Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #660 Dátum: 11 okt 05, 12:15:58 » |
|
Ez a rész méltó volt a heti mangákhoz. Itt se történ sok minden. Bevallom én már nagyon várom a arc végét. Animben ezek a részek sokkal jobban lefognak jönni majd. Mangában viszont lapos:(.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #661 Dátum: 11 okt 05, 12:48:19 » |
|
Azért ezt nem mondanám, hogy nem történt sok minden. Egy az, hogy egy fejezettel közelebb kerültünk a végéhez  Amúgy szerintem Hodinak már rég semmi esélye nem lenne, ha szárazföldön harcolna Luffy-val, de így...ááh... egy buborékban nem nagyon tud harcolni ellene. Viszont pozitív volt, hogy láttam ahogy harcolt az egyik herceg 
|
|
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
Vhaearon
Chuunin
Nem elérhető
One piece the Best!
|
 |
« Válasz #662 Dátum: 11 okt 05, 16:51:13 » |
|
Nagyon jó rész volt. Ami nemek nagyon nagyon tetszett hogy láttam hogy hiába hogy luffyról beszélünk meg minden de az a másfél év mégis CSAK másfél év! A hakija még nem a legerősebb tehát van ahova fejlődnie és remélem hogy a történet során fog erősödni!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
 |
« Válasz #663 Dátum: 11 okt 06, 19:47:37 » |
|
Amit most összeszenvednek azzal a bárkával az nem érdekel különösebben, inkább a bunyókra vagyok kíváncsi, hogy mit is szereztek igazán 2 év alatt - OK, eddig is kaptunk pár utalást de mégis, most élesben jó lenne végre rátérni a dolgokra!
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #664 Dátum: 11 okt 09, 09:40:48 » |
|
Aki még talán gondot okozhat, az Caribou, akiről már nagyon régóta megfeledkezett a mester, bár biztos, hogy van vele terve.
És mi van, ha ha Ő lesz a Szalmakalaposok 10. tagja, habár ez kicsit hülye feltételezés, "kicsit" rosszul indult a "megismerkedésük", de én látok benne rációt  Ja és ebben a fejezetben végre megláttuk, hogy még Luffy-nak is van hova fejlődnie 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 09, 09:45:26 írta samdav »
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
Vhaearon
Chuunin
Nem elérhető
One piece the Best!
|
 |
« Válasz #665 Dátum: 11 okt 09, 09:51:19 » |
|
Caribou esélytelen. majd lesz szerintem még1 női tag majd az új világban de Caribou ha bekerülne a legénységbe akkor elveszne a hitem a One pieceben 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #666 Dátum: 11 okt 09, 10:03:08 » |
|
Caribou-val csak annyiban látok rációt, hogy logia, és az ugye nincs még a csapatban, viszont ha már logia, nem őt választanám. Remélem érthető amit mondok. A másik amiben sántít a csapat az a tenger. Ezért gondolnám, hogy esetleg egy gyojin csatlakozik hozzájuk. De Oda útjai kifürkészhetetlenek, szóval várom "türelemmel" 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
 |
« Válasz #667 Dátum: 11 okt 10, 09:55:07 » |
|
Mondjuk Shirahoshi eleve kizártnak számít, már csak méretei miatt is - Luffy meg ő 3 ezredmásodperc alatt megennék az összes elemózsiát 
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
t.felix
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #668 Dátum: 11 okt 12, 13:31:40 » |
|
lassan lehetne már új arc.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #669 Dátum: 11 okt 12, 23:38:25 » |
|
Hogy samdav szavaival éljek közelebb kerültünk az arc végéhez egy fejezettel. Zoroban nem csalódtam, de többiektől is láttunk néhány mozdulatot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #670 Dátum: 11 okt 12, 23:52:20 » |
|
Szerintem meg most kerülünk a sűrűjébe amely a végjátékhoz vezet. Kialakultak a párok, a feladatok. Ezt most le kell rendezni mindegyiküknek. Most jönnek azok a mérkőzések amelyet megszerettünk az eddigi történet során és legalább kimutathatják, hogy mire volt elég az elmúlt két év.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #671 Dátum: 11 okt 13, 10:09:42 » |
|
Azért nézzétek már meg, ezek a gyojinok semmik a Szalmakalapos bandához képest. Zoro megvágta és majdnem lenyomta Hodit, pedig Ő a vezér  Úgyhogy Zoro mondta jól, "bemelegítésnek megteszik" 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 13, 10:11:45 írta samdav »
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #672 Dátum: 11 okt 13, 11:38:15 » |
|
Tudjuk, hogy semmik hozzájuk képest. Hogy nézne már ki, ha most szétkapnák őket az indulás után.  Amúgy nekem az baromira tetszett, ahogy Sanji szívatta Wadatsumit a Krakennel való összehasonlítással. Totál kiakasztotta, hogy a Krakent nagyobbnak tartotta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Senais
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
Erza Scarlet
|
 |
« Válasz #673 Dátum: 11 okt 15, 17:55:05 » |
|
Sanji még agyafurtabb lett, Zoro pedig nagyon epic  De várok már egy igényesebb küzdelmet...
|
|
|
Naplózva
|
"Láncaid lehulltak s im azontúl soká Félve lépdel lábad, amikép megszoká."
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #674 Dátum: 11 okt 21, 10:04:54 » |
|
Örülök, hogy a többi gyümi használó megmutatta, hogy lehet fejleszteni a képességüket. Brook a legjobb példa erre. Az eddig leghasznavehetetlenebb gyümiből kb végtelen energiájú erő lett:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|