25 máj 13, 22:42:05 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 42 43 [44] 45 46 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1211810 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
Duuu
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #645 Dátum: 11 szep 21, 20:04:01 »

Bárhogy is nézzük ez egy jó rész volt:D Olyan párok alakultak ki amit, így előre nem hiszem , hogy bárki is gondolt volna:D a legjobban az tetszik, hogy a gyönge trio sem olyan gyönge már:D A nagy kérdés, hogy Robinnak mi lesz a szerepe?
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #646 Dátum: 11 szep 21, 20:28:53 »

Nem gondoltam volna, hogy Brook Zeo-val fog harcolni, azt hittem, hogy Nami lesz az ellenfele, de így se rossz Mosolyog
Choppernek végre még egy új támadása, Naminak is és Usopp is durca, tényleg nem gyenge a trió Mosolyog
Daruma vs. Usopp - érdekes harc lesz
Dosun vs. Chopper - jó lesz, egyértelmű Chopper győzelmet várok Mosolyog
Zoró lazán lenyomja a részeges polipot, aztán már csak Luffy-ra kell várni és mehetnek is tovább Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Vhaearon
Chuunin
*

One piece the Best!

« Válasz #647 Dátum: 11 szep 28, 20:46:48 »

Ez ugye csak vicc,hogy nincs manga
Naplózva

Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #648 Dátum: 11 szep 28, 20:53:45 »

Nem, a múlt heti fejezettel együtt közölték, hogy egy hetes szünet lesz ^^ úgyhogy jövő héten jön a 641. fejezet.
Naplózva

samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #649 Dátum: 11 szep 29, 09:12:50 »

Nagyon jó olvasni most a mangát, végre beindultak az események, úgy bepörögtem, mikor Luffy a Király akaratával kiütött 50ezer embert, nagyon epic volt Mosolyog
Kiváncsi leszek, hogy hogyan végződik majd, talán tényleg elpusztul végleg a Gyojin-sziget? :O
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #650 Dátum: 11 szep 29, 11:02:50 »

Ahhoz képest, ahogy indult az arc, még a végén lehet, hogy izgatott leszek a végkifejlet gyanánt  Nevet
Amennyire időhúzásnak éreztem eddig annyira érzem most, hogy van még néhány csavar ebben a storyban.
Naplózva
Putir
Vendég
« Válasz #651 Dátum: 11 szep 29, 14:08:59 »

one piece mangából mindig heti 2 jön vagy csak a jobb heteken?
Naplózva
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #652 Dátum: 11 szep 29, 14:27:17 »

One Piece mangából heti 1 jön. Mi azért raktunk ki kettőt, mert még nem jutottunk el odáig, hogy az aktuális fejezeteket publikáljuk. Tehát... hamarosan jön még 3 fejezet, és akkor utána az aktuális manga jön. Na meg az eleje... Nyelvesít
Naplózva

Putir
Vendég
« Válasz #653 Dátum: 11 szep 29, 14:29:14 »

köszönöm a választ
most 609. tartók ,de az elejét is akarom majd olvasni:D
Naplózva
kristian1112
Chuunin
*

« Válasz #654 Dátum: 11 szep 30, 21:09:43 »

Én arra vagyok kiváncsi hogy Lufy ki e alakított valamie gear 4,5-öt Nevet Tudom most szidni fogtok,hogy nekem a haki nem elég de ha reálisan nézzük,mivel Rayliaght-al fél évet eddzet,vagyis az idő alatt el sajátította,ozt már csak tökéletesítette a hakit és a gear 2,3-at szintén az alatt a 1 és fél év alatt,de nem gondoljátok hogy ténleg tovább fejlődhetett volna? Pl amikor Zoro hajó félbe hasítása az epic volt,tehát az is eggy óriási fejlődés,szerintem Lufy-nak is adhatott Oda mester valamit hogy még táposabb legyen Nevet
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #655 Dátum: 11 szep 30, 21:40:55 »

Ennél táposabb? Már hova ikszdé ikszdé Akkor már egy Yonkouval is vetekedhetne Nevet
Amúgy Rayleigh másfél évet edzett (ha jól tudom)
Naplózva

kristian1112
Chuunin
*

« Válasz #656 Dátum: 11 szep 30, 21:57:34 »

Nemtom nekem fél év dereng Nevet Hát fekete szakál szintjére csak valami speckó technikákkal kerülhet szerintem,úgyhogy nálam valahol legbévül ég a remény hogy még táposabb leszz Nevet Vagyis szerintem az is lessz,mivel a vége még messzi van és ez időn keresztül biztosan fognak jönni még félelmetesebb ellen felek az új világban,de Usoppra nagyon kiváncsi vagyok,remélem a fejlődése nem csak a hasizomban és a szigeten össze gyűjtött magokban rejlik :/
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #657 Dátum: 11 szep 30, 22:05:12 »

Usopp: elég erős már ő is
Luffy-nak ott a Fegyverzet színe, azzal már elég jól oda tudna csapni neki. Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 09, 09:38:28 írta samdav » Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #658 Dátum: 11 okt 01, 09:46:14 »

Samdavnak van igaza, másfél év volt az a fél év. A maradék fél év pedig eltelhetett akár azzal is, hogy megtanulta profi szinten kombinálni a Gear Second-öt és a Gear Third-öt a Hakival. Ha belegondolsz így is táposabb a kelleténél Luffy, mert van, akinek 10 év alatt sikerül feléleszteni a Hakit+uralma alá hajtani (és ez csak két szín!!!), viszont ő kb. 2 év utazás alatt felélesztette, és másik 2 év alatt megtanulta használni. Meg amúgy is, elég volt a Gyojin-to ilyen "szétkapom fél perc alatt" szigetnek, nem szeretném, ha ugyan ennyi lenne az Újvilág összes szigete neki(k) Mosolyog
Usoppot meg nem tudom hova erősítenéd, így is milliárdszor felülmúlta a régi énjét.
Naplózva
kristian1112
Chuunin
*

« Válasz #659 Dátum: 11 okt 01, 14:50:03 »

Igazatok van  Mosolyog Mongyuk nekem ez a halas arc nagyon nem jön be,még főleg Hodi nem,Zoro ki filézte,Lufy lecsapta,de még mindig semmi baja,de persze mindjár Luffy 2 csapással le szedi Nevet Mennyenek már el onnen,nem szeretem ezt a víz alatti környezetet  Neeem
Naplózva
Oldalak: 1 ... 42 43 [44] 45 46 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins