Tapion-sama
|
 |
« Válasz #570 Dátum: 11 aug 10, 22:26:39 » |
|
Odát pont nem úgy ismertük meg, mint aki dimenzióközi kalandot akar írni. Szerintem ennél sokkal egyszerűbb és váratlanabb befejezést fogunk kapni. Gyanítom, hogy amit hőseink akarnak, azt mind megkapják az útjuk során.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #571 Dátum: 11 aug 10, 22:45:42 » |
|
Az ajtó gyümölcsnek hála már megtapasztaltuk a dimenziókat. Ez segített megihletni ezt. Túl unalmas és sablonos lenne, ha Luffy maradna utoljára. Sokkal jobb lenne, ha ő kalózkirállyá válna, de még maradna elmaradt fogadalom. Amúgy amit írtam is útjuk során következne be. Mivel el kéne eddig jutni. Minden esetre nem hiszem, hogy bárki is kitalálná a One Piece végét. Amit írtam meg dimenzió nélkül is megvalósítható... elzártak egy kontinenst valami uton módon. Senki nem képes megközelíteni vagy blablaXD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Tapion-sama
|
 |
« Válasz #572 Dátum: 11 aug 10, 22:51:32 » |
|
Azt nem mondtam, hogy nem valósítható meg ( elvégre rengeteg gyümölcs létezik, amiről még nem hallhattunk ), csak az volt nekem kicsit kilógós, hogy másik dimenzió. Mondjuk az ajtógyümi pont nem jutott eszembe, de szerintem hatalmas baklövés lenne. Túl sok rövid anime végkifejlete játszódik más dimenzióban vagy eltorzult térben ( lsd FMA, összes Digimon, stb )... szerintem túl lealacsonyító lenne.
Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy a Yonkou maradék két tagjának miféle képességeik lehetnek? Láthattuk, hogy Luffy-t most nehéz megállítani... mi jöhet még?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #573 Dátum: 11 aug 10, 23:02:08 » |
|
Én kicsit ettől tartottam is. Ez a sziget sajnos szerintem csak erő demonstráció lesz. Utána én azt mondom jön az új világ még pedig a tengerészeti főbázissal. Kifogják pakolni:D. Kizaru vs sanji Akainu vs Zoro YeaxDD A dimenzió valóban kicsit gagyi lenne, de találjon ki jobbat OdaXD Én nem tudok így írnixD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
 |
« Válasz #574 Dátum: 11 aug 10, 23:16:01 » |
|
Én inkább nem tippelek a végére, Oda mester olyan fordulatokat visz a mangába, amit nem is gondolnánk. Inkább még várok vagy 10 évet, és részletes választ kapok mindenre, minthogy a végén csalódás érjen a végkifejlettel kapcsolatban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #575 Dátum: 11 aug 12, 21:40:30 » |
|
Nem mondom, hogy az lesz a vége, de a világkormány vs rebel army az már a harcok végét fogja adni sztem. Monjuk Oda mester útjai kifürkészhetetlenek. A kérdés szerintem leginkább az, hogy milyen kép fogadja őket az Új Világban. Mekkora lesz a támogatottsága Luffynak. A kalózkirályi címért meg Blackbeard-el lesz epic harc szerintem, mint a gonosz és a jó megtestesítője.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
 |
« Válasz #576 Dátum: 11 aug 13, 09:05:44 » |
|
Hát jelenleg Luffynak van két ellensége Eustas Captain Kid és Blackbeard személyében, plusz nem tudjuk, hogy Big Mom hogy reagál majd a Gyojin sziget pusztulására, szóval belefér egy egyoldalú sziget  . Viszont azért az egyoldalú harcokat is el lehet húzni, pont mostanság néztem a Dragon Ball Z-be a Freeza vs. Vegeta is tartott vagy 3 részig, 3 manga fejezet meg elég lesz arra, hogy ha nem is sokat, de egy bizonyos mennyiséget lássunk az erejükből. Pláne Usoppéból, akinek a legutolsó komolyabb egyedül vívott harca annyiból állt, hogy futott Perona elől pár részen át, aztán meg csótányokat dobált rá. Legvégén azon se csodálkoznék, ha Luffy elindítaná a 3. Nagy Kalózok Korát valami Rogerhez hasonló jelenetnél. Amúgy szerintetek Luffy melyik szigetre fog menni az Új Világon a látottak közül? Vagy netán behoznak neki egy újat? Az a malacos sziget, ahol Apoo volt nekem tetszett, remélem azt még mutogatják xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 13, 09:07:04 írta renato »
