, 22:29:50 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 43 44 [45] 46 47 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1211798 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Hiei D. Legend
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #660 Dátum: 11 okt 05, 12:15:58 »

Ez a rész méltó volt a heti mangákhoz. Itt se történ sok minden. Bevallom én már nagyon várom a arc végét. Animben ezek a részek sokkal jobban lefognak jönni majd. Mangában viszont lapos:(.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #661 Dátum: 11 okt 05, 12:48:19 »

Azért ezt nem mondanám, hogy nem történt sok minden.
Egy az, hogy egy fejezettel közelebb kerültünk a végéhez Nevet
Amúgy szerintem Hodinak már rég semmi esélye nem lenne, ha szárazföldön harcolna Luffy-val, de így...ááh... egy buborékban nem nagyon tud harcolni ellene.
Viszont pozitív volt, hogy láttam ahogy harcolt az egyik herceg Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Vhaearon
Chuunin
*

One piece the Best!

« Válasz #662 Dátum: 11 okt 05, 16:51:13 »

Nagyon jó rész volt. Ami nemek nagyon nagyon tetszett hogy láttam hogy hiába hogy luffyról beszélünk meg minden de az a másfél év mégis CSAK másfél év! A hakija még nem a legerősebb tehát van ahova fejlődnie és remélem hogy a történet során fog erősödni!!!
Naplózva

Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #663 Dátum: 11 okt 06, 19:47:37 »

Amit most összeszenvednek azzal a bárkával az nem érdekel különösebben, inkább a bunyókra vagyok kíváncsi, hogy mit is szereztek igazán 2 év alatt - OK, eddig is kaptunk pár utalást de mégis, most élesben jó lenne végre rátérni a dolgokra!
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #664 Dátum: 11 okt 09, 09:40:48 »

Aki még talán gondot okozhat, az Caribou, akiről már nagyon régóta megfeledkezett a mester, bár biztos, hogy van vele terve.
És mi van, ha ha Ő lesz a Szalmakalaposok 10. tagja, habár ez kicsit hülye feltételezés, "kicsit" rosszul indult a "megismerkedésük", de én látok benne rációt Mosolyog
Ja és ebben a fejezetben végre megláttuk, hogy még Luffy-nak is van hova fejlődnie Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 09, 09:45:26 írta samdav » Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
Vhaearon
Chuunin
*

One piece the Best!

« Válasz #665 Dátum: 11 okt 09, 09:51:19 »

Caribou esélytelen. majd lesz szerintem még1 női tag majd az új világban de Caribou ha bekerülne a legénységbe akkor elveszne a hitem a One pieceben Nevet
Naplózva

Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #666 Dátum: 11 okt 09, 10:03:08 »

Caribou-val csak annyiban látok rációt, hogy logia, és az ugye nincs még a csapatban, viszont ha már logia, nem őt választanám. Remélem érthető amit mondok. A másik amiben sántít a csapat az a tenger. Ezért gondolnám, hogy esetleg egy gyojin csatlakozik hozzájuk. De Oda útjai kifürkészhetetlenek, szóval várom "türelemmel" Nevet
Naplózva
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #667 Dátum: 11 okt 10, 09:55:07 »

Mondjuk Shirahoshi eleve kizártnak számít, már csak méretei miatt is - Luffy meg ő 3 ezredmásodperc alatt megennék az összes elemózsiát  Nevet
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
t.felix
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #668 Dátum: 11 okt 12, 13:31:40 »

lassan lehetne már új arc.
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #669 Dátum: 11 okt 12, 23:38:25 »

Hogy samdav szavaival éljek közelebb kerültünk az arc végéhez egy fejezettel. Zoroban nem csalódtam, de többiektől is láttunk néhány mozdulatot.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #670 Dátum: 11 okt 12, 23:52:20 »

Szerintem meg most kerülünk a sűrűjébe amely a végjátékhoz vezet. Kialakultak a párok, a feladatok. Ezt most le kell rendezni mindegyiküknek. Most jönnek azok a mérkőzések amelyet megszerettünk az eddigi történet során és legalább kimutathatják, hogy mire volt elég az elmúlt két év.
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #671 Dátum: 11 okt 13, 10:09:42 »

Azért nézzétek már meg, ezek a gyojinok semmik a Szalmakalapos bandához képest. Zoro megvágta és majdnem lenyomta Hodit, pedig Ő a vezér Mosolyog Úgyhogy Zoro mondta jól, "bemelegítésnek megteszik" Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 13, 10:11:45 írta samdav » Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #672 Dátum: 11 okt 13, 11:38:15 »

Tudjuk, hogy semmik hozzájuk képest. Hogy nézne már ki, ha most szétkapnák őket az indulás után. Nevet Amúgy nekem az baromira tetszett, ahogy Sanji szívatta Wadatsumit a Krakennel való összehasonlítással. Totál kiakasztotta, hogy a Krakent nagyobbnak tartotta.
Naplózva
Senais
Chuunin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Erza Scarlet

« Válasz #673 Dátum: 11 okt 15, 17:55:05 »

Sanji még agyafurtabb lett, Zoro pedig nagyon epic Nevet
De várok már egy igényesebb küzdelmet...
Naplózva

"Láncaid lehulltak s im azontúl soká
Félve lépdel lábad, amikép megszoká."
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #674 Dátum: 11 okt 21, 10:04:54 »

Örülök, hogy a többi gyümi használó megmutatta, hogy lehet fejleszteni a képességüket. Brook a legjobb példa erre. Az eddig leghasznavehetetlenebb gyümiből kb végtelen energiájú erő lett:D
Naplózva
Oldalak: 1 ... 43 44 [45] 46 47 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins