Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #645 Dátum: 11 szep 21, 20:04:01 » |
|
Bárhogy is nézzük ez egy jó rész volt:D Olyan párok alakultak ki amit, így előre nem hiszem , hogy bárki is gondolt volna:D a legjobban az tetszik, hogy a gyönge trio sem olyan gyönge már:D A nagy kérdés, hogy Robinnak mi lesz a szerepe?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #646 Dátum: 11 szep 21, 20:28:53 » |
|
Nem gondoltam volna, hogy Brook Zeo-val fog harcolni, azt hittem, hogy Nami lesz az ellenfele, de így se rossz  Choppernek végre még egy új támadása, Naminak is és Usopp is durca, tényleg nem gyenge a trió  Daruma vs. Usopp - érdekes harc lesz Dosun vs. Chopper - jó lesz, egyértelmű Chopper győzelmet várok  Zoró lazán lenyomja a részeges polipot, aztán már csak Luffy-ra kell várni és mehetnek is tovább 
|
|
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
Vhaearon
Chuunin
Nem elérhető
One piece the Best!
|
 |
« Válasz #647 Dátum: 11 szep 28, 20:46:48 » |
|
Ez ugye csak vicc,hogy nincs manga
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
 |
« Válasz #648 Dátum: 11 szep 28, 20:53:45 » |
|
Nem, a múlt heti fejezettel együtt közölték, hogy egy hetes szünet lesz ^^ úgyhogy jövő héten jön a 641. fejezet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #649 Dátum: 11 szep 29, 09:12:50 » |
|
Nagyon jó olvasni most a mangát, végre beindultak az események, úgy bepörögtem, mikor Luffy a Király akaratával kiütött 50ezer embert, nagyon epic volt  Kiváncsi leszek, hogy hogyan végződik majd, talán tényleg elpusztul végleg a Gyojin-sziget? :O
|
|
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #650 Dátum: 11 szep 29, 11:02:50 » |
|
Ahhoz képest, ahogy indult az arc, még a végén lehet, hogy izgatott leszek a végkifejlet gyanánt Amennyire időhúzásnak éreztem eddig annyira érzem most, hogy van még néhány csavar ebben a storyban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
 |
« Válasz #651 Dátum: 11 szep 29, 14:08:59 » |
|
one piece mangából mindig heti 2 jön vagy csak a jobb heteken?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
 |
« Válasz #652 Dátum: 11 szep 29, 14:27:17 » |
|
One Piece mangából heti 1 jön. Mi azért raktunk ki kettőt, mert még nem jutottunk el odáig, hogy az aktuális fejezeteket publikáljuk. Tehát... hamarosan jön még 3 fejezet, és akkor utána az aktuális manga jön. Na meg az eleje... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
 |
« Válasz #653 Dátum: 11 szep 29, 14:29:14 » |
|
köszönöm a választ most 609. tartók ,de az elejét is akarom majd olvasni:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kristian1112
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #654 Dátum: 11 szep 30, 21:09:43 » |
|
Én arra vagyok kiváncsi hogy Lufy ki e alakított valamie gear 4,5-öt  Tudom most szidni fogtok,hogy nekem a haki nem elég de ha reálisan nézzük,mivel Rayliaght-al fél évet eddzet,vagyis az idő alatt el sajátította,ozt már csak tökéletesítette a hakit és a gear 2,3-at szintén az alatt a 1 és fél év alatt,de nem gondoljátok hogy ténleg tovább fejlődhetett volna? Pl amikor Zoro hajó félbe hasítása az epic volt,tehát az is eggy óriási fejlődés,szerintem Lufy-nak is adhatott Oda mester valamit hogy még táposabb legyen 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #655 Dátum: 11 szep 30, 21:40:55 » |
|
Ennél táposabb? Már hova  Akkor már egy Yonkouval is vetekedhetne  Amúgy Rayleigh másfél évet edzett (ha jól tudom)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kristian1112
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #656 Dátum: 11 szep 30, 21:57:34 » |
|
Nemtom nekem fél év dereng  Hát fekete szakál szintjére csak valami speckó technikákkal kerülhet szerintem,úgyhogy nálam valahol legbévül ég a remény hogy még táposabb leszz  Vagyis szerintem az is lessz,mivel a vége még messzi van és ez időn keresztül biztosan fognak jönni még félelmetesebb ellen felek az új világban,de Usoppra nagyon kiváncsi vagyok,remélem a fejlődése nem csak a hasizomban és a szigeten össze gyűjtött magokban rejlik 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #657 Dátum: 11 szep 30, 22:05:12 » |
|
Usopp: elég erős már ő is Luffy-nak ott a Fegyverzet színe, azzal már elég jól oda tudna csapni neki. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 09, 09:38:28 írta samdav »
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
 |
« Válasz #658 Dátum: 11 okt 01, 09:46:14 » |
|
Samdavnak van igaza, másfél év volt az a fél év. A maradék fél év pedig eltelhetett akár azzal is, hogy megtanulta profi szinten kombinálni a Gear Second-öt és a Gear Third-öt a Hakival. Ha belegondolsz így is táposabb a kelleténél Luffy, mert van, akinek 10 év alatt sikerül feléleszteni a Hakit+uralma alá hajtani (és ez csak két szín!!!), viszont ő kb. 2 év utazás alatt felélesztette, és másik 2 év alatt megtanulta használni. Meg amúgy is, elég volt a Gyojin-to ilyen "szétkapom fél perc alatt" szigetnek, nem szeretném, ha ugyan ennyi lenne az Újvilág összes szigete neki(k)  Usoppot meg nem tudom hova erősítenéd, így is milliárdszor felülmúlta a régi énjét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kristian1112
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #659 Dátum: 11 okt 01, 14:50:03 » |
|
Igazatok van  Mongyuk nekem ez a halas arc nagyon nem jön be,még főleg Hodi nem,Zoro ki filézte,Lufy lecsapta,de még mindig semmi baja,de persze mindjár Luffy 2 csapással le szedi  Mennyenek már el onnen,nem szeretem ezt a víz alatti környezetet 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|