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
 |
« Válasz #577 Dátum: 11 aug 13, 10:29:52 » |
|
Remélem oda megy, ahol villámok cikáznak. Naminak meg a time jump előtt említették Weatherián.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
todi
Újonc
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #578 Dátum: 11 aug 15, 23:50:39 » |
|
Én így valahogy képzelem a történet folytatását: A Gyojin sziget után az új tengerészeti bázis fog következni.(Az a sziget lehet a legközelebb hozzájuk és a log pos asszem eszerint működik, bár ebben nem vagyok biztos, hátha valaki majd kisegít. Amikor az üstökösök mentek akkoriban még nem volt meg az a bázis, ezért ment mindenki szerteszét.) Itt lehetőség nyílna a megtorlásra. Továbbá nagy vonalakban: Elbaf Vegapunk gyárlétesítménye (szupertitkos sziget, amolyan második Enies Lobby) Találkozás Dragonnal (+ Sabo és Kuina nehezen hihető tipp de talán mégis) Raftel (harc a kalózkirály címért, amolyan hatalmas viadal a maradék Üstökösökkel, Blackbearddel, Yonkouval és aki még pályázik erre a titulusra) amúgy az egy dolog hogy az az utolsó sziget, de ha tovább mész akkor kijukadsz az elején vagy vissza kell fordulni Gorosei és Tenryuubito (bár ezek nem éppen harcos alkatok) Lehet hogy kissé elszárnyalt a fantáziám. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 15, 23:51:52 írta todi »
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #579 Dátum: 11 aug 15, 23:54:58 » |
|
Én már azt várom, hogy Szalmakalaposék elmenjenek Baltigo-ra. Az már nagyon jó lenne. Ott van Luffy apja, meg elméletileg Sabo is 
|
|
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #580 Dátum: 11 aug 15, 23:57:13 » |
|
Azért még el kéne menni a Szamurájok szigetére is Zoro miatt mindenképpen. Égi sárkányokhoz is ellátogatnak még. Ohhhh és az idjárás szigete Nami miatt. MAjd kiment a fejembőlxD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 16, 00:00:43 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
|
|
|
todi
Újonc
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #581 Dátum: 11 aug 16, 00:25:50 » |
|
Tényleg igazad van. Wado ország. Ezt is írni akartam csak lemaradt. Csak ezek, amiket írtunk kitesznek még jó pár évet + még amit Oda hozzátesz. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 16, 23:23:54 írta todi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #582 Dátum: 11 aug 16, 01:10:32 » |
|
Olyan rengeteg kérdés van még a sztoryban, hogy nem hiszem el, hogy Oda Water7-t mondja a történet felének. Ez azt jelentené, hogy kb a következő 300-400 rész csak harcból állna. És valljuk be magunkban őszintén Oda eddig nem ilyen képet festett nekünk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sasur
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #583 Dátum: 11 aug 16, 10:39:56 » |
|
Ha megkérnék valakit, linkelne ilyen mangaoldalt ahol bemutatják ezeket az újvilági helyeket?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #584 Dátum: 11 aug 16, 18:47:47 » |
|
Ne haragudj, de nem értem a kérést. Ezeket nem mutatják be. Említik őket. Az óriások említik Elbafot. Water 7ben mondja is a két óriás, hogy a mesterlövészek királya megígérte, hogy Elbafban találkozni fognak és biztosan tartani fogja a szavát szal jobb lesz, ha haza mennek. Valami ilyesmi. Wado szigetet Brook árnyékát viselő szamuráj említi. Illetve, hogy a világ valaha volt legjobb kardforgatói mind onnan származnak. Vegapunkot szintén Water 7ben említik azóta többször is megemlítették. Az időjárás szigetét láttuk mangában is. Valamelyik supernova került oda. Naminak az égi szigeten említették. A többi szerintem egyértelmű azt hiszem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|