25 máj 07, 00:22:27 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1204253 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
rini67
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #525 Dátum: 11 júl 07, 23:41:59 »

Egyszerű. Luffy megy a feje után ahogy mindig is szokott. Semmit sem változott Enies Lobby óta.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #526 Dátum: 11 júl 08, 20:51:44 »

De igen. Változott. Most már a 10 csata hajó se menne el onnanxDDD
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #527 Dátum: 11 júl 08, 23:16:17 »

Hát szellemileg szerintem ugyanott van , mint amikor kibújt a hordóból x'D
Naplózva
norby-kun
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Csak egy őrült Rocker

« Válasz #528 Dátum: 11 júl 08, 23:24:14 »

Talán egy kicsit magasabb szinte lépett, mert rájött, és felfogta Hancock szándékait.
Naplózva

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #529 Dátum: 11 júl 09, 12:02:36 »

Biztos Rayleigh elmondta neki, hogy mi az a házasság, és amikor megtudta, hogy nem kaja, ne kellett neki:D
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #530 Dátum: 11 júl 10, 09:03:07 »

Benne már csak a pár résszel ezelőtti epic pillanat tartja a lelket, hogy faja dolgok történnek majd itt. Lásd Madam Shirley jóslata.
Mondjuk elnézve ezt a Hodit igen csak sanszos lehet. Mondjuk valami olyasmit képzerlek el, hogy Luffy megunja, hogy a  Gyojinek számkivetettként tekintenek magukra és szét veri a szigetet, hogy húzzanak ki az emberek közéxD
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
norby-kun
Kezdő Jounin
*

Csak egy őrült Rocker

« Válasz #531 Dátum: 11 júl 10, 11:07:55 »

Azt simán kinézem belőle, sőt ha ez megtörténne biztos Zoro is benne lenne a buliban.
Jelenleg úgy vagyok a mangával, hogy kíváncsi vagyok, hogy Jinbei mit tett Luffyval, de már alig várom, hogy vége legyen az arcnak
Naplózva

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
renato
Vendég
« Válasz #532 Dátum: 11 júl 10, 20:06:54 »

Hiei: bennem már az se nagyon tartja... 15 millió módot ismerünk már, ami miatt elpusztulhat a sziget. Szerintem közvetetten fogja Luffy elpusztítani, mert ráveszi Shirahoshit, hogy valami miatt pusztíttassa el a szigetet a Sea King-ekkel.
Lássuk be, új mélyponton van a manga, Skypiea után itt a második "nagy csalódás", de jobb is így, remélem ez lesz az egész New World saga mélypontja, és mostantól csak felfelé mutat a mérce. Bár személy szerint ezt nagyon sajnálom, mivel az arc elején sok-sok dolog miatt nagyra nyílt a szemem, de már kezdem elfelejteni ezeket a dolgokat.
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 10, 20:37:06 írta renato » Naplózva
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #533 Dátum: 11 júl 11, 21:15:48 »

Én egyáltalán nem értem, miért írjátok le ezt a sztorit. Hát még nem is ért véget! Azért, mert nem a fenti tengerekről van szó, már nem is lehet jó? Komolyan nem értelek titeket. Várjátok ki a végét, én is ezt teszem. Jó, a sztori tényleg vontatott. De Odától nem vártam azt, hogy egy történet nélküli egyszerű helyszínen erődemonstrációt tart, aztán uccu neki. Ő zseniálisabb ennél. Lebecsülitek őt, ami nem szép dolog.
Naplózva

CsiziDani
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Plüsscica karbantartó

« Válasz #534 Dátum: 11 júl 12, 18:03:19 »

És a One Piece új fejezete is kinn van már:
http://mangastream.com/read/one_piece/32463671/1
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #535 Dátum: 11 júl 12, 19:18:02 »

Tapion igazad van, még nem láttuk a végét, szóval nagyon nem szabad leírni, de így a közepe eléggé... szutyokra sikeredett. Máshol 8 fejezet alatt egy főellenséget kiirtanak, itt meg 8 fejezeten át csak a flashback ment, és jórészt inkább Otohiméről szólt, aki (valljuk be) nem egy Bud Spancer, hogy agyonverjen mindenkit, így harcot nem is várhattunk tőle, de az egész "története" alatt mi volt az, amit érdemes volt megtudni?
-Hogy megölték az "emberek" Otohimét, és ezért morcosak a halemberek.
-Hogy Shirahoshi képessége az, hogy tudja irányítani a Sea Kingeket.
-És hogy a golyóstoll a víz alatt is fog.
Még az érdekesnek tűnő Fisher Tiger-es részek miatt izgultam, gondoltam majd lesz valami nagy fight a Tengerészet és Fisher között, erre egy olyan helyzetbe kényszerítette őt Oda, hogy még véletlenül se tudjon harcolni. Na sebaj, ott van a két puszipajtása, Arlong és Jinbe, majd ők hogy szétverik a tengerészetet -gondoltam-, erre csak egy képet kapunk, ahol Arlong vérben úszva fetreng a tisztelt al-admirális előtt. Hát azért legalább egy nem olyan hosszú küzdelmet mutathattak volna...

Viszont az elejére egy rossz szavam sincs, egészen jól indult, ez az egész merülés, Sanji vicces orrvérzése, annak a mocsaras pötsfejnek (nem ugrik be a neve) a hajóra kerülése, kis erődemonstráció, Shirley jóslata (amit eléggé elrontottak a későbbiekben mondjuk), egy szóval minden tetszett az elejében. Remélem a vége is hasonlóan fog alakulni, és nem lesz valami unalmas, elcsépelt harc.

Viszont ez a mostani rész jól alakult Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 12, 20:28:23 írta renato » Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #536 Dátum: 11 júl 12, 19:31:01 »

Én Hodi vs. Luffy harcban reménykedek, de az tuti, hogy a részeges polippal Zoro fog kardozgatni/harcolni Nevet Nevet Már alig várom Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
heureka
Gennin
*

« Válasz #537 Dátum: 11 júl 12, 20:04:37 »

Hehe bírnám hogy luffy valahogy átváltozik vagy álcázná magát mint halembert hogy így kerüljék ki azt hogy Hodit nem emberek hanem halemberek győzzék le mert az One pieceben bármi megtörténhet xD
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #538 Dátum: 11 júl 12, 20:26:58 »

Luffy remek álruháiról híres. A New World elején is alig lehetett ráismerni, mikor Shabondyba vitték fake Luffy elé  Pojén
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #539 Dátum: 11 júl 12, 20:47:16 »

Jó, de ott volt az, hogy 2 éve nem látta senki sehol, csak az amazonok és persze ott volt az profi álbajusz Nevet Nevet
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Oldalak: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins