Thulya
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #540 Dátum: 11 júl 12, 23:06:46 » |
|
"Pár év múlva talán azt is megtudjuk ki ölte meg Otohimét."
Gondolom Monsigneur Hodi Jones. Csak nem nyírták ki, mert Otohime azt kérte.
Úgy tűnik tévedtem. Bár lehet, hogy csak manipulál Ho(r)di. Mondjuk a fickó olyan Spandam-szerűnek néz ki. Nna, csak nem csalódtam.  Mellesleg, ha megnézzük Herr Deckenen is kalap van...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #541 Dátum: 11 júl 12, 23:48:51 » |
|
Pont ezt akartam írni. A jósnő csak annyit látott, hogy egy kalapos emberke fogja elpusztítani a szigetet. Szerintem az a hajó nem fog célba érni:D(Noah) Zoro tŰzifát vagdos belőlle se perc alatt.
Kár hogy csak 2hét múlva lesz megint manga.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 13, 08:54:35 írta Duuu »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #542 Dátum: 11 júl 13, 19:15:21 » |
|
Szerintem Luffy fogja elpusztítani a szigetet. Ez lesz a rávezetés a Yonkoura Bigmom által védett területet fog szét csapni.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
 |
« Válasz #543 Dátum: 11 júl 13, 20:27:50 » |
|
Hát ha ténylegesen elpusztítja az keresztbe tehet a kalózoknak, mivel a Log Posera szükség van, hogy eljussanak New World-ba, és ha nincs sziget eléggé necces lesz eligazodni 10000+ mélységben
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #544 Dátum: 11 júl 14, 01:00:40 » |
|
Gol D. Roger elkezdte a korszakot Luffy meg befejezi:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #545 Dátum: 11 júl 14, 01:04:52 » |
|
Viszont Hiei-nek igaza lehet, elpusztítja Luffy és Big Mom-mal meg akár össze is csaphat és már kész is a következő arc, a Big Mom arc 
|
|
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #546 Dátum: 11 júl 14, 09:26:20 » |
|
Big Mommal lehet, hogy lesz összetűzés de nagy haverok lesznek a végén. Ne feledkezzünk meg a Big Mom lányáról. Ezzel már eléri azt is, hogy két Yonkou támogassa. Másrészt nem gondolom, hogy elpusztítja csak megváltoztatja a szigetet, de ez már szerintem meg is történt azzal, hogy megtudtuk ki volt a királynő gyilkosa. Most átlehet menni ezután durvulásba mindenki legnagyobb örömére.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
 |
« Válasz #547 Dátum: 11 júl 14, 09:57:33 » |
|
Most direkt megnéztem One Piece wikin, de még utalást sem találtam arra, hogy Big Momnak lenne gyereke. Valaki lenne szíves elmondani, hogy ha van ki az, én honnan derült ki? Előre is köszönöm.
Szerintem korai lenne még ellőni egy Yonkou-t, ráér még vele Oda, elég, ha csak felfigyelnek rájuk a Yonkou tagjai.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naru-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #548 Dátum: 11 júl 14, 10:26:24 » |
|
Nem az a lánya aki a viva kártyát adta a moria -oz harc után?Az a pufi aki meg akar házasodni vagy mi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #549 Dátum: 11 júl 14, 12:22:55 » |
|
De igen. Ő az. Lehetett látni a képeken amikor a Yonkout bemutatták. Mint két tojás ő meg Big Mom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #550 Dátum: 11 júl 14, 18:26:57 » |
|
Egyetértek Lola szerintem is a lánya. Viszont ez csak feltételezés semmi alapja nincsen. Az hogy megmentette a lányát egy dolog viszont elpusztított egy szigetet amit védett a halak nem a semmiért tömik cukorral. 
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #551 Dátum: 11 júl 14, 18:48:23 » |
|
Ő még nem pusztított el semmit. Csak most fogja.  Másrészt ne vegyük szó szerint az elpusztítja a szigetet szavakat. Csak megváltoztatja a státuszát a szigetnek és lakóinak, hogy fogadják el az emberek közösségét és az együttélés szabályait.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naru-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #552 Dátum: 11 júl 14, 19:15:30 » |
|
Hát kiváncsi vagyok mit szólna a Tengerészet ha Luffyék máris összecsapnának Big Momal.Biztos mondanák már megint az az átkozott csapat pedig csak most bukkantak fel úja 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
 |
« Válasz #553 Dátum: 11 júl 14, 19:21:34 » |
|
Várjunk csak, a cukorgyárat nem az imént rongálta az egyik kis korcs? Bírnám Big Mom befutna és kiosztana pár izmos nyaklevest, mert nem kapott elég csokit 
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #554 Dátum: 11 júl 14, 23:20:41 » |
|
Az mondjuk dobna egy szépet az arcon ha big mom erejéből is látnánk valamit