25 máj 06, 23:38:23 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 33 34 [35] 36 37 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1204205 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
renato
Vendég
« Válasz #510 Dátum: 11 júl 02, 15:54:22 »

És mi van, ha "Tintás" lesz a társuk? Nevet Őt már úgyis megszelídítette Luffy, és Teachnek is van ilyen vagány tengeri szörny társa Nevet
Engem most a mangába csak az zavar, hogy teljesen átugrották a Zoroék vs Hordy harcot... azért minimum pár lapon megmutathatták volna, hogy mi történt...
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #511 Dátum: 11 júl 02, 16:04:27 »

Na ja Zoro-ra én is kiváncsi lennék Nevet Ha már a kedvencem és imádom, ahogy harcol Mosolyog
Tinásra én nem tennék, ő csak olyan lesz, mint nekünk a BKV Pojén kivéve, hogy nekik nem kell bérletet v jegyet venni Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 02, 16:05:35 írta samdav » Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #512 Dátum: 11 júl 02, 20:34:09 »

Jah tintás tuti nem lesz velük. Így is van már két kardforgató. A hordi elleni harc az meg azért lett sztem el nagyolva, mert zoro ellenfele a részeges bérgyilkos polip lesz sztem. Ott majd láthatjuk, hogy mit is fejlődött 2 év alatt. Mondjuk én azt várom már, hogy az új világban harcoljon mondjuk killer-rel:D
Naplózva
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #513 Dátum: 11 júl 02, 21:13:28 »

Lehet, hogy ki fogtok röhögni, de én a legesélyesebbnek Caribou-t tartom. Elég gyépés karakter. Nem hinném, hogy gyojin társuk lesz, mivel ahogy előttem is írták, egyik sem olyan hú de fasza. Kizáró ok talán az, hogy ő élvezi a gyilkolást és semmi izgalmas dolog nem lehet a múltjában, ami erre az ösvényre vezette volna.

Másik: hiba lenne már most új társat találni nekik. Szerintem ez a Gyojin-szigetes arc csak azért van, hogy lássuk mennyit fejlődtek, na meg hogy Jinbei szerepeljen még egy kicsit hazai pályán is. Bár azt sem tartom kizártnak, hogy magukkal viszik a Sellőhercegnőt, bár szvsz nem túl jó ötlet... én úgy vagyok vele, hogy ráérne még...
Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #514 Dátum: 11 júl 02, 21:26:51 »

Én is a sellő hercegnőn agyaltam szerintem még hakira is van hajlama viszont túl nagy:D. Ha össze tud menni kisebbre akkor sanszos:D.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #515 Dátum: 11 júl 02, 21:34:58 »

egyetértek, hogy nem kell ebben az arc-ban embert felvenniük feltétlenül. Skypiában(nem jut szembe hogy írják) sem vettek fel egy szárnyas emberkét sem( pedig az is egyedi lett volna). Szal rá ér ez majd az új világban. A hercegnő azért durva mert a sea king-eknek tud parancsolni, de nem nagyon hiszek ebben, hogy ő tagjuk lenne.

A későbbiekben még fontos szerepe lesz a hercegnőnek szerintem. Méghozzá amikor a világ harc elindul. Nagyszerű szövetséges.
Naplózva
Ferrarista
Újonc
*

« Válasz #516 Dátum: 11 júl 04, 12:20:25 »

Ha új társat keresünk akkor inkább szerepkört kéne először kitalálni, mintsem a személyt. Ügye már van kapitány, kardforgató...... ,zenész. Mi hiányzik? Nekem először valami repülő vagy gyorsan mozgó "scout" jutott eszembe valamiért, de érdekelne a véleményetek.
Am. szerintem is korai lenne itt a mermaid island-en társat keresni, hosszú még a new world.
Naplózva
CsiziDani
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Plüsscica karbantartó

« Válasz #517 Dátum: 11 júl 04, 12:30:30 »

Egy tengerben jól mozgó, harcoló ember jól jönne --> gyojin. De én se hiszem, hogy ebben az arcban találnak új társat.
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #518 Dátum: 11 júl 04, 16:52:33 »

Lehet,  hogy nem jó ötlet már most bepasszírozni valakit a csapatba, de azért ezt az "utolsó tag" dolgot se szabad elhúznia Odának. Mert ha a New World "második felében" szerzik meg a társukat, akkor meg már nem lesz túl sok idő arra, hogy kifejlődjön az a tipikus gyökér jelleme, mint ami a Mugiwaráknak van.
Amúgy mi lenne, ha a supernovából vennének fel valakit? Bonney pl. megmentette Zoro-t+szétverték a csapatát, így már nem kapitány. Most így belegondolva, egy ilyen Zoros mentőakció keretében szerintem ki fogják szabadítani Bonneyt a tengerészettől (mert ugye Akainu elkapta), és onnantól ő is a szövetségesük lehet, vagy akár a társuk is.. csak győzzék pénzelni azt a sok kaját, amit Luffy és Bonney elfogyasztana  ikszdé
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #519 Dátum: 11 júl 04, 16:55:51 »

Vicces én is Bonneyra szavaztam érdekes jelleme és képessége van. Ráadásul a csapata bukott. Viszont ő KAido szövetségese nem?
Bonney ráadásul a tengerészetnél vanXD Luffy pedig gyakran jár náluk szét verni pár dolgotXD
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
CsiziDani
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Plüsscica karbantartó

« Válasz #520 Dátum: 11 júl 04, 18:06:37 »

Nekem nem rémlik, hogy Kaidoval kapcsolatban lenne. Vele kapcsolatban 1 dologra emlékszek, hogy ő verte bucira Moriát és legénységét.
Amúgy tényleg nem rossz ötlet Bonney, de elég erős ő hozzájuk a 2 után? A börtönben nem hiszem, hogy tudott gyakorolni és erősödni.
Naplózva

norby-kun
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Csak egy őrült Rocker

« Válasz #521 Dátum: 11 júl 04, 18:56:28 »

Az utóbbi fejezeteket már jobban unom mint Skypiát, valahogy olyan semmitmondó az egész. Amire én kíváncsi vagyok az egy jó harc, mert a marinfordi csatában is Luffy 3 részen keresztül futott és még mindig ott volt ahonnan elindult, aztán egy ütéssel még hátrább küldték, természetesen Brookra vagyok a legkíváncsibb, mindig is bírtam a csontos poénjait, meg a hülye viselkedését, de ez a testet elhagyó lélek mindenen túltesz.
Naplózva

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
renato
Vendég
« Válasz #522 Dátum: 11 júl 07, 17:05:22 »

Kijött az új fejezet http://www.mangareader.net/one-piece/631
Deckenen besírtam xD
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 07, 17:06:09 írta renato » Naplózva
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #523 Dátum: 11 júl 07, 17:56:58 »

150 km??? Na, asszem mégiscsak brutál bunyónak nézünk itten elébe.

Amúgy meg ja, hol van Luffy? Jinbei-ből kinézem, hogy leverte és otthagyták, de elég valószínűtlen.
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #524 Dátum: 11 júl 07, 22:40:48 »

Nem hiszem, hogy jinbei bácsi leütötte luffy-t. NevetÚgy hiszem, hogy luffyék mennek zoroért, meg a többiekért, és valami olyasmi lesz, hogy félúton összefutnak vagy ilyesmi. Tehát szerintem csak kettéváltak,
Naplózva
Oldalak: 1 ... 33 34 [35] 36 37 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins