naru-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #555 Dátum: 11 júl 14, 23:39:09 » |
|
ááá alig várom h Luffy pépé verje Hodit vagy hogy is hivják irritáló az a halat...És végre komolyabb történésbe kezdjenek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #556 Dátum: 11 júl 27, 17:00:46 » |
|
Szerintem itt eldőlt , hogy a szigetből semmi nem marad egyben. x'DD Nem volt rossz fejezet , vagy legalábbis , olvastam rosszabbat is mostanság... ^^"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
t.felix
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #557 Dátum: 11 júl 27, 17:52:06 » |
|
Luffyék csapjanak szét minden fishman kalózt.föleg a gyökér hodyt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
t.felix
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #558 Dátum: 11 júl 30, 11:09:46 » |
|
luffy verje le hodyt,aztán haladjon a manga tovább.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #559 Dátum: 11 júl 30, 15:39:38 » |
|
Szerintem nem lesz túl nagy csata, mivel eléggé túltáp mindenki luffyéktől. max 3-4 részre tippelek, esetleg minden tagra egy rész. Én is szeretném már, ha az új világ jönne már. Így is 13 évbe telt, hogy a feléig eljussanak. Ez az acr meg csak egy átvezetés, és az első bomba hír a csapatról, hogy igen, élünk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
t.felix
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #560 Dátum: 11 júl 30, 15:51:43 » |
|
most a felénél tart a manga? még 13 évig lesz?az komoly.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #561 Dátum: 11 júl 30, 16:25:28 » |
|
Azért az túlzás, hogy a felénél tartana. Oda azt mondta, hogy úgy gondolta, hogy a Water 7-nél van a fele. Azt pedig azért jól elhagytuk már. Viszont azt is mondta, hogy így most nem tudja, hogy valóban meddig fog tartani mert nagyon sok ötlete született közben. Az biztos, hogy ha hozza a színvonalat és az olvasottságot akkor nem egyhamar fog vége lenni. Szerintem legrosszabb esetben is még legalább 5 év ami átlagosan egy évben 44 mangát jelent.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csonti515
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #562 Dátum: 11 aug 03, 16:58:08 » |
|
Na végre, ezt a részt vártam már mióta elindultak ide:D. Remélem azért nem csak Luffyt látjuk majd nagyot alakítani, tőlem akár több fejezetig is elhúzódhat ez a csata, csak sok epic megmozdulás legyen benne:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
 |
« Válasz #563 Dátum: 11 aug 03, 17:18:16 » |
|
Egyszerre 50k gyönge ember, valami ilyesmit vártam. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naru-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #564 Dátum: 11 aug 05, 03:04:18 » |
|
Hát ez komoly h tiltakozik h hös legyen erre 1 darab hus miat egyből beadta a derekát.Meg a husos hasonlata amit levezetett komolyan nagyon durva a a srác 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #565 Dátum: 11 aug 10, 06:42:35 » |
|
Sziasztok!nem tudom hova kéne írnom ezt írnom,remélem nem kapok büntit érte  Szóval elkezdtem a mangát mert megint OP hiányom volt,és elértem a Thriller Bark archoz....amint az első két oldalt elolvastam olyan unalom tört rám hogy azt hittem elalszok...szóval az érdekelne hogy érdemes végigolvasni,vagy csak annyi fontos van benne h Brook csatlakozik a csapathoz?
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #566 Dátum: 11 aug 10, 07:29:15 » |
|
A Thriller Barkos rész alatt legyőzi Moriát. Tehát szerintem érdemes végigolvasni, vagy ha nem is teljesen. akkor legalább egy részét. Lesz ott még érdekes rész, és lesz olyan dolog is, amire majd a háború alatt utalni fognak. Szerintem olvasd végig 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #567 Dátum: 11 aug 10, 11:55:23 » |
|
Sztem olvasd végig, mert igaz legyőzz Luffy egy Shichibukai-t (Moria) , de nem is akárhogy. Csapatszellem és a csapatösszetartás nagyon jól megmutatkozik. Zoronak szintén epic harcai lesznek <3  Aztán felbukkan még 1 Shichibukai, akit inkább nem árulok el ki az, jöjj rá magad  Ja és ha van benned egy kis hentai véna, akkor Nami is köhhöm... mezítelen egy picikét, de persze ízlésesen  Azt hiszem ennyi, ami fontos. + Brook csatlakozik persze a csont poénjaival... 
|
|
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
marioV
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #568 Dátum: 11 aug 10, 19:58:48 » |
|
Egyébként az újvilág szerintem nem lesz olyan nagy , mint a paradicsom (Grand line első fele) mert a helyre ahol a one piece van csak Roger jutott el .Ebből kiindulva nem hiszem , hogy az újvilág olyan lakott lenne , mint a paradicsom .
Szerintetek mi lesz egyébként a manga vége ? Szerintem:
Luffy megkapja a kalózkirály címet , nekimegy a világkormánynak és a tengerészetnek .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #569 Dátum: 11 aug 10, 20:41:39 » |
|
Szerintem kiderül az elveszett évszázad valójában egy kontinens és egy olyan népről szól amit nem tudtak legyőzni ezért a titkos fegyverek egyikével elzárták őket. Valójában kiszakítottak egy kontinenst a világból és minden lakójával elzárták egy köztes dimenzióba. Ennek a világnak a tengere pedig az All Blue. Olyan kalózokkal és emberekkel akik messze felül múlják a tengerészet erejének korlátait. Olyan hatalommal bírtak amit a gorosei nem volt képes irányítani és befolyásolni így félelmükben elzárták őket a titkos fegyverrel. Ezen nép szülöttei rendelkeznek egy képességgel ami lehetővé teszi számukra, hogy egy pillanatra még a halált is legyőzzék ez az amit mi a "D-k akarata" ként ismerünk. A nép kik minden tengert uraltak lettek megáldva a változatos étkezéssel és élhettek minden tenger urán a legfélelmetesebb tengeren az All Bluen.
Nos én valami ilyesmit képzelek el a végső neki futásnak.
Luffy megszerzi a One Piecet elolvassák a Rio Ponigriffet és szerttesznek a végső fegyver egyikére. Kinyítják az elveszett évszázad kapuit és felébresztik a D-k szunnyadó akaratát. Valami ilyesmit képzelek elxD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 10, 20:43:12 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
|