25 máj 13, 23:15:51 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 44 45 [46] 47 48 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1211839 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #675 Dátum: 11 okt 21, 13:03:38 »

Szerintem azért eddig se volt annyira hasznavehetetlen a képessége, hiszen Brook eddig is tudott a vízen futkorászni, amióta csak Luffy-val találkozott, azóta láttuk és az azért nagy képesség a démongyümölcs használók körében Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #676 Dátum: 11 okt 21, 21:42:57 »

Ez igaz. Mondjuk nem olyan rég csatlakozott hozzájuk, hogy sok mindent láthattunk volna a tudásából, de eddig azon kívül, hogy nagyon könnyű(nagy ugrás, vizen futás), nem nagyon volt más. Attól még örök kedvencek közt van:D.
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #677 Dátum: 11 nov 02, 13:24:30 »

ÉÉs igen  Nevet Nevet Nevet Chopper megtanulta a 3 rumble-s alakot. Már várom a következő részt. A Luffy, Hodi harc viszont eléggé gyengécskére sikerült. Jó mondjuk érthető, mert brutál erősek most már.
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #678 Dátum: 11 nov 02, 13:44:31 »

Nááágyon jó fejezet volt, látszik már, hogy Hodi az utolsókat nyögi. Kifejezetten tetszett a Fehérbajusz flashback Mosolyog
Luffy nagyon durván megkezdte Noah hajót Nevet Nevet durva, hogy már ennyire magas szinten van, de érthető Nevet
Remélem már nem sokáig tart ez a Gyojin arc, mert már kezd kicsit sok lenni a gyojin arc, még 4 fejezet és szerintem vége is...
Plusz ezzel, hogy Chopper tudatánál van, mikor ilyen nagy batár állattá változik, hatalmas erőre tett szert, így még erősebb, hiszen most már csak azt bántja, aki az ellensége Mosolyog Tök jó, hogy már Ő is ilyen erős, ezzel Oda megnyitott egy új kaput Chopper felé, tisztára olyan, mint Vegita a nagy majom formájában ikszdé ikszdé annyi különbséggel, hogy Ő rénszarvas formában van Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 02, 13:49:48 írta samdav » Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
marioV
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #679 Dátum: 11 nov 02, 20:27:58 »

A vége a legjobb ! Végre ezt a szörny alakot is megtanulta irányítani . Na most rakjanak rá 50 berit (bocs ha rosszul írtam)  Nevet .

Itt meg már nagyon nem lesznek méltó ellenfelek Luffy számára , max. a 3 yonko , Feketeszakáll , 3 admirális .
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 02, 20:34:22 írta marioV » Naplózva

\"Amióta a világra jöttél mondtál igazat akár egyetlen egyszer is ?\"- L

\"Te már... Igen... Te már.. a kezdetektől fogva... sakkban tartottál.\"- Meruem

http://myanimelist.net/animelist/marioV40
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #680 Dátum: 11 nov 03, 09:43:38 »

A poén az lenne, ha még így, Rémszarvasként is tényleg csak 50 belire értékelnék  Nevet

Amúgy nem kell félni, az új világban sokkal keményebb arcok vannak, mint itt. Bár ahogy elnéztem, ott főleg a szigetek maguk illetve a navigáció ad fejtörést a kalózoknak.
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #681 Dátum: 11 nov 03, 12:18:41 »

Ha jól emlékszem Luffyéknak ezzel sem lesz problémája, mert nami az égi szigeten megtanulta a grand line minden szigetének időjárását(annyit láttunk, hogy elkezdte). Ha azokat a területeket nézzük amit láthattunk a supernova-k betörésekor, akkor hely sem okozhat problémát nekik. Persze, ez még csak pár hely a tucatból  Nevet
Naplózva
liteon
Újonc
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

« Válasz #682 Dátum: 11 nov 07, 08:28:17 »

Biztos hogy megleszek érte fenyítve, de hol találom a 645 rész fordítását?
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #683 Dátum: 11 nov 07, 10:47:35 »

Egyenlőre még nincs publikálva, türelmeteket kérjük ^^
Naplózva

sylvanor
Újonc
*

« Válasz #684 Dátum: 11 nov 08, 22:56:07 »

Üdv emberek! Nem tudom, szerintem ide illik leginkább a másik 2 témával szemben. Észre vettem, h a kiadott mangáknál a 60. kötet az első és nem 1. kötet, 2. kötet, 3. kötet, 4. kötet...35. k...60. kötet rendszerben vannak fel rakva a részek. Azt szeretném megkérdezni, hogy ez minek köszönhető és lesz-e pótlás? Nem akartam 46 oldalt végignézni.
Köszönöm.

Üdvözlettel.:
Sylvanor
Naplózva

Eight Strings High zenekar a Facebookon. Legyünk minél többen, mi rajongók!
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #685 Dátum: 11 nov 09, 12:42:55 »

Ez azért van, mert onnan kezdtük a manga publikálását, ahol az animét beértük az aktuális résznél. Az első 584 fejezet elkészítése és publikálása is tervben van, de elég hatalmas falat és precízen és igényesen akarjuk elétek tárni. Úgyhogy ne félj, jönni fog.
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #686 Dátum: 11 nov 11, 17:15:29 »

Chopper most meglepett. Sejtettem, hogy ezt a formát is tudja uraln, de azt hittem, hogy ehez kell a c-vitamin.
Így még keményebb a dolog, hisz sejthetjük, hogy van egy még ennél is erősebb alakja.
Naplózva
Gomez19
Újonc
*

« Válasz #687 Dátum: 11 nov 16, 18:18:23 »

Nem tudjátok véletlenül,hogy lesz a héten végre manga?
Naplózva
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #688 Dátum: 11 nov 16, 18:19:57 »

Igen, lesz, és a spoiler szövegek alapján naggggyon durván jó lesz.
Naplózva

samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #689 Dátum: 11 nov 16, 18:31:17 »

Remélem most már Hodi végleg megpusztul a kövi fejezetben, meg a többi ellenséges Gyojin is, iszonyatosan irritálóak...
Viszont arra kíváncsi vagyok, hogy Chopper ebben a formában hogy harcol majd, biztos epic lesz, talán lehet leszne új technikái is...  Gondolkozik
Mindenesetre nagyon várom a kövi fejezetet Mosolyog
Naplózva

Oldalak: 1 ... 44 45 [46] 47 48 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